Kunst og underholdningKunst

Style af Blair Waldorf, heltinden i serien "Gossip Girl"

En af hovedpersonerne i den populære serie af eliten af New York "Gossip Girl", Blair Waldorf, i dag er blevet en model af stil og elegance. Hendes billede er en blandet og modstridende følelser: fjendtlighed og kærlighed af publikum, beundring og misundelse. Mange fans af serien har en tendens til at gentage det luksuriøse og unikke stil af Blair Waldorf, der kombinerer både blød og sexet med et strejf af ekstravagance, stolthed, tillid, men samtidig elegance. Lad os, og vi vil følge i modeverdenen og overveje dette billede, legemliggjort i livet af en talentfuld skuespillerinde Leyton Mister.

Garderobe heltinde ændrer sig i hver sæson, men forbliver uændrede grundlæggende komponenter: lysstyrke, kvindelighed og seksualitet, samt et karakteristisk træk ved Blair Waldorf - stil. Taboo for denne pige - en populær afslappet. Og ikke så mærkeligt, fordi hun foretrækker elegante og fantasifulde kjoler, som er en blanding af elegance, forførende og forsigtig konservatisme. Alle tøj heltinde - udelukkende fra kendte mærker: Valentino, Oscar de la Renta, Alexis Mabille osv Efterbehandling kjoler foretaget i form ryushey, dikkedarer og folder understrege feminin. Grundlaget for garderoben bestod af korte nederdele, tætsiddende kjole udsøgt, lyse kjoler og lyse pels. Udseende "Queen Bee" gennemtænkt til mindste detalje. Som tilbehør og understreger det endelige billede, brugte sko og tasker fra de nyeste kollektioner af kendte mærker. Selv strømpebukser og leggings er valgt i henhold til de nyeste modetrends: lyse farver, gennembrudt.

Blair Waldorf stil kan tilskrives den klassiske og foretrukne farver - grøn, gul, rød og orange - gør det til en piges mangfoldighed og leg. Selvfølgelig, i løbet af serien stil Blair Waldorf forandrer - vores heltinde vokser og udvikler sig. I stedet for ringen og skørtet, som blev kendetegnende for pigerne kommer blyant nederdele, klassiske kjoler, elegante frakker og jakker.

Det er også værd at være opmærksom på håret som en hovedbestanddel "blair Towers stil". Vi har ikke set i en ramme Kvinde med pjusket hår. De er altid perfekt pakket og fejlfri makeup understrege det feminine og blide billede af heltinde. Frisurer er designet i klassisk stil: denne eller yndefulde krøller, eller hår, samles op i en pæn bolle. Som for dekorationer, de bruger fælge, der er blevet en integreret del af Blair stil. Dette tilbehør er lavet det nuværende opsving i modeverdenen, og mange husket om det, efterligner stilen i heltinde.

Make-up, som en del af den stil Blair Waldorf, også nødt til at være perfekt. Konservative farver, fint buede øjenbryn og klare linjer - alt dette gør billedet af trodsig. Dæmpet pink og lilla øjenskygge, mørk brun eyeliner blyant eller tynde pile fremhæver øjne og bleg lyserød læbestift - de vigtigste komponenter i en make-up, der bør følges for at overføre stilen i Blair Waldorf.

Endelig er det værd at bemærke, at obrah Miss Waldorf - en charme, værdighed og tillid til deres uovertruffen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.