SundhedPræparater

"Finalgel": brugsanvisning, real

Alle er bekendt med det ubehag, der bringer smerte. Desuden optræder de karakteristiske symptomer uanset alder. I nogle tilfælde bringe relief piller, mens andre ikke kan undvære agenter for ekstern applikation. Det har potent smertestillende medicin "Finalgel". Vejledning til brug anbefaler det i patologier i bevægeapparatet.

Hvad er "Finalgel"?

Smerte ledsager mange patologiske tilstande. Oftest problemet ved patienter konfronteret med en historie af sygdomme i bevægeapparatet - er lændesmerter, gigt, iskias, diskusprotrusion, intervertebrale brok, lordose, kyfose. For at klare den smerte af denne art hjælpe til lægemidler til udvortes brug.

instruktioner "Finalgel" til brug refererer til NSAID'er, har smertestillende virkning. Før brug, skal du konsultere en læge, fordi stoffet har nogle kontraindikationer.

"Finalgel": sammensætning

I 1 g af præparatet indeholder 5 mg aktiv smertestillende komponent - piroxicam. Stoffet er i stand til at skyde hævelse, betændelse, reducere trombocytaggregation, for at stoppe smerter i led og muskler. Piroxicam er effektiv med hensyn til inflammatoriske mediatorer, sløver syntesen af prostaglandiner (støtte inflammation).

Hjælpestoffer komponent sammensat midler er: natriumhydroxid, kaliumdihydrogenphosphat, isopropanol, hypromellose, propylenglycol, vand.

Indikationer

Lægemidlet har en vedligeholdelsesbehandling i patologier af bevægeapparatet. De vigtigste indikationer for "Finalgelya" Formålet er følgende sygdomme:

 • Gigt.
 • Smerter i rygsøjlen.
 • Slidgigt.
 • Traumer, efterfulgt af hævelse og smerte.
 • Bløddelsskader.
 • Degenerative-dystrofisk patologi led, ledbånd og knogler.
 • Sportsskader (blå mærker, forstuvninger, forskydninger).
 • Seneskedehindebetændelse.
 • Ankyloserende spondylitis.

"Finalgel" - salve, der hurtigt nok til at klare neurologisk smerte. Påfør den anbefalede værktøj i den komplekse terapi formål at eliminere den virkelige årsag til den patologiske tilstand.

"Finalgel": brugsanvisning

Præparatet er udelukkende beregnet til lokal applikation. Det kan bruges til symptomatisk behandling af voksne og børn over 14 år. En lille mængde gel (volumen af en hasselnød) bør fordeles jævnt over det hele af placeringen af smerte og gnid ind i huden. Proceduren gentages i løbet af dagen 3-4 gange. Værktøjet må ikke udsættes på åbne sår.

Varigheden af behandlingen afhænger af sværhedsgraden af smerte og er normalt 7-14 dage. Hvis patienten ikke vil føle lindring inden for de første dage af behandlingen, bør du konsultere en specialist, som vil være i stand til at vælge et andet lægemiddel lignende smertestillende virkning.

Kontraindikationer

Lægemidlet har direkte forbindelse med effektiv og i stand inden for en kort tidsperiode for at fjerne smerter i det berørte område. Det skal erindres, at det ikke kan bruges i alle tilfælde. Fuldt "Finalgel" brugsanvisning forbyder anvendelsen i følgende tilfælde:

 • Overfølsomhed over for piroxicam og hjælpekomponenter.
 • Graviditet (3 trimester).
 • Intolerance non-steroide antiinflammatoriske lægemidler.
 • Alder op til 14 år.
 • Nyreinsufficiens.
 • Amning.

Under opsyn af en læge kan anvende salven i obstruktive lungesygdomme og bronkial, allergisk rhinitis, kroniske lungeinfektioner, polypper i næsehulen. Med omhyggelig udpege "Finalgel" tendensen til allergiske reaktioner, astma.

Kan der være bivirkninger?

negativ reaktion af immunsystemet på de aktive ingredienser af lægemidlet "Finalgel" forekommer i sjældne tilfælde. Vidnesbyrd advarer om udviklingen af allergi i form af hududslæt, kløe, rødmen, tørhed og afskalning. Hvis medicinen anvendes på store områder, kan opleve en negativ reaktion på den del af mave-tarmkanalen (kvalme, opkastning).

I tilfælde af en overdosis af det aktive stof, kan udvikle en alvorlig hovedpine, ubehag i epigastriske region, interstitiel nefritis. Forekomsten af eventuelle negative virkninger af NSAID - en grund til at stoppe med at bruge det og læge kontaktes.

analoger

Find en god smertestillende til smertelindring er ikke svært. Farmaceutiske virksomheder tilbyder en bred vifte af narkotika erstatninger. Analoger "Finalgel" sammensætning "piroxicam" "Sanikam", "Revmoksikam", "pyroxen".

Det er også populært medicin med tilsvarende terapeutisk effekt. Disse værktøjer omfatter:

 • "Diklak" - til rådighed i form af en gel og pellets. Aktiv bestanddel - natriumdiclofenac, har en udtalt anti-inflammatorisk, analgetisk og anti-ødematøs virkning.
 • "Ketoprofen" - gelen har analgetisk og antiinflammatorisk virkning. Det fjerner smerten aktive stof - ketoprofen relateret til NSAID.
 • "Apizartron" - den vigtigste aktive ingrediens er bigift. Salven påføres i forskellige patologier i bevægeapparatet.

Anmeldelser af forberedelse

Anti-inflammatorisk middel har opnået en masse positiv feedback fra læger og fra patienter. Eksperter anbefaler ikke at bruge stoffet uden at konsultere "Finalgel". Anmeldelser tyder på, at den positive udvikling er mulig, hvis patienten er på forhånd modtage anbefalinger om brug af salver og vil følge instruktionerne fra lægen.

Blandt fordelene ved lægemidlet frigiver ingen skadelige dampe og fedtet hinde på tøjet, en hurtigere terapeutisk virkning, forlænget analgetisk virkning. Samtidig kan salven ikke anvendes som monoterapi, fordi det ikke påvirker årsagen til sygdommen, men kun eliminerer smerte og ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.