ComputereUdstyr

Sådan tilsluttes din USB-modem til routeren? og set-up guide

I byområder, forbindelse til internettet nemt. Du skal blot anmode om en forbindelse leverandør til byen (en af mange). Inden for to eller tre dage, vil du blive tilsluttet og endda tilbyde nogle salgsfremmende udtryk som en ny abonnent. Men hvad med de brugere, der bor for eksempel i den private sektor, i fjerntliggende områder i regionen? Til by- udbydere normalt ikke kan nå, fordi det er nødvendigt at bruge en masse kabler eller dyrt udstyr, der enten ikke betaler overhovedet, eller kun i meget lang tid. Så at udbydere kan forstå.

Heldigvis er der andre løsninger. For eksempel kan du bruge USB-modem til at forbinde til internettet via en tredje netværk (3G) eller fjerde (4G) generation. i dette tilfælde modemet skal dog være forbundet til en bærbar computer. Men hvordan man kan tilslutte USB-modem til routeren og gøre internettet tilgængeligt for alle Wi-Fi-enhed? Denne mulighed aktivt praktiserede brugere, som mangler i byerne udbyder.

Vi forstår at forbinde USB-modem til routeren

Lige bemærke, at enhver router er ikke egnet til denne opgave. Vi har brug for en særlig model med en modemforbindelse funktion, dvs en router med en USB-port til modem. Dernæst beskriver vi i detaljer, hvad de skal gøre.

Således routerkonfiguration for USB-modem er som følger:

 1. Installer softwaren fra skiverne, som leveres til routeren og USB-modem.
 2. Afbryd kontrollere PIN-koden på SIM-kortet. Dette er obligatorisk. Hvis du vil kontrollere, at routeren simpelthen ikke kan forstå internettet er ikke. Deaktiver det, kan du bruge en almindelig mobiltelefon. Du skal blot indsætte SIM-kort i telefonen, og i indstillingerne deaktivere scanning af PIN-koden.
 3. Tænd for modemmet i USB-porten på routeren.
 4. Opret forbindelse til routeren med en bærbar computer, gå til Kontrolpanel. For at gøre dette, montere det i browserens adressefelt, og du vil være på det ønskede sted. Se den korrekte adresse, vil du være i stand til i det panel enhed. Desuden er oplysningerne på etiketten, og det er også altid givet instruktioner.
 5. Den menu-knappen router på udkig efter "Connection", "Internet", "Aktiver modemforbindelse." Disse knapper kan være lidt anderledes, men den nederste linje skal være omtrent som følger. Vi er interesseret i modemforbindelse funktion. Det bør medtages.
 6. Efter indkobling routeren genstart. Du kan gøre dette ved at trykke på reset-knappen i menulinjen. Routeren selv er også muligt fysisk genstarte: trække stikket ud af stikkontakten og indsætte det igen.

Nu hvor du ved, hvordan du tilslutter USB-modem til routeren. Typisk er denne proces er enkel, og ingen problemer vil opstå, men de kan stadig ikke udelukkes. For eksempel, præ-modem, du vil konfigurere på din computer. Untuned modem vil ikke arbejde med routeren.

Fordele ved denne metode

Router med USB-port til modem - det er en god og praktisk løsning, som har sine fordele og ulemper. Så for at de fordele kan nævnes den relative lethed af forbindelsen. Det vil sige, du har brug for at strække eventuelle kabler, bore huller og så videre. D. Bare tilslut USB-modem via en router og du er færdig. Men om fordelene ende.

ulemper

Den største ulempe ved denne sammenhæng - er de høje udgifter til udstyr og tariffen. Som et minimum, vil routeren for USB-modem koster mere end standard Wi-Fi-router uden en USB-port. Også skal du købe separat og modemet selv, som kan koste endnu dyrere end routeren. Afhængigt af operatøren, som du vælger, kan billetprisen være mere eller mindre højt. Men i hvert fald abonnent takst vil koste mere end en, der tilbyder urbane udbyder.

forbindelsens hastighed

Hvis byen netværk kræver en forbindelse til internettet med hastigheder op til 100 Mbit per sekund, hastigheden af modemet bare ikke kan tilbyde. Selv hvis han vil bruge den fjerde generation datanetværk (4G), vil den faktiske hastighed være omkring 15-20 megabit per sekund, som, vi må indrømme, det er ret cool. Men, mest sandsynligt, vil modemet bruge enhver teknologi i det tredje generations netværk (3G), og hvis den faktiske (og ikke reklame), vil hastigheden være mindst 5 megabit per sekund, er det en god ide. Som et minimum, vil du være i stand til at se film online på denne hastighed. Derfor, før du tilslutter en USB-modem til routeren, skal du sørge for den nuværende hastighed på internettet.

Er der en anden vej ud?

Nogle brugere ofte spekulerer om det er muligt at forbinde routeren til USB-modem uden USB-porte. For at gøre dette, selvfølgelig, det er muligt, men det er yderst vanskeligt. Ideen er at eksponere routeren selv, loddet til USB-interface og flash sin særlige firmware, som "ser" USB-porten. Men en sådan ordning, få praksis. Men der er endnu en interessant måde.

Fordeling af Wi-Fi med laptop

Hvis du har et modem, men ingen router med en USB-port til modem, så oprette forbindelse til internettet og skabe et hjem Wi-Fi-netværk, kan du bruge en almindelig bærbar. Bare erstatte den bærbare computer selv we router. Den vigtigste ting, har arbejdet i den bærbare computer Wi-Fi-adapter.

Den nemmeste måde er at bruge Connectify program. Af den måde, er den tilgængelig online gratis, men det har også en betalt version med mere bred funktionalitet. Vi vil nærme fri. Download det, installere på din computer og lanceringer.

Der er vi nødt til at udfylde linjen:

 1. Hotspot Navn - er navnet på dit netværk. Den gratis version af det vil være standard, kan det ikke ændres.
 2. String Adgangskode - indtast password her, der skal bruges til at få adgang til netværket.
 3. Internettet til at dele række. Der skal vælges fra rullelisten kilden til Internet signal, som vil blive anvendt til distribution af Wi-Fi. Valg af vores modem:
 4. Den vælge punktet Del via Wi-Fi.
 5. Delingstilstand vælge WPA2-kryptering.

Klik nu på den store knap nederst - Start HotSpot. Så vi vendte vores bærbare til adgangspunktet. Nu vil han give væk Wi-Fi i stedet for en traditionel router.

Hvis du konfigurerer dette program en eller anden grund kan du ikke, du kan bruge den anden. For eksempel det gratis program MyPublicWiFi tilbyder den samme funktionalitet. Desuden har hun myHotSpot program med lignende kapaciteter. Du kan aldrig bruge et program. Indbygget Windows 7 operativsystemer kan gøre den bærbare adgangspunkt, men de bliver nødt til at pille. Det er bedst at bruge et tredjepartsprogram.

Det er alt. Nu hvor du ved, hvordan du tilslutter USB-modem til routeren og give Wi-Fi med den bærbare computer uden router.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.