ComputereUdstyr

Med hensyn til bundkortet forbinde ledningerne: trin for trin guide

Ved montering af en computer, skal du sørge for at vide, hvordan man kan forbinde de bundkort ledninger, for uden denne viden slet ingenting sker. Dette trin udføres, når alle de komponenter, der allerede er installeret i chassiset. Det er i sig selv et bundkort, strømforsyning, harddisk, er på plads. Det er også ønskeligt at indstille og bundkort til PCI-E stik og fastgør den til kroppen. Først nu er behov for at forbinde bundkort ledninger. Hvordan man gør det? Dette vil vi nu diskutere.

Sådan tilsluttes ledningerne til Asus bundkort, ASRock, MIS og andre producenter?

Det er vigtigt at bemærke på en gang, at den nedenfor beskrevne metode er stærkt generaliseret. Forskellige bundkort vil være forbundet lidt anderledes. Det vil sige, nogle forskelle kan være, men princippet er det samme. Lad os starte med en forklaring af forbindelsen og stikkene i sagen: afbryderknappen, en genstart, USB-port.

Tilslutning stik

Før bundkortet forbinde ledningerne fra strømforsyningen, skal du oprette forbindelse til det stikkene. Det er vigtigt at forstå, at de er beskyttet mod forkert tilslutning, så du skal indsætte dem meget omhyggeligt, uden nogen indsats.

Bemærk, at hver konnektor er mærket, som beskriver sit formål. Bundkortet har også en markering, men på nogle modeller er det fraværende. Beskrivelse af terminalerne kan kun findes i manualen til bundkortet.

Forbindelse af den første konnektor med mærkningen M / B SW. Han er ansvarlig for på afbryderknappen på sagen. Det kan også være navnet på POWER SW. Kig nøje på bundkortet (nederst til højre), hvis der er et par kontakter mærket POWER. Hvis der er, det er på dem, og har brug for at fastgøre stikket. Hvis sådanne mærker ikke gør det, så åbn instruktion til bord og søge ordningen der.

Den anden konnektor mærket RESET SW er ansvarlig for reset-knappen. Analogt med POWER, tilslut stikket RESET SW. Hvis bestyrelsen ikke angiver, derefter kigge i manualen til bundkortet, som er nødvendig for at lukke kontakterne.

Der er også wire markerer POWER LED + og POWER LED-, takket være som pæren på systemet sagen. Det er vigtigt at forbinde dem korrekt og ikke blandet op plus og minus. Der henvises til instruktion nødvendigvis.

Glem ikke om USB-stikket på chassiset. Hvis du ønsker at være i stand til at indkapsle flash ind i åbningerne på kroppen, i stedet for direkte på bundkortet, skal du tilslutte USB-stikket. De er markeret som USB. Audi er ansvarlig for at forbinde en ledning stik Jack 3,5 mm, som bruges til hovedtelefoner eller højttalere.

Igen er det vigtigt at vide, hvordan man kan forbinde ledningerne for at muliggøre bundkortet korrekt. Og hvis du har at fast holde stik, så mest sandsynligt, du gør noget forkert. Når bundkortet forbinde wire stik, kan du fortsætte til strømforsyningen.

Tilslut CPU-kraft

Den centrale behandlingsenhed er placeret på spillemaskine forbeholdt ham, og det er sat på radiatoren med en køler. Af selve processoren er ingen ledning er ikke tilsluttet. Det er drevet fra bundkortet, og tråden er forbundet direkte til det. strømstikket placeret ved siden af processoren. Kig nøje på, om der er en række 4-polet stik. Instruktionerne til bundkortet skal angive sin placering, men det er klart, selv en overfladisk undersøgelse af bestyrelsen.

I CPU strømstikket forbinder fire-kernetråden. Normalt er det den eneste ting at lave en fejl, så det er usandsynligt, at du får.

Tilslutning af hovedkabel af bundkortet

Den største kabel er præcis dette. Den omfatter tyve konnektor (ben), og ud over dette bundet, 4 separate konnektorer. Det viser sig, at bundkortet er tilsluttet via et stik 24. Og på grund af strømforsyningen udsender et enkelt ledning med så mange ben, og derefter laver en fejl i sin definition, kan du ikke. Desuden ved enden af konnektoren har en særlig lås, der ikke tillader at indsætte kablet ind i stikket forkert.

Ved tilslutning, skal du sørge for, at denne konstruktion indgået sprækken og snaps.

Tilslutning video

Hvis du bruger en processor med en integreret grafikkort, så er der ingen tilslutning af skærmkortet vil ikke. Men de fleste af brugerne foretrækker at bruge en kraftfuld grafik-platform, som vil blive tilsluttet via PCI-E-stik og kræver ekstra strøm.

Grafikkort er drevet af en 4-polet stik. Placer om magten, afhængigt af grafikkort modeller, kan være et eller andet sted på siden, men de fleste af det er bag. Hvis grafikkortet er meget kraftfuld og krævende at ernæring, kan det være drevet og 6-polet stik. Derfor, når du vælger en strømforsyning, er opmærksomme på, hvad og hvor mange ledninger til den magt, han har. Ved tilslutning kortstikket bør klikke på plads - er opmærksomme på det.

Installation af en harddisk

Harddisk forbinder til bundkortet via SATA-kabel. På bundkortet (et eller andet sted på højre side) er generelt til stede 4 SATA-stik, hvor der står skrevet: SATA1, SATA2, SATA3, SATA4. Vælg den første og slutte den til harddisken.

SATA-kabel har samme stik i begge ender. Men det er ikke nok. Den harddisk skal også strøm og er typisk forbundet til apparatet via et 4-polet stik. Derfor slutte den til kablet med fire kerner. Analogt er det forbundet, og et optisk diskdrev, men de er nu sjældent brugt.

Tilslutning RAM

Vi regnede ud, hvor at forbinde ledninger til bundkortet, og at hukommelsen er simpelthen indsat i spalterne og kræver ingen forbindelse via kabel. På dit bord har 2-4 slots til RAM. Indsæt hukommelse der (bemærk, der er beskyttelse mod reverse insertion) og tryk ned lidt. En klikkende lyd vil indikere, at hukommelsen er blevet i dens sted.

Nå det er alt, nu ved du, hvordan man korrekt forbinde ledningerne til bundkortet, og være i stand til at gøre det selv. Vi tilføjer, at udviklerne forsøger at gøre deres "jern" så bekvemt som muligt for forbindelsen. Derfor skal du komme ud for at indsamle de "designer", fordi selv hvis du vil, kan du ikke tilslutte de forkerte ledninger ind i den forkerte slot. Fra denne er der pålidelig beskyttelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.