Kunst og underholdningFjernsyn

Anna Paquin - Biografi og personlige liv (fotos)

Anna Helene Paquin kan sikkert blive kaldt en af de mest talentfulde og succesrige skuespillerinder i vor tid. Hendes karriere begyndte i en tidlig alder. Hun fortsætter med at skinne på de store skærme i dag, vinde hjerter af nye fans. Om hans personlige liv og succes skuespiller i et professionelt felt, vil vi tale, så meget desto mere efter et par måneder på skærmene ud den sidste sæson af "True Blood", hvor Anna Paquin spiller en stor rolle.

Barndom og familie

Anna Paquin, hvis biografi er ganske rig og interessant, blev født i Canada. Hun har en ældre søster og bror. Annas forældre var lærere: hans mor underviste engelsk, og hans far - fysisk uddannelse. Da hun var fire år gammel, hendes familie flyttede til New Zealand. Derfra blev født mor til Anna.

Et ældre søster i selskab med veninder gik til en casting, hvor picking up en pige på en birolle i "Piano" film. De bragte med sig, og ni år Anna. Overraskende rolle gik til hende. Filmens instruktør Dzheyn Kempion var meget glade for den unge Paquin og beskrev hende som en ung talent, med en stærk kunstnerisk.

Den rolle, som hovedpersonen i filmen udført Holi Hanter, spillet er i gang med at filme, Anna forsøgte at kopiere. Generelt pigen kunne lide at deltage i indspilningen af en film. To år senere, Anna Paquin blev ejer af den prestigefyldte pris "Oscar" for hans birolle i "The Piano". Denne første og virkelig alvorligt succes har defineret sin fremtidige handler skæbne.

Tidlig karriere og ungdommen

Efter at have arbejdet i "Piano" Anna begyndte at modtage en masse forslag om deltagelse i filmen. Men pigen var ikke i en fart for at fortsætte sin skuespillerkarriere. Efter et stykke tid aftalt hun til at deltage i optagelserne af en række reklamefilm. I en alder af 14, Paquin tiltrak igen opmærksomhed, spiller en fremtrædende rolle i filmen. Denne gang hun møde for publikum i form af Dzheyn Øre. Dette blev fulgt op af endnu et vellykket film med titlen "Fly Away Home".

Da Anna var 12 år gammel, hendes forældre blev skilt. I en alder af seksten med sin mor, hun flyttede til Los Angeles, hvor han dimitterede fra high school. Forud for, at pigen havde konstant flyver fra den ene by til en anden, ændrer halvkugle, som de fleste af optagelserne fandt sted i USA. Anna var ikke let, fordi at kommunikere med venner havde hun meget lidt tid, og hendes liv var bogstaveligt talt ud af en kuffert. I løbet af denne periode, Paquin co-stjerne i film som "Amistad", "postyr", "På brylluppet", og nogle andre.

Efter gymnasiet, på trods af den succesfulde spirende filmkarriere, besluttede hun at gå på universitetet. Men i deres studier havde et år senere at tage en pause, da Anna har startet en anden skydning.

Fortsat karriere

I modsætning til mange skuespillerinder, der som barn med succes medvirkede i film, Anna Paquin og modnet fortsat meget populære. Alle scenarier, der blev foreslået, er pigen meget omhyggeligt undersøgt. Anna gav sit samtykke, hvis den rolle, hun syntes virkelig umagen værd. Hun naturligvis tage hensyn til de synspunkter, forældre og ledere, men det sidste ord altid forbliver for sig selv.

Så en af de mest berømte film med hendes deltagelse er blevet en fantastisk trilogi, "X-Men" er baseret på den populære tegneserie. Sammen med Anna, hovedrollen i alle tre dele, deltog vi i projektet, og stjerner som Hyu Dzhekman og Helli Berri. I mellem optagelserne "X-Men" skuespillerinde har arbejdet på film som "Steamboy", "mørke", "Buffalo Soldiers", "Jeanne d'Arc" et al.

På det tidspunkt, Anna Paquin alvorligt taget en stor interesse i ballet. Hun arbejdede næsten dagligt, med beundringsværdig ihærdighed honing hans færdigheder.

Der lægges særlig vægt skuespillerinder, der arbejder i filmen komedie "Star personale", hvor hun ikke kun spillet en stor rolle, men også fungerede som executive producer. Inspireret af succesen med et par år Anna og hans bror Andreas grundlagde et produktionsselskab kaldet Paquin Films.

Anna Paquin i dag

I 2008 begyndte vi at skyde serien om vampyrer, "True Blood", hvor hun spillede hovedpersonen hedder Sookie Stackhouse. Projektet har været en stor succes: alle fem sæsoner, og sommeren 2014 vil blive frigivet i biograferne sidste sæson blev skudt.

Fra de allerførste dage af arbejde på showet, Anna begyndte en affære med en anden performer hovedrollen (vampyr Bill Compton) - Stephen Moyer. Men skuespillerne skjulte omhyggeligt deres forhold til 2009. Ifølge dem, har de ikke lyst til at opfatte alt dette roman som en almindelig affære.

Anna Paquin: ægteskab og familieliv

Stephen Moyer fremsat et forslag til sin elskede i romantiske omgivelser på stranden på Hawaii, hvor de gik på ferie med børn fra et tidligere ægteskab af skuespilleren. Bryllup charmerende par spillet august 21, 2010. Ceremonien fandt sted i en privat bolig i Malibu. Deres højtidelige løfter Anna Paquin og Stephen Moyer udtalte på stranden. Blandt gæsterne lyste op med sådanne Hollywood-berømtheder som Elaydzha Vud (der medvirkede med bruden i filmen "The Romantics") og Carrie Preston (skuespiller fra "True Blood"), sammