ComputereUdstyr

Trådløse mus - brugte teknologier og deres funktioner

En lang tid og blive en del af vores liv, ny teknologi. Hvad det havde syntes et mirakel i dag - hver dag. Teknologi står ikke stille, teknisk udstyr udvikle sig aktivt. Denne velkendte og tilsyneladende simpel enhed som en computermus, også har undergået væsentlige ændringer. Viser sig i de tidlige 60-erne af det sidste århundrede, har denne form for manipulatorer blevet meget lettere, hurtigere og mere præcis. Switched teknologi, som anvendes i deres arbejde. I dag er det allerede på markedet tilbyder et stort udvalg af trådløse mus, mens et par år siden om dette og ikke engang drømte om. Der findes flere typer af dem, og ikke at gøre det forkerte valg, du har brug for en lille smule bekendt med deres funktioner, fordele og ulemper.

Et bredt udvalg af optisk og laser-model. Optisk trådløs mus er en smule billigere end laser, men denne form for manipulatorer bliver mindre populære - det er den sidste fase. Brugen af laser- teknologi har gjort det muligt at gøre den vejledning mere præcis, og flyt markøren hen over skærmen hurtigere, en anden ting er, at høje hastigheder er ikke nødvendigt, og endda forstyrre de forretningsmæssige applikationer eller grafik redaktører, men faktum er - laser trådløse mus er meget mere præcis og hurtigere, mindre det er krævende på arbejdsfladen. Ulempen ved denne fremgangsmåde er behovet for transmission af manipulatoren i omfordelingen af syne fra modtageren. Et udmærket eksempel på anvendelsen af en sådan teknologi er en trådløs mus A4Tech G7-200NX-1. Det er billigt, men samtidig en pålidelig kopi.

Den mest almindelige metode til overførsel af oplysninger fra de trådløse tastaturer er at forbinde via Bluetooth eller radio. Begge disse metoder har både fordele og ulemper. Bluetooth er normalt anvendes i bærbare computere - der er en indbygget modul. Det betyder ikke, at pc'en ikke kan etablere en sådan manipulator, simpelthen bliver nødt til at købe en tilsvarende havn. Denne forbindelse metode sikrer en høj pålidelighed for forbindelsen inden for det tilladte område.

Men for de fleste stationære computere bruger radiomyshki. Sådanne manipulatorer nødt til at tilslutte USB-adapteren. Der er radiosendere, der opererer på to frekvenser: 2,4 GHz og 27 MHz. Højere frekvens er dyrere, men giver en større rækkevidde. Imidlertid kan støj forstyrrer - mange enheder opererer på denne frekvens. Trådløs mus med en frekvens på 27 MHz pålægger visse begrænsninger for kommunikationsrækkevidden, men i nærheden af modtageren er stabil.

I dag har vi udviklet en mus computer trådløs, som bruger trådløs internetadgang. Denne type transmission giver det største udvalg - inden netværkets dækningsområde. Men der er en ulempe - en metode til at overføre information er udsat for forstyrrelser.

Strømforsyningen kan have en trådløs mus celler eller batterier. Aktuelle modeller kan træne på et sæt batterier til 150 dage ved uafbrudt brug. Hvis du ikke ønsker tre eller fire gange om året for at skifte batterier, købe genopladelige batterier. Bare brug for tid til at oplade dem fra tid til anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.