Nyheder og SamfundKultur

Fashion Museum i Moskva: historien om skabelsen, begivenheder, adresse og hvordan man får

Party kjoler, korsetter, silke, søde hatte, elegante sko ... Det er let at forholde sig til historien, indånde den tynde lugten af svundne epoker - Moskva mode museum blev oprettet for sande kendere af vintage samlinger.

Fashion Historie - interessant videnskab

Mode og kostume museer opererer i mange europæiske hovedstæder. Ifølge de modetrends fra fortiden kan gendannes billede af told-, skikke og værdier i alle sektorer af samfundet på forskellige tidspunkter.

Der er mange måder at studere mode. Ægte kendere kender historien om kostume, er det stadig muligt at finde unika i private samlinger, herunder museets magasiner, og ofte sjældne ting er bare samler støv i glemte kufferter af gamle lejligheder. Kombiner alle fundet i en levende samling, genoprette og organisere - ikke en let opgave. Besøgende beretning, der er grunden til for ti år siden i Moskva, åbnede den første og eneste russiske museum af mode.

Hvordan det hele begyndte

Besøgende anmeldelser siger, at ideen om at skabe en mode galleri opstod efter modehuset Valentino gav Moskva en af sine samlinger. Et år senere gennem de bestræbelser fremtidens kunstneriske leder og velkendte modedesigner Valentin Yudashkin nye statsbudget institution er blevet registreret.

Ti års Fashion Museum i Moskva, ikke havde deres egne lokaler - alle aktiviteter, der udføres som en gæst på andre folks sites. På trods af de vanskeligheder, den første dag i sit fundament museet har deltaget i alle de moderigtige kulturelle begivenheder i hovedstaden, uvægerligt medfører almen interesse originale samlinger. Anmeldelser fra besøgende fortalte, at housewarming museum fejret først i slutningen af 2015, hvor, efter flere års vandring, endelig fik en fast bopæl i "Gostiny Dvor". Åbning af den første udstilling blev afholdt december 23, 2015 mens der i de nye haller er blevet vist mere end 100 modeller af tøj, der viser mode i begyndelsen af det tyvende århundrede.

Fra museet til messecentret - Ti år og snesevis af udstillinger

Læsning kundeanmeldelser, kan du se, at i dag Fashion Museum i Moskva - et moderne kulturcenter, bemandet med permanente udstillinger, foredrag, koncerter, udstillinger. Meget populær blandt besøgende at nyde workshops og ikke-standard programmer som "Nat på museet" og "Night of the Arts." Og tilbage i 2007, de fremtidige medarbejdere i de krummer og entusiaster samledes første eksponering begyndt at gennemføre idéen om at etablere museet.

Kjoler, overtøj, sko og smykker fra Rusland, USA, England, Frankrig - i dag mere end 2000 udstillingsgenstande gemmes i hvælvinger. Her kan du finde forskellige modeller - fra design eksklusivt til anonym og hverdag. Mange af de ting, især sko og tilbehør, kræver seriøs restaurering og omhyggelig pleje. Besøgende kommentarer påpege, at takket være den professionalisme personale og frivillige alle udstillingerne er i dag i fremragende stand.

Den levende museum

Det behøver ikke at kede sig i museets sale. Dette ses af tusindvis af besøgende, hvoraf mange ikke havde kun se samlinger, men også til at deltage i en række forskellige galleri aktiviteter.

Udstillinger og statisk skærm - ikke alle, end en mode museum behager sine gæster. Der er regelmæssige foredrag fremtrædende modedesignere og mode historikere. "Symboler i Art", "Lace i dragten moderne", "Fra den kejserlige luksus til sovjetisk chic" - forfatterens forelæsning emner er varierede og spændende, og førende - disse tilhængere af historie mode.

Museum and Exhibition Complex giver læ og unge talenter - af personalet her er konstant udfører modeshows, hvis forfattere er de studerende på gymnasier og universiteter.

Udstillinger og udstillinger

Besøgende anmeldelser forklare, at redegørelsen i altid aktuel. Emnerne er udvalgt unik, vil intet som andre steder i hovedstaden ikke længere vise. For eksempel, den permanente udstilling "Anthology lang kjole" - viser, hvordan damemode ved årsskiftet XIX-XX århundreder. Og udstillingen "Mand i uniform. Ser gennem skærmen "introducerer seerne til, hvordan man skaber en historisk militære kostumer til optagelse af film. En af de sidste projekter på museet - udstillingen "På de travle gader i Moskva" - en retrospektiv udstilling af mode tre historiske perioder: slutningen af XIX århundrede, de 40-erne af det sidste århundrede, og den sovjetiske mode 1950-1970.

Yderligere entourage alle indtryk tilføjer en demonstration af film og dokumentarfilm om historien bag optagefunktioner, der ledsager hver udstilling.

driftsform i det nye hus

I 2016 i en af de største handels- og udstillingscentre i Moskva kaldte "Gostiny Dvor", en ny permanent indbyggere - Fashion Museum. Adresse institution i dag: Ul. Ilyinka, 4, 1 låst, anden sal. Tirsdag, onsdag, søndag showrooms tage besøgende fra 11 am til 19 pm, fredag og lørdag fra 12 am til 20 pm og torsdag fra 12 til 19 timer. På mandag, den mode museum, ligesom de fleste museer i verden, er lukket for offentligheden.

Den fulde købspris for billetten er 150 rubler for privilegerede kategorier (børn, studerende, pensionister og handicappede.) - 30 rubler. Du kan også bestille individuelle eller gruppe ture, som koster afhænger af antallet af gæster og varigheden af showet.

Et nyt punkt på turist kort over Moskva - Mode Museum. Hvordan kommer man til museet?

Gæst besøgende ført til, der er let at finde et museum og udstillingscenter. De fleste praktisk at tage metroen. På at nå stationen "Revolution Square", skal du gå gennem gyden i retning af Epiphany humant og Ilinka gaden. Fra metrostationen "China Town" nødt til at gå to blokke af Ilyinke til rød firkant. Billetter sælges kun på museet på salgslisterne i online-nr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.