Nyheder og SamfundKultur

De mest interessante museer i Ryazan område: den fulde liste med fotos og beskrivelser

Ryazan - en af de ældste byer i den russiske jord, blev det grundlagt tilbage i 1095. I dag er det en stor moderne regionalt center, hvor massen af underholdning faciliteter og smukke promenader. Men stadig starte deres rejse rejseomkostninger til det kulturelle program. Ryazan Museer tilbyder eksponering for enhver smag, som vil være interessant for alle!

Kendskab til historien om byen

Når du først ankom i Ryazan, eller en eller anden grund ikke tidligere været i den lokale kreml, skal du sørge for at besøge Ryazan historisk og arkitektonisk museum-Reserve. Dette er det historiske centrum og hjertet af byen. Adresse at huske er enkel: byen Ryazan, Kreml aksel 13. I dag kan turister besøger det unikke arkitektoniske og historiske kompleks, i hvis område der er mange restaurerede monumenter i XV-XIX århundrede. Den mest bemærkelsesværdige af den antagelse katedralen, Christ-katedralen og Dvorets Olega. På det område af Kreml konstant er 6 udstillinger, indsamling af, som du kan se de unikke genstande og dokumenter, der fortæller historien om denne fantastiske by siden grundlæggelsen til i dag. Ikke mindre interessant er sådanne museer i Ryazan som Staraya Ryazan og Mound Golf Vozhskaya kamp.

Ryazan - fødested S. A. Esenina

Ikke langt fra den Ryazan Kreml er en spektakulær monument over den store russiske digter S. A. Eseninu. Mange museer Ryazan Region har i deres fremstillinger af omtalen af liv og arbejde af denne forfatter. Dette er ikke overraskende, fordi Sergey Aleksandrovich blev født i landsbyen Konstantinovo. I dag er det her, at du kan besøge et unikt museum kompleks, som omfatter en herregård Esenina semstvo skole (gradueret sin fremtidige digter), Church of the Kazan ikon af Guds Moder og nogle andre punkter af interesse og eksponering. Besøg Konstantinovo omkostninger og af hensyn til den lokale natur: tage en tur rundt i landsbyen, vil du helt sikkert bedre at forstå den russiske sjæl af den store digter og vil være i stand til at værdsætte skønheden i de lokale landskaber. Ligesom mange andre store museer Ryazan State Museum S. A. Esenina tilbyder mange tematisk relaterede engagementer. For en fuld inspektion af alle historiske og naturlige seværdigheder med. Konstantinovo er nødvendigt at tildele et par timer, og det er ønskeligt - hele dagen.

Alle museer Ryazan: foto og beskrivelse

Meget ofte i denne by turister kommer fra de tilstødende områder på dagsture og ture. Hvad er interessant at se på de enemærker Ryazan? Ryazan State Regional Art Museum. IP Pozhalostina - den anden mest populære turist-site efter det lokale Kreml ensemble. Dens samling omfatter mere end ti tusinde originale udstillingsgenstande, herunder unikke værker af russiske og udenlandske forfattere af XV-XX århundreder. Placeret de vigtigste gren af museet i bygningen, som også er anerkendt som et arkitektonisk monument. Besøg ham på: Ryazan, Liberty Street, 57. Læs mere om liv og arbejde for IP Pozhalostina ved at besøge hans mindesmærke hus museum. Den bevarer det miljø, hvor kunstneren boede og arbejdede; interessant historie om hans berømte gæster, herunder K.Paustovsky, A. Gajdar og R. Fraerman. Der er også en rejse i Ryazan museum udstilling i det fri, om fremtiden for luftfarten, og endda en unik museum af sin art Airborne historie.

Det mest interessante udstilling af Ryazan regionen

Navnet på en fremragende videnskabsmand K. E. Tsiolkovskogo traditionelt forbindes med byen Kaluga, og han blev født i Ryazan regionen. I landsbyen Izhevsk (Spassky distrikt) er et museum, hvor man kan lære ikke kun om "Ryazan" livet i denne bemærkelsesværdige mand, men også at se mange udstillinger relateret til udforskning af rummet. I byen Sasovo kan besøge redegørelsen helliget russisk folkesang. Mange museer Ryazan - en restaureret herregård og berømte mennesker. Sagen er, at i fortiden i denne region virkelig var prestigefyldt at have ejendom. I dag, i Ryazan regionen mest besøgte sites i denne kategori - det er et hus-museum og godset Pirogov Lunin. Populære med turister og udstillinger, der afsættes til lokale håndværk, og dem i denne region er enorme.

I hvert distrikt center - et museum for lokal lore!

Hvis du ønsker at besøge alle museer og Ryazan regionen, forberede et stort antal visninger og utrolig overraskelse. Næsten hvert distrikt center og en stor løsning i regionen har sit eget museum. Og tror ikke, at "små" eksponering - kedeligt. Ikke kun i Ryazan! I mange provinser, blev de lokale unikke arkæologiske fund gjort under udgravninger, har deres egne kunsthåndværk teknikker desuden på forskellige tidspunkter boet eller besøgt rejser store skikkelser i kultur og kunst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.