ComputereUdstyr

Processor E-450: AMD fortsætter med at udvikle input-niveau processorer til bærbare computere

En fremragende processor til at organisere en indgangsniveau bærbar computer med et meget produktivt grafikkort, der opfylder standarderne i budgetsegmentet - det er E-450. AMD tilbyder i dette tilfælde et værdifuldt alternativ til produkterne fra det konkurrerende firma Intel, men omkostningerne i dette tilfælde vil være betydeligt mindre.

Processor Connector

AMD E450-chippen skal installeres i BGA FT1-processorstikket. Egenskaber, bitdybde og specifikationer indikerer, at der i dette tilfælde er støtte til 64-bit beregninger. En anden vigtig nuance er, at den fysiske stikkontakt er fraværende i dette tilfælde, og processoren er direkte afbrudt på bundkortet. Derfor er både reparation og modernisering af sådanne edb-systemer umulige.

Teknologisk proces

Den givne processor beslutning er lavet under normer for optagelse 40nm. Til dato er denne teknologiske proces blevet forældet og er fuldstændig irrelevant. Siden da har der været en gentagen opdatering af teknologien til fremstilling af siliciumchips. Den sidste er 14 nm, hvilket er yderligere bekræftelse på, at denne CPU er virkelig forældet.

Organisation af cacheminnet

Kun 2 cache niveauer i E-450. AMD i denne henseende mister meget til sin direkte konkurrent i forhold til Intel. Dens produkter er allerede udstyret med en tre-niveau cache og dette giver dem et højere niveau af ydeevne. Hvis man skal se bort fra tekniske specifikationer, har det første niveau i dette tilfælde dimension i 128 KB, og det andet - i 1 Mb. Det skal også bemærkes, at første niveau er opdelt i 2 dele, der hver især er bundet til en bestemt databehandlingsressource og kun kan interagere med den kun med den.

Operativ hukommelse

RAM-controlleren, som i de fleste konkurrerende siliciumprodukter, er integreret i AMD Dual Core E450. Dens egenskaber indikerer, at den kun kan fungere i enkeltkanal-tilstand. De anbefalede frekvenser af RAM-modulerne er i dette tilfælde 1066 MHz eller 1333 MHz. Du kan også installere i en lignende mobilcomputer og hurtigere hastighedsstrimler, men deres frekvens vil falde til den maksimale mulige 1333 MHz. Hukommelsestypen er i dette tilfælde den mest almindelige DDR3 til dato.

Termiske nuancer af processoropløsningen

18 W - det er den varme pakke, som E-450 har. AMD bruger ikke forskellige energieffektive teknologier i denne halvlederchip, som kan reducere processorens strømforbrug. Det skal også bemærkes, at den teknologiske proces, der anvendes til fremstilling af denne siliciumopløsning, er langt fra avanceret. Lad os tilføje integrationen af grafikkortet og hukommelsesstyringen til CPU'en. På denne baggrund ser en termisk pakke på 18 watt virkelig imponerende ud. I henhold til tekniske specifikationer på fabrikantens officielle hjemmeside er den maksimale tilladte temperatur for denne CPU 105 0 С.

frekvens

Den nominelle klokfrekvens for denne chip er 1,67 GHz. Yderligere sådanne teknologier, som vil regulere værdien af CPU-frekvensen afhængigt af dens temperatur eller på kompleksiteten af den opgave, der løses, er i dette tilfælde ikke tilvejebragt. Og der er ingen særlig sans i tilstedeværelsen af så komplekse teknologier: E-450-processorløsningen tilhører entry level segmentet og har et minimumsniveau af ydeevne, der er lige nok til at løse de enkleste opgaver. Blandt andre vigtige træk ved denne halvlederløsning kan vi bemærke muligheden for overclocking. Ifølge feedback kan denne processor overklockes uden problemer til 2-2,2 GHz. Spørgsmålet om hensigtsmæssigheden af en sådan handling er fortsat åben: en yderligere 25% af gennemsnittet i gennemsnit eller belastningen på pc'ens kølesystem, den mulige sammenbrud. Risikoen ligger i dette tilfælde helt på pc-ejerens skuldre.

Grafisk komponent

Selvfølgelig er den stærke side det indbyggede grafikkort til enhver AMD E-chip. E450-processormodellen i denne henseende er ingen undtagelse. Den er udstyret med en accelerator Radeon HD model 6320. Den indeholder 80 streaming enheder til behandling af grafiske oplysninger og kan ændre frekvensen dynamisk i området fra 508 MHz til 600 MHz. Niveauet af ydeevne i dette tilfælde er flere gange bedre end den konkurrerende platforms platform for ATOM fra Intel, som var udstyret med en grafisk accelerator GMA 3150 med mere beskedne tekniske parametre.

resultater

En fremragende processor til organisationen af en laptop på entry level viste sig at være E-450. AMD gav virkelig et anstændigt svar til "Intel". I det mindste i segmentet af entry level produkter og til en meget demokratisk pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.