ComputereUdstyr

To-sidet udskrivning, eller sparer papir og tid

Duplex udskrivning af dokumenter - en stor opfindelse af menneskeheden kan ikke kun spare papir, men også er med til at spare tid.

Næsten alle printere har den funktion af duplexudskrivning i 2 kørsler, det vil sige, efter den ene side af arket, skærmen vil blive udskrevet vil indikere med en anmodning om at vende siden og re-fill det i printeren. Ofte på dette tidspunkt er der fejl, papir i printeren er i den forkerte position, og brugeren skal genoptrykke forkælet ark. En tvivlsom måde at spare tid og beskytte træer fra papirmasse og papir mill.

Men nu er det har spredt enhed, som dobbeltsidet udskrivning kan ske i én køre. Ingen inversioner og refleksioner, ingen tvivl om, hvilken slags fest for at udfylde arket i printerbakken! Udskrivning sker samtidigt på begge sider!

Her er det nødvendigt at forstå. Ikke alle printer har en sådan funktion, før klatring ind i hans opsætning, bør du tjekke bestemt model for tilstedeværelsen af en sådan mulighed. Som regel store kontor bunk biler har denne evne, men hjemmeholdets - kun undtagelsesvis.

Hertil kommer, at softwaren er installeret på printeren, kan ikke give en sådan funktion, selvom MFP design kan tillade dupleksudskrivning. Hvis det er kendt, at enheden giver tosidet udskrivning på en printer, skal du søge på producentens websted efter en passende driver.

Når alle de nødvendige software er opdateret, bør det være konfigurere printeren. Du kan gøre dette ved hjælp af de instruktioner, der følger med enheden, kan en kopi heraf findes i elektronisk form på producentens websted. Hvis dupleksudskrivning ikke altid nødvendigt, men kun lejlighedsvis, kan du ændre denne indstilling ved at trykke på vinduet "Printer Properties", der vises i Microsoft Word, når du klikker på "File-Print" eller en kombination af Ctrl + P. Hvis MFP'en ikke indeholder dette, kan vi kun bruge en tekst editor software.

For at dobbeltsidet udskrivning Word er en succes, bør det være i boksen ovenfor, som vises på skærmen, efter kommandoen til at udskrive et dokument, markere "tosidet udskrivning." Dette punkt vil være til stede i vinduet under alle omstændigheder, men dokumentet er klar til at køre i kun to. Så det er bedre at vide på forhånd, hvordan du udskriver en tosidet dokument på en bestemt printer, hvilken side at lægge papiret i bakken til det andet løb var en succes.

Dupleksudskrivning sofistikerede kontorprintere kan konfigureres automatisk, dvs. ethvert dokument vil blive trykt i en bilateral form hvis brugeren ikke behøver at opsætning en tekst editor ellers.

Utvivlsomt, dupleksudskrivning er meget bekvemt. Med det kan du spare et godt tidspunkt at udskrive de nødvendige materialer, især for store mængder. Derfor er det nødvendigt, først, omhyggeligt vælge den printer derhjemme, og for det andet, at en tid rode med indstillingerne for at senere nyde frugterne af deres arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.