SundhedPræparater

Øjendråber "Albucidum": analoger og feedback på dem

Når øjenbetændelse anvende de antivirale dråber. Nederlaget manifesteret som conjunctivitis, blefaritis, keratitis. Den væsentligste effekt af den indsats, der er givet dråberne i dine øjne - antivirale og antibakterielle. De bidrager til udviklingen af interferon i hornhinden. Gennem dette begynder immunsystemet til at bekæmpe infektionen, som er forårsaget af en virus. Interferon bidrager til destruktionen af patogene mikroorganismer.

Der dråber som omfatter interferon afledt af menneskekroppen. Du skal vide, at en viral øjensygdom - en meget alvorlig patologi. Det kræver undersøgelse og behandling af en professionel fagmand. Kun en øjenlæge kan udpege efter undersøgelse er nødvendig til behandling af antivirale dråber. Meget populært drop "sulfacetamide." Analogen kan også anvendes, efter samråd med øjenlæge.

Frigivelse af lægemidlet og dets sammensætning

Lægemiddel "Albucidum" anvendes ofte til behandling og forebyggelse af inflammatoriske øjensygdomme. Kan medicin anvendes i sådanne sygdomme som conjunctivitis, blefaritis, keratitis. Efter operationen på øjnene også nødt til at droppe dråbe, for at undgå potentielle komplikationer af en smitsom natur. Anmeldelser viser, at er ganske overkommelig pris dråbe "Albucidum". Analoger af dette stof er meget dyrere.

Det vigtigste stof, som er en del af "sulfacetamide" dråber er sulfacetamide. Yderligere bestanddele af formuleringen anses destilleret vand, natriumthiosulfat, saltsyre. Flasker dråber i plastflasker ved 10 og 5 ml. Oven af dispenseren er fremstillet i form af en lille pipette.

Den terapeutiske virkning af øjendråber "sulfacetamid"

Sulfacetamide, som er grundlaget for medicinske faciliteter, har en lys antibakteriel virkning. Dette stof hører til gruppen af sulfonamider. Nå det trænger ind i øjet væv og absorberes godt der. Sulfacetamid reproduktion ødelægger patogener. Sulfacetamid klarer staphylococcus, streptococcus og E. coli.

Helt unik i sin sammensætning falder "Albucidum" øje. Drug analoger indeholder ikke sulfacetamid, som ikke blot har et antiviralt, men også antibakterielle egenskaber. Drops "Albucidum" anvendt på den forreste øje.

Indikationer

Lægemidlet anvendes til behandling og forebyggelse af infektiøse og inflammatoriske øjensygdomme, der er forårsaget af bakterier med følsomhed over for sulfacetamid stof. Han har vist sig et lægemiddel til behandling af purulent betændelse hos nyfødte. Sådanne antibakterielle dråber professionelt klare hornhinde sår behandling af purulent øjet. Drops "Albucidum" anvendt på den forreste øje.

dosering

Smådråber har en 30-procent opløsning af sulfacetamid, kun anvendes til behandling af voksne øjne. 20-procent opløsning "sulfacetamide" dråber anvendes til børn og unge. Dosis er etableret efter en foreløbig undersøgelse af patienten og omfanget af den inflammatoriske proces. I den akutte form af dryp 2-3 dråber hver fjerde time. Efter udtalt terapeutisk virkning, dosen reduceres til 2 dråber gang om dagen.

Det vil være op til den fuldstændige forsvinden af den inflammatoriske "sulfacetamid" -processen (øjendråber). Dets analoger har de samme fremgangsmåder til anvendelse til behandling af corneale sygdomme.

Kontraindikationer og bivirkninger af øjendråber "sulfacetamide"

Anbefales ikke til brug i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlet. I særlige tilfælde dråberne kan forårsage øjenirritation. Dette vil komme til udtryk i overdreven tåreflåd, kløe og brændende. Hvis du oplever disse symptomer har brug for at stoppe med at bruge produktet og søge yderligere lægehjælp. Disse bivirkninger er meget sjældne i øjendråber antibakterielle "sulfacetamide."

Analoger af lægemidlet har lignende egenskaber og contra side. Følgende vil blive præsenteret for de mest populære medicin, som kan udskiftes ved hjælp af "sulfacetamide."

Dråber antibakteriel og antiviral "Aktipol"

Medicin har antivirale og immunmodulerende effekter til øjet, det hjælper til at stimulere produktionen af sin egen interferon. I en kort tid, antivirale øjendråber reduceret inflammation af hornhinden. Produktet er egnet til lokal anvendelse. Eksperter opmærksom på, at lægemidlet kan administreres til børn.

Strukturen omfatter et par drop-aminobenzoesyre. Yderligere stoffer - er saltvand og vand til injektion. Dråberne fremstillet i glas eller plast hætteglas, 5 ml. Ved hjælp af inddrypning i øjet af para-aminobenzoesyre, er indeholdt i sin sammensætning, og absorberes hurtigt begynder at fungere. Drops "Aktipol" har de samme indikationer for brug, som betyder "sulfacetamide". Drug-analoger kan perfekt erstatte hinanden i behandlingen af mange virussygdomme.

Begrave antivirale 2 dråber direkte i den konjunktivale sæk. Behandlingen udføres 5-6 gange om dagen. Efter at forbedre det er nødvendigt at droppe 3 dråber en gang om dagen for omkring en uge.

Patienter kan opleve lokale reaktioner, der manifesterer sig ved rødme af bindehinde øjne. I meget sjældne tilfælde kan der opstå allergier. Det kræver forberedelse og udnævnelse af yderligere behandling.

Kontraindikationer er lige så individuelle intolerance over for visse lægemidler, som er en del af disse dråber. Grundlæggende er lægemidlet veltolereret og forårsager ikke allergi samt øjendråber "Albucidum", en analog, som er egnet til behandling af corneal inflammation hos voksne og børn.

Drops "Oftalmoferon"

Denne medicin kan være en fremragende erstatning "Albucidum" stof. En parallel kan findes i ethvert apotek. Dette er en fremragende antiviralt lægemiddel. Det anvendes topisk i oftalmologi. Betyder "Oftalmoferon" giver en høj anti-inflammatorisk, antiviral, immunmodulerende virkning, har en god lokalbedøvelse og regenererende virkning.

Den medicin bruges til forskellige typer af conjunctivitis, adenovirus og herpes keratitis, uveitis, keratoconjunctivitis. I den akutte fase af sygdommen er nødt til at dryppe ind i øjet på 2 dråber hver tredje time i løbet af dagen. Endvidere ved forekomsten af en positiv terapeutisk effekt af behandlingen for at fortsætte i en anden uge. Instillation i øjnene bør udføres en gang om dagen i 2-3 dråber. Behandling er det samme mønster som for dråberne "Albucidum". Den analog af disse dråber betragtes som et populært stof blandt befolkningen.

Anmeldelser viser, at faldet "Oftalmoferon" hurtigt fjernet den inflammatoriske proces. Patienterne siger, at forbedringen kommer på den næste dag efter starten af behandlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.