Nyheder og SamfundKultur

Udstillingen af chokolade: spiselige kunst erobrer byen

Udstilling chokolade - et sted, hvor en favorit godbid får de mest bizarre former under vejledning af erfarne mestre. Her kan du finde de sædvanlige husholdningsartikler, malerier, kopier af berømte arkitektoniske mesterværker og endda tøj - alle lavet af chokolade. Hvad er specielt tiltalende sød tand, foretage smagsprøver på en sådan hændelse, og ofte uddele lækre gaver. For nylig i medierne ofte omtales Nikolya chokolade udstilling, forfattet af Krim sød maker, Nikolay Popov. Hans kreationer har allerede besøgt flere byer i SNG-landene.

Mød chocolatiers

Nikolai Popov er vokset på Krim, til en familie af kokke. Han overvejede omhyggeligt valg af profession, men i sidste ende forblev tro mod den tradition i familien. Efter afslutningen af den relevante uddannelse har han hurtigt blive en berømt kok. Gradvist, blandt andre muligheder, begyndte han at give fortrinsret til kunsten at gøre kager, og derefter besluttede at hellige sig helt til chokolade.

Før Nicholas åbnede dørene til den polske og den franske Akademi, hvor han blev indviet i nuancerne i at arbejde med en favorit godbid af verden. Resultatet af undersøgelsen og arbejde kreativ tænkning chokoladefabrikant var åbningen i 2006, kunsten konfekture i Simferopol. Og tre år senere, Nicholas åbnede sin første chokolade museum. Udstillingen er blevet så vellykket, at i 2014, master besluttede at gå med hende på en tur SNG byer og begyndte at inkarnere udtænkt med Hviderusland.

Slik i Grodno

Med en meget stærkt ønske og en vis andel af fantasi kan spore den sti, der har gjort udstillingen af chokolade, duften, altid ledsage denne vidunderlige delikatesse. Lucky, Bliv fortrolig med redegørelsen, sagde, at føle aroma let selv på tærsklen til museet, som tog Nikolai Popov og hans kreationer.

Chokolade Udstilling i Grodno fandt sted på det område af den New Castle. Spiselige knive, pander, skruenøgler og skruetrækkere, chokolade hunde, egern og kaniner opstaldet i to haller i museet, fylde nabolaget uforglemmelig aroma. Det mest imponerende udstilling - Eiffeltårnet. Ifølge skibsføreren, til fremstilling af eksponeringen det tog næsten et halvt ton af lokal chokolade, Hviderusland, produktion.

En udstilling af chokolade i Grodno traditionelle bryde op fliser, har fragmenter af som modtog besøgende. Også startede begivenheden i Vitebsk og Brest, hvor udstillingen allerede havde besøgt.

Vanskeligheder med den måde, og på jorden

Alle udstillingerne er lavet af lokale chokolade og transporteres derefter i særlige varevogne ved den optimale temperatur. Chokolade - et skrøbeligt materiale, og en del af værkerne på vejen er beskadiget. Deres mester gendanner på plads for et par dage før åbningen.

Dog lider ikke kun udstiller under transport. Beskadigelse af nysgerrige og mistænkelige-søde tand besøgende. Nogle mennesker bare ønsker at røre et billede af chokolade. Andre tror ikke, at al denne pragt er lavet af en favorit delikatesse, og, rørende, tjek. Atter andre drømmer om at prøve. En af de udstillinger, der blev vist en udstilling af chokolade i Minsk - spiselig gryde med brækket af hjørnet. Nikolai Popov sagde, at specielt ikke "fix" det efter den tidligere udstilling.

I den enorme mængde af vores land

Hele 2015 Udstillingen vil blive placeret i det område af Rusland. Hun har allerede besøgt Belgorod, Kaliningrad, Rostov ved Don og et par andre byer. Altid se på de søde udstiller en masse mennesker kom. Og hver gang der er noget nyt blandt de spiselige mesterværker. Chokolade Udstilling i Belgorod, for eksempel fornemme kopier af sød øl kit, rustikt bord med pølse, brød og bacon, en hel samling af marcipan designer håndtasker. Og, selvfølgelig, ingen by er ikke blevet frataget muligheden for at se Eiffeltårnet, en kulinarisk mesterværk vægt på 45 kg.

Chokolade Udstilling i Belgorod og andre byer, ledsaget af salg af souvenirs og vinsmagning slik, udarbejdet af master.

trendsætter

Naturligvis en sådan begivenhed - ikke Krim opfindelse. En af de mest berømte chokolade saloner afholdt i Paris, en by, der anses for at være en trendsætter, ikke kun tekstiler. Chokolade i Paris - et stort show med deltagelse af berømtheder klædt i tøj lavet af denne delikatesse. Der er master classes fra de bedste chokolade- vin, udstillet mesterværker af kulinariske kunst. For nylig besøgte jeg Paris Udstilling af chokolade i Moskva.

ferie Marts søde tand

I begyndelsen af den første måned af foråret gaderne i hovedstaden var fyldt med kakao smag. Udstillingen af chokolade bragt fra Paris, blev afholdt på Expocentre. Forud interiør catwalk: Russisk berømtheder viste publikum spiselige kjoler og dragter, "syet" i Paris.

Udstilling helliget chokolade var russisk konfekture kunst i Moskva. Besøgende kan beundre de udstillede genstande har aldrig været udstillet, lytte til et foredrag om historien om den russiske chokolade og smag slik, som de før-revolutionære opskrifter.

Sweet Tooth levende eller er på besøg i hovedstaden, og kan besøge udstillingen "Chocolate & Cacao» i staten Central Museum of Contemporary History of Russia. Men her bliver det interessant ikke kun for fans af godbidder: museet kan lære om historien om chokolade, længden på de 4000 år af verdens traditioner sin produktion, se en masse af sjældne og værdifulde genstande.

Begivenheder som udstillingen af chokolade - en guldgrube af positive følelser. Og de bidrager til en form for oplysning: en sød tand ofte efter besøger museet begynder at bedre at forstå den chokolade, omhyggeligt udvalgte produkter, lære at skelne de bedste delikatesser fra middelmådig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.