RelationerSeksualitet

Olie-elskovsmiddel. Kommentarer om afrodisiaka

Ifølge de bevarede myter, gudinden for skønhed Afrodite var iført et bælte Slående magisk lugt uimodståeligt attraktiv for alle mennesker, herunder guderne.

For eksempel i det gamle Grækenland, folk vidste om eksistensen af bestemte stoffer, der kan bruges med held til at vinde hjerter. Til minde om den smukke Afrodite, blev de kaldt afrodisiaka.

Den verden, vi er født meget pragmatisk og aggressiv i forhold til sanserne. Alle ved, hvor svært det er at bevare den uberørte friskhed i et forhold, der holder i årevis.

Det er her, kommer til hjælp af afrodisiaka indgår i æteriske olier, creme, parfume. Vi ved ikke engang, hvor ofte disse stoffer er indeholdt i konventionelle produkter, som vi er vant. Tja, hvis de ikke er der? og du kan tilføje ...

Hvor effektive er afrodisiaka?

Folk kan lide at tro på myter. Jeg vil især gerne udtrykke tillid, når det kommer til dette spørgsmål af interesse for alle, som en seksuel tiltrækning. Det er nødvendigt at sige, i retfærdighed, at der stadig er sagen tydeligt, ingen undersøgt.

Desuden FDA amerikanske organisation, der beskæftiger sig mad, i henhold til alle historierne om de stoffer, der øger libido, folklore. Men menneskeheden fortsætter med at tro dem,.

Hvad gør os erkende, at dette værktøj - et afrodisiakum? Anmeldelser af andre mennesker. Selvfølgelig kan personlig erfaring tilbagevise en andens mening, men hvis du starter den procedure, justeret for et positivt resultat, så er det du får. I dette tilfælde er der ingen forskel, virkeligheden er, en placebo eller folklore. I sidste ende, det vigtigste - resultatet, er det ikke?

Naturlægemidler afrodisiaka for kvinder

Ikke en eneste plante kan betragtes som et elskovsmiddel. Anmeldelser kvinder, i det mindste, er det bekræftet. Messen sex i dette område, anvendes i lang tid og med stor succes både individuelt og kombinere forskellige sammensætninger.

Bør omhyggeligt studere egenskaberne for hver urt før brug, for ikke at skade sundheden. Og det er bestemt ikke nødvendigt at bruge afrodisiaka i store mængder - eksperter siger, at effekten kan give bagslag.

Oftest anvendes ved sådanne anlæg:

 • Selleri - udvikler følsomhed, stimulerer produktionen af feromoner.
 • Ginseng - reducerer træthed, øger ønske.
 • Damiana - behandler frigiditet og impotens.
 • Angelica - øger glæde og tilfredshed, vedvarende energi.
 • Peruvianske Maca - godbidder hormonelle ubalancer og cyklus forstyrrelser, styrker reproduktive funktion.
 • Melissa - genopretter styrke, vidunderlige antidepressivt middel.

Men den opmærksomhed af mænd - er stadig den mest eftertragtede elskovsmiddel for kvinder. Anmeldelser af messen køn bekræfte denne idé igen og igen.

Fantastiske gaver af naturen

Udbredte som elskovsmiddel forskellige æteriske olier. Her er den mest berømte af dem:

1. Ylang Ylang - øger tiltrækning skaber eufori, befriende. Desuden giver det selvtillid, øger styrken, skærper intuition.

2. Jasmine - fjerner frigiditet, forhindrer for tidlig sædafgang, øger følelser. Dette er en stor elskovsmiddel olie. Anmeldelser efterlader ingen tvivl om dens effektivitet.

3. Patchouli - bringer spænding, øger følsomheden og forynger.

4. Bergamot - vækker fantasi og fantasi, fjerner nervøs spænding, perfekt til en sensuel massage.

6. Muscat - øger udholdenhed, øger blodcirkulationen.

7. Sandal - ons, øger styrken.

Af disse produkter den mest populære og effektive anses ylang-ylang (afrodisiakum). Anmeldelser af ham rave.

