ComputereUdstyr

Bærbar Asus X200MA: anmeldelse og kundeanmeldelser

Den teknologiske udvikling står ikke stille. Et halvt århundrede siden, har ingen og ikke engang, hvad en computer er. Nu, næsten hvert hus har sin egen pc, laptop eller en hvilken som helst anden gadget. Den tekniske udvikling tæt sammenvævet med den daglige menneskeliv. I denne artikel vil vi tale om den nyligt udgivne gadget, der indførte berygtet firma Asus. Ja, vi vil se på en bærbar computer Asus X200MA, lad os tale om dens funktioner, egenskaber. Interesseret? Læs videre!

Bærbar Asus X200MA. oversigt

I denne flygtige verden, det vigtigste krav for gadgets - ergonomi og magt. Bærbar Asus X200MA perfekt kombinerer disse to kvaliteter. Ny gadget fra firmaet Asus skabt en furore i verden af computerteknologi. Hvad er så bemærkelsesværdig bærbar Asus X200MA? På dette spørgsmål forsøger vi at besvare i denne artikel.

Måske den vigtigste træk X200MA - bærbarhed. Det er kvaliteten og tiltrak mange potentielle købere. Gadget mobilitet skyldes primært størrelse. Bærbar Asus X200MA vejer omkring et kilo. skærmstørrelse er 11,6 inches. Med kan tages denne bærbare computer i et togt, en masse plads det tager op.

tekniske egenskaber

Jeg er sikker på mange vil tænke, at på grund af den lille størrelse af den bærbare computer mistet en betydelig del af forestillingen. Men det er ikke så! X200MA - det er temmelig kraftig maskine. Ombord enheden er værd Intel Celeron N2815 processor, klokfrekvens hvilket er 1,86 GHz. Selvfølgelig er dette ikke en top-processor, men til hjemmet og kontorbrug N2815 passer perfekt. Ydeevne vil være nok til at arbejde med dokumenter ved hjælp af web-ressourcer, mail, Skype. Desuden N2815 bruger teknologien Turbo Boost, som regulerer clockfrekvens. Det er, hvis en stor belastning, er frekvensen forøget, hvis belastningen er lille, reduceres frekvensen som unødvendig. Et sådant system ikke kun fjerner halter, men også forlænge levetiden af selve processoren, vil beskytte det imod overophedning.

Med hensyn til drift hukommelse, sin bærbare computer i hele 4 GB. Det er mere end nok til alle brugergrupper luner. På X200MA værd operativsystem Windows 8.1, der, som vi kender, virker fint på 2 GB. Og det betyder, at brugeren forbliver til rådighed for en anden 2 GB, som kan bruges til at installere en lang række applikationer og programmer.

Til video opfylder GPU Intel HD Graphics, som har gode resultater. Takket være ham, den bærbare computer er i stand til at gengive oplysningerne hurtigt nok. Kort sagt, X200MA gode processer og viser en bred vifte af computergrafik.

Asus X200MA laptop har USB 3.0. Denne high-speed interface, der tilvejebringer overførsel af information mellem transportøren og indretningen. I X200MA have så mange som to sådanne drev. Også til stede i den bærbare computer HDMI, VGA og RJ-45 drev. Derudover vil du bemærke indgange til mikrofon og hovedtelefoner.

Trådløs tilslutning leveres af Wi-Fi og Bluetooth 4.0. Hertil kommer, at i den bærbare integreret HD-kamera, der giver dig mulighed for at kommunikere med venner og kolleger gennem de relevante tjenester.

Bærbar Asus X200MA: kundeanmeldelser

Blandt fordelene ved enheden kan skelne ergonomi, bærbarhed, gode resultater, stor funktionalitet, overkommelig pris. Generelt har brugere rost gadget. Men nogle er ikke tilfredse med arkitekturen. Og hvis mere specifik, avanceret bruger ikke lide, at du ikke kan eje fjerne eller udskifte batteriet, hukommelse og andre komponenter. Men for de fleste brugere, denne funktion er ikke nødvendig.

konklusion

Asus X200MA - det er et stort arbejde laptop, som er den bedste i sin prisklasse. Hvis du - den studerende eller kontormedarbejder, du har brug for en bærbar computer, der kan bruges til at arbejde i sin fritid at se tv-serier, klatre på internettet, Asus X200MA - det bedste valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.