RelationerSeksualitet

Plexus hænder i køn at tale om ægte kærlighed

Det fortæller meget om en person, der er nævnt mere end én gang, fordi det er i seng mennesker afslører ikke kun deres krop, men også sjælen. De behøver ikke kontrollere deres tanker, følelser og ord, de deltager i en meget anderledes proces. Men hvis du følger alle bevægelser på dette punkt, vi kan sige med nøjagtighed på op til 99,9%, at folk har i forhold til hinanden, og vigtigst af alt, de er engageret i sex for kærlighed eller ej. Forskere, psykologer og sexologer har længe studeret karakterer af mennesker, deres levevis og hvad der sker bag dørene til soveværelset, for at lære, hvordan tingene ændrer i referatet af glæde. Resultaterne, selvfølgelig, viste sig fantastisk. Uanset arten, status og familiemæssig status næsten alle møder op med en reel hånd, er blød, smidig, tilladt sig at dele med din partner, så der ikke ville have fortalt i hverdagen. Det vil sige, at processen er så sexet Bares person, og ikke kun i bogstavelig forstand af ordet, som du kan lære om det næsten alt.

Så siger forskere?

Imidlertid har denne forskning ikke afsluttet, og forskerne besluttede at finde ud, og hvad der virkelig føler forbinde mennesker, hvad enten de kan lide hinanden eller har sex, som kaldes "sundhed." Eller måske bare gjorde dette for sundhed, og der er noget meget mere. Selvfølgelig, at hvert par har nogle af hans sæt kælen udgør, at det er nok, er der den mest foretrukne eller bare standard med denne klare. Men tænkte få mennesker, en tilsyneladende mindre håndbevægelser under samleje. Det mest interessante er, at de generelt er få mennesker er opmærksomme. Men man ved jo aldrig ... bare fagter og fagter narastaot glæde, der gør dette øjeblik en person, der føler, kæler selv eller partner, holder på kanten af madrassen, bider hans fingre og generelt skabe noget spontant.

Især hvis den fyr eller pige tog den mandlige patogen eller kvinde for flere "akutte" følelser under sex. Så endnu højere følsomhed og dermed forskellige bevægelser i hænder og fødder også mere kaotisk. Så viser det sig, ikke så enkelt, alle disse bevægelser sige en masse følelser for din partner. Og hvis den ændres, partneren har i tankerne, så disse bevægelser alligevel variere afhængigt af spektret af følelser til sin håndplukkede eller elskede. Det mest interessante er, at hvis du ønsker at lære at anvende din partner nok til at fjerne din seksuelle akt i videoen, og derefter se den. Du kan selvfølgelig i processen til at styre bevægelsen og være opmærksomme på dem, men så er det usandsynligt, at være for alvor.

Men som det er

Hvis du opdager, at den video, du eller din partner på et tidspunkt sluttede hendes hånd med din i en robust lås og holder det, samtidig med at sex, du ved - kærlighed er, og det er ikke nødvendigvis tage den mandlige patogen. Denne gestus betyder en forbindelse ikke kun kroppe, men også, hvis jeg så må sige bruser. Det vil sige, den partner ønsker at ikke kun din krop, men han er interesseret i dig, ikke kun som en sex objekt. Selvfølgelig er der dem, der var uenige, forklarer de særlige træk ved rejser, der praktiseres og stadig mange andre faktorer, men forskerne er ikke overbevist, ved den måde, såvel som dem, der er ubevidst forbinder så hænder, hver gang gør kærlighed, endda uden at mærke det. Nogle gange er vi bare ønsker at tro på noget, der er virkelig ingen kærlighed er ingen undtagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.