Virkningen af afrodisiaka om seksuelle spørgsmål

Hvad er årsagen til en sådan en stærk indflydelse elskovsmiddel olier? Nogle af bestanddelene har en hormon-lignende struktur. De har evnen til at danne og endorfiner påvirker hypofysen.

Ud over virkningen af eufori af disse stoffer kan forstærke ønsket og give en analgetisk virkning. Endvidere de regulerer det endokrine system, fjerne giftstoffer, genopbygge energi og styrke nervesystemet.

Med alle disse egenskaber afrodisiaka effektivt hjælpe med impotens og frigiditet. Brug dem i form af æteriske olier kan være en række forskellige måder:

 • for duft;
 • til massage;
 • påføres kroppen til forførelse;
 • tilsat til badet.

Er du interesseret i, hvordan man bruger en bestemt afrozidiak? Anmeldelser bede den bedste måde.

De mest populære muligheder

Hvis du forsøger at bestemme den mest populære i dag, betyder at øge den seksuelle tiltrækning, så måske ville listen være: ginseng, skaldyr, ylang-ylang, sandeltræ, tyr og lam æg, kardemomme, yohimbin.

Virkelig og ylang-ylang - elskovsmiddel? Anmeldelser overbevisende: det er en af de mest magtfulde seksuelle stimulanser. Han har vist sig at være en hidtil uset effektivitet.

Men dette er ikke det vigtigste elskovsmiddel. Anmeldelser af mange kvinder og deres adfærd er tvunget til at antage, at de mest levende seksuel tiltrækning forårsager ... penge. Det var det. Corny og ikke romantisk.

Hvad er feromoner?

Denne særlige stof med biologisk aktivitet, der i meget små doser skelne levende væsener for at tiltrække det modsatte køn fag.

Den såkaldte epagony (feromoner) er hos mennesker. De definerer vores appel. De fleste af disse stoffer, der produceres i underarm område og nasolabiale folder.

Lugten de producerer, er ikke stærk, men det er nok til at blive taget til fange af særlige receptorer, der findes i den vomeronasale organ, der ligger i næseborene. Måske er det derfor vi er så ligeglade med lugter. I visse tilfælde kan de være et afrodisiakum. Anmeldelser af mennesker støtter denne idé.

sexede dufte

Det ville være meget mærkeligt, hvis folk ikke kommer til at bruge parfume med elskovsmiddel. Anmeldelser Bemærk den høje effektivitet af disse midler med henblik på at tiltrække opmærksomhed.

Mænds dufte:

1. Cedar duft - inspirationen til at udtrykke følelser, skærper opfattelse, befriende.

2. Patchouli olie - øger aktivitet og forbedrer stofskiftet, normalisere hormoner, skaber en stemning af fest.

3. Pine duft - vækker fantasien, udsætter ejakulation, giver selvtillid.

Kvinders lugt:

1. Bergamot - slapper af og er med til at tune ind på den sjove, forbedrer erotisk begær, fantasi, lindrer depression.

2. Geranium - især anbefales til modne kvinder. Det inspirerer, giver romantisk stemning.

3. rosmarin olie - gør forholdet varm, inspirerer dem, udvider kontakt.

4. Ylang-Ylang - universel elskovsmiddel for mænd og kvinder.

Tricks af handelen

Du kan komme i handy nogle tips:

 • Afstanden mellem dig og genstand for begær bør ikke være mere end en halv meter. Dette vil sikre en aktiv udveksling af feromoner.
 • Da den vigtigste datakilde af biologiske midler er i området for de nasolabiale folder, bør ofte udveksle kys med deres kære (eller i det mindste venlige).
 • Rens porerne efter et brusebad vil øge udvælgelsen af feromoner.
 • Biller og sommerfugle altid tilbage på farverne på deres køn feromoner. Selvfølgelig gør de ikke til en mand, men måske ikke tilfældigt kvinder præsenterede buketter?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.