HjemlighedKonstruktion

Warming vinter betonkonstruktion gør det hensigtsmæssigt

Konstruktion af industrielle genstande af metal i disse dage stopper ikke et øjeblik, selv i svære nordlige frost. Det indebar meget bygherrer indført i deres aktivitet avanceret teknologi vinter byggeri, især opvarmning af betonen.

Således i normal tilstand ifølge SNIP kan udføre arbejde på fundamenter ved en temperatur på ikke under minus fem grader. Hvis temperaturen falder til under dette niveau, bygherrer bruge andre teknologier, der gør det muligt at betonen at hærde uden konsekvenser i sådanne frost.

En sådan teknologi, - en opvarmning af beton på grund af varmen genereres direkte fra at blive brugt i konstruktionen af en konkret løsning. Til dette formål, under fremstillingen under anvendelse af varm damp eller vand, på forhånd er opvarmet op til halvfems grader Celsius.

Den anden type af vinteren konstruktion teknologi - virkningerne af en termokande, er at organisere en varm forskalling betonstøbning omkring objektet. Effektiv til hurtig indstilling og anses for at være den teknologi infrarød eller elektrode opløsning opvarmning. Til dette formål, rørformede varmeradiatorer, hvorigennem ledes en elektrisk strøm. De kan være keramisk eller kvarts. For disse metoder stadig brug transformer til opvarmning beton. Den følgende procedure tilvejebringe den ønskede temperatur for opnåelse stærk beton - anvendelse af aktiv opvarmning eller termisk forskalling, som omfatter en ledning til opvarmning beton.

Den russiske teknologi er den mest udbredte brug af kemiske tilsætningsstoffer, der er inkluderet i en konkret løsning til at reducere frysepunktet, så betonen fattet meget tidligere end i begyndelsen til at fryse. Anlæg til produktion af beton tror denne teknologi det bedste for dem, fordi byggefirmaer, der ikke bekymre sig om ekstra udstyr, bare købe det rigtige mærke frost løsning og opvarme dem konkrete de er ligeglade. God eller dårlig, svært at sige.

Indtil videre har vi kun ved, at i de øvrige nordiske lande som Finland, Sverige, er byggefirmaer udstyret med særligt udstyr, så de kan vælge deres egen måde at arbejde med beton i vinterføre og give det forventede niveau af styrke i løbet af året, og bevirkede, at den forrygende vinter.

Fordelen ved vinter konstruktion er også i det faktum, at indefrysningen tid om vinteren er meget lettere at organisere adgangsvejene til projektet. Snedriver kan nemt fjernes Domestic sne-plov, sne komprimeret og udstyr uden forhindringer relateret til sjap og eroderet af regn og byger dyre, kørsel op det nødvendige materialer, udstyr og mennesker.

Og endnu en vigtig fordel, som gør det hensigtsmæssigt vinter konstruktion ved hjælp af beton opvarmning - er fald i det samlede antal af byggeprojekter, hvilket betyder, at der som følge af frigivet arbejdskraft, reduceret spænding, spænding og hast. Objekter opstillet i rækkefølge og mere forsigtigt. Virksomheder bygge deres eget lager og industribygninger om vinteren, bare vinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.