RelationerSeksualitet

Findes på intime: hvad ananizm

Seksuel nydelse er ikke så længe siden kom ud af halsen på "forbudt" og blev en gratis domæne post-sovjetiske samfund. Selvom flere og nu begrebet "moral", "moralsk mening" og Kirken er i strid med realiseringen af menneskets ret til at tilfredsstille deres naturlige behov. Og hvad de skal sige, for eksempel, om begivenhederne i halvtreds år siden! Især ambivalente derefter til onani.

Term og historie

Hvad er ananizm nu kender hver teenager, dog uden at bruge ordet i den aktive stemme. Denne onani, seksuel selvtilfredsstillelse af irritation af kønsorganerne. Dette kan gøres begge hænder, og særlige poster såsom sexlegetøj eller efterligninger. Onanere mand kan nogensinde fuldt bringe dig selv til orgasme, eller tættere på det. Ofte bruger onani som en del af køn spiller heteroseksuelle eller par af samme køn.

På spørgsmålet om, hvad der er ananizm og hvad er dens indvirkning på den menneskelige krop, har lægerne ikke komme tilbage igen. Debatten om dens farer og fordele ophører ikke med til denne dag. De fleste af undersøgelserne var negativ. Offentlig moral og kirken også fordømt onani. Onani anerkendt ekstremt skadeligt, beskæmmende fænomen, årsagen til forskellige psykiske lidelser og endda impotens i fremtiden. Derfor, hvad ananizm, teenagere lært af hinanden, da de beskæftiger sig med omkring 10 år senere. Dette sker normalt i puberteten, når kroppen er i færd med aktiv hormonvirkning. Ikke at kunne tilfredsstille den voksende ønske på nogen anden måde, drenge og piger er involveret i selvtilfredshed. En sådan mulighed for at nulstille den seksuelle spænding ved moderne medicin anerkendt ikke kun muligt, men nødvendig og positiv. Misforståelse af hvad onani er , og hvad er dens rolle i den biologiske udvikling af organismen, kan føre til neurose, depression, mindreværdskomplekser, seksuel fiasko. Selvtilfredsstillelse - en helt naturlig manifestation af hormonale aktivitet, sund, hvad angår fysiologi og psykologi.

klassifikation

En anden raffinement til spørgsmålet om, hvad ananizm. Onani i medicin er opdelt i flere kategorier - efter køn og alder. Det ananizm barn, teenager, unge og voksne. Børn ofte er tilfældig, bevidstløs. Bevidst, specielt med henblik på at opnå nydelse begynde samoudovletvoryaetsya drenge og piger er ungdomsårene. Dette giver dem en chance for at komme til at kende din krop, forstå deres behov og måder at møde dem. , Onani bliver således en del af seksualundervisning og seksualundervisning. Naturligvis med barnet, er det ønskeligt at føre en samtale på et så følsomt emne at følge reglerne for hygiejne, så han uvilkårligt løftede ikke tænke på enhver infektion. Med hensyn til køn, er det isoleret ananizm kvindelige og mandlige. Voksne, der praktiserer det ofte nok. Det sker, hvis mænd eller kvinder ikke har regelmæssige seksuelle partnere eller til at diversificere deres seksuelle følelser.

ulemper

Ja, for alle dens positivitet onani kan undertiden bringe alvorlig skade. Mere præcist selv, men misbrug af selvtilfredsstillelse ikke. Forskellige gnides ømme, hudirritation op til den manglende evne til normal samleje - det er konsekvenserne af seksuel overskud. I alle ting, herunder onani, bør være den foranstaltning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.