ComputereUdstyr

Hvad er en nettop?

Den teknologiske udvikling ikke sove. For at holde trit med den tid, du har brug for at være opmærksom på alle de nye produkter optræder på markedet, selvom du har endnu ikke og har planer om at erhverve dem. Efter alt, der ejer de oplysninger, der ejer verden. Personlige computere, bærbare computere, tablets og smartphones allerede ved alt. Og det er, hvad det nettop er endnu ikke helt forstået.

Ordet i sig selv - sporing fra det engelske «nettop», dannet af komponenterne i ordene «Internet» og «Desktop». Hvis du forsøger at konvertere den afledte, vil det se noget lignende "Desktop". I virkeligheden er det en fast analog netbook.

Hvorfor ikke alle ved, hvad en nettop, er let forklares. I vores land hovedparten af teknologiske innovationer falder på en gang. Årsagerne er mange og forstå dem giver ikke mening. Mens denne teknik, vi har, er ikke meget populært, og derfor oplysninger om det ganske fragmenteret, og nogle gange endda forvirrende for forbrugeren. For eksempel nok til at identificere nettops monoblokke.

Monoblok - et diagram af en stationær PC. I hendes system enhed, er Monitor, mikrofon, højttalere og et webcam strukturelt forenet. Typisk tastatur og mus til det vælges separat. I virkeligheden er denne LCD-skærm, der er tale om, hvor systemets enhed.

Så hvad er en nettop? Det er en lille størrelse personlig computer, udgivet af Intel under annonceringen af Atom-processorer. Ifølge prognoser for disse processorer skal b Yli danne grundlag for nettops. I første omgang nettop designet til at arbejde primært med Internet-applikationer.

Hvis det er meget forenklet, kan det kaldes en miniature nettop-system enhed. Det er let at fastgøre til bagsiden af skærmen, hænge på væggen, etc. (Som nogen behagelig). Det er en enkelt kompakt enhed, der udelukkende arbejder på netværket.

For at forstå, hvad en nettop, husk ASUS Eee Box og Acer AspireRevo. De er typiske eksempler på en sådan computer.

Grundlaget for denne teknik er højtydende processor microarchitectures energi (med andre ord, energibesparelser). Dette kan være Intel Celeron, Intel Atom, VIA C7 og VIA Nano. Den centrale behandlingsenhed er en enkelt- eller dual-core (1,2-1,6 GHz). Harddisk er designet til 80-500 GB. Video og lyd -kort integreret, er der dvd-drev, WiFi, Bluetooth, USB-porte.

Hvis du spekulerer på, hvad en nettop, samlet i Rusland, så kan du være opmærksom på ARUTEK MediaBox, AxiomPC Micra, Wexler Vision og andre.

Power nettop, men arbejdet med forskellige netværkstjenester og internettet, nok til amatør ra bots med billeder, lytte til musik, se videoer og fordringsløs (forholdsvis simple) spil. De nyeste modeller, men er allerede udstyret med chipsæt, integreret grafik, som gør det muligt at se film i FullHD-format. Allerede har en endnu spilleregler nettop Alienware X51. Men sådanne modeller, naturligvis, dyrt.

Nu nettops er ikke kun baseret på Intel Atom-processorer. Køberen kan vælge processoren efter eget skøn. I dag er de i stigende grad købes til brug som en hjemmeserver.

Hvad er situationen for en nettop med brugervenlighed? Denne kompakte, minimal ledningsføring, let, nem installation æstetik. Nettop ydeevne, selvfølgelig, lavere end konventionelle pc'er, men dette opvejes af deres meget lille størrelse og relativt lavt strømforbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.