FormationUngdomsuddannelse og skoler

Konstantinovo landsby: fokus for russiske naturlige skønhed, og indbegrebet af sjælen af digteren Yesenin

Utallige smukke steder i Rusland, som er en afspejling af den brede, grænseløse sjæl det russiske folk. Village of Konstantinovo (Ryazan-regionen) herliggjort digteren Sergey Aleksandrovich Esenin. Og ikke så mærkeligt - den lokale natur at være yderst smuk i vinter og sommer.

geografisk placering

Konstantinovo landsby ligger 43 km fra Ryazan, strakte det på bakken af den højre bred af Oka. Det er med disse steder, kan du se i horisonten af skoven Meshchery.

Der er flere måder, du kan få til landsbyen, hvor Yesenin voksede. Fødestedet for digteren er altid glade for at modtage gæster:

  1. Bil på den føderale hovedvej M5 (Moskva - Chelyabinsk) i retning af Ryazan. Efter at have passeret 170 km før de når byen, skal du dreje til venstre mod byen Fisk, der er henvisninger til Konstantinovo.
  2. Bus eller taxa fra Ryazan til den centrale busstation.
  3. Med tog fra Moskva til stationen af fisk, efter - ride til din destination.

Museum-Reserve

Reserve museum skyldes det faktum, at det indeholder flere steder, der er forbundet med et enkelt tema - her boede, studerede, arbejdede Sergey Esenin.

Museet åbner dagligt, undtagen mandage, fra 10 til 18 timer. Den består af: en herregård L. I. Kashinoy (grundejer, som var prototypen på Yesenin Anna Snegina af digtet), et distrikt skole, en litterær museum-hytte udhus, Spas-Klepikovsky School, hjemsted for den åndelige mentor Yesenins familie - Smirnov.

Historien om udseendet af landsbyen

Konstantinovo landsby blev grundlagt i begyndelsen af det 17. århundrede og har næsten fire hundrede års historie. Mens stedet tilhørte den kongelige familie. Efter et stykke tid er i besiddelse af en gave modtaget og Myshetskaya prinser Volkonsky.

De fleste af fik en af brødrene Myshetsky - Jacob, det land, som blev arvet af hans datter Natalia, der giftede K. A. Naryshkina - omtrentlig Petra Velikogo. Senere ejere bliver efterkommere af Naryshkin, Golitsyn, Olsuf'ev. I 1987, ejeren af landsbyen blev æresborger i Moskva, millionær J. P. Kulakov, efter hans død, var datter af den elskerinde - Lidiya Ivanovna Kashina.

Men er bedst kendt Konstantinovo erhvervet senere - i det 20. århundrede. 3 Oktober 1895 her blev født den fremtidige digter Sergei Yesenin. Børn og unge Sergei Alexandrovich bestået på dette sted. Selve navnet på den landsby nævner ikke i sine skrifter, men læseren kan ikke undgå at føle den uløselige forbindelse mellem de to komponenter: Yesenin - Homeland. Det er i form af en kollektiv billede sunget i mange af hans digte.

Yesenin Literary Museum

I centrum af landsbyen er et mindesmærke kompleks - Museum Esenina, denne tilsyneladende almindeligt hus med udskårne skodder i tre vinduer. Faktisk hytten, hvor digteren boede med i 15 år, blev brændt i 3 år før hans død. Ikke uden indsats Esenina søstre - Catherine og Alexandra - at genskabe ånden i situationen, der var i den tid, deres bror.

Komplekset vokse træer plantet Sergeem Aleksandrovichem for året før sin død, åbnet for offentligheden udhus med et tag af strå og en lade, hvor digteren skrev nogle af sine berømte digt.

andre attraktioner

Konstantinovo landsby og er berømt for sin arkitektoniske monument af det 17. århundrede - Church of Kazan. I første omgang blev det lavet af træ, så det er ofte brændt. Hendes mange gange genopbygget og senere, i slutningen af det 18. århundrede, ved kendelse af Golitsyn bygget en sten mulighed. Fra det øjeblik af templet fulgte og tog sig af den fra enhver ydre påvirkninger. I kirken, gifte forældre S.Yesenin, og efter digteren selv blev døbt i den. Med fremkomsten af bolsjevikkerne tempel blev brugt som opbevaringssted og et lager til landbrugsmaskiner. Det er i øjeblikket anvendes til dets oprindelige formål.

Zemskaya skole blev bygget af rækkefølgen af købmanden S. Kupriyanov at undervise bonde børn. I sine 9 år på Sergey Esenin, blev det ødelagt, så genopbygget i 1994. I skolen kan man se den udstilling fortæller om den studerendes periode af digterens liv, hans mentor, hele det Zemsky skoler og deres rolle i den pædagogiske og uddannelsesprocessen.

Helligånden Kapel er placeret på tværs af gaden fra kirken, har det oprindelige udseende ikke blevet bevaret, restaureret i 2002.


Fryd for øjet og parken til ære for Sergey Yesenin. er det blevet besluttet at bryde en lille, hyggelig lille torv ved siden af den barndomshjem af digteren i 1970. I 2007 ved foden af monumentet rejst til digteren.

naturlige skønhed

Rybnovskij distriktet er stolt af sin smukke natur, typisk russisk smag. Konstantinovo bragt sammen på en gang: og tåler faldefærdige hytter med udskårne Stavenko og pløjede marker, og brede enge med duftende urter og birk lunde, og mange floder og søer. Den stejle bred af floden Oka åbner langt afstand, bakker, som du kan beundre det uendelige. Alt dette er aldeles elsket folkemusik digter Sergei Yesenin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.