Nyheder og SamfundNatur

Hvid trøffel: beskrivelse, levested, smag

En af de dyreste svampe i verden er den hvide trøffel. Til pris og smage det konkurrerer kun med sin sorte søskende. Selv i tidligere århundreder, til at spise den hvide trøffel kunne kun råd til en meget velhavende mennesker. I vor tid, vil ikke hver Hospitality prale af en permanent menu af gourmet svampe. Ud over fremragende smag, de har en anden interessant egenskab. Hvid trøffel - champignon, som er en af de mest magtfulde afrodisiaka i verden. Mere Dumas bemærkes sådanne mirakuløse egenskaber af disse svampe.

Trøfler har en vidunderlig duft, som gør det muligt for dyrene at finde dem, selv under et lag af jord. Med hensyn til madlavning til at tale om egenskaberne af disse svampe kan være lige på ubestemt tid. De harmonisere vidunderligt med forskellige retter og kan slå en almindelig måltid til en fryd for kendere. Disse svampe oftest spises rå eller tørret. Dette giver en bedre fornemmelse for deres læskende smag og aroma.

beskrivelse

Hvid trøffel - er en underjordisk svamp. Dens frugtsætning krop har en række uregelmæssig form. I udseende ligner en knold af jordskokker og kartoffel. Vægt modne eksempel kan nå op til 1,5 kg. Men på tværs af individer og med større vægt. Diameteren af den hvide trøffel, som regel, når 15-20 cm. Nederst det har en lille indsnævring. I tørret form af volumenet af svampen er reduceret med flere gange. Unge prøver er dækket med hvidlig glat hud. Over tid, det bliver mørkt, dækket med knuder og revner. Kødet af svampen i en temmelig tæt og tør at røre ved. Unge trøffel er hvid med en marmor glans og gule årer (disse er tanke med sporer). Gamle eksemplarer har en mørk kød med brune striber. Meget stærk specifik aroma har en hvid trøffel. Billeder af svampen kan ses i denne artikel. Udseende macromycetes kan variere lidt, afhængigt af den voksende region.

levested

Trøfler vokser i skovene i nåletræ, løvfældende og blandet type. Du kan finde dem i løs, godt varmet og moderat fugtig jord med ikke alt for udviklet græsdække. Oftest de findes i birk, asp, hassel buske i nærheden, samt hos unge plantager med graner og fyrretræer. Saml dem i august og september. De russiske skove findes kun hvide trøfler. Selv om der er oplysninger om at finde den sorte.

Søg efter trøfler

For at søge efter trøfler bruge dyr. Som regel er det de hunde og svin (orner). De kan snuse og finde svampen, selv under et lag af jord. I orner, svampe data duft af ukendte årsager forbundet med lugten af hunnerne, og de er i stand til at opsnuse målet for en afstand på omkring 10 m. Men når jagt efter trøfler med grisene skal være forsigtig. Hvis ornen finder en svamp, vil den ikke tøve med at grave op og spise det. Derfor er de ofte bære mundkurve. Trøfler er også på udkig efter hundene (kvinder). På denne træne dem specifikt til de første måneder af livet. Først, de giver mælk til bouillon af svampe. Når hvalpen vokser, med det begynder at engagere sig i indeklimaet. Skjul eller andet sted (under flappen af væv, og så videre. N.) Et stykke træ, revet trøffel, og tvang ham til at lede efter hunden lugt. For succes velsmagende belønning. Som hunde bliver ældre, bliver motion overføres ind i gården, haven, og derefter ind i skoven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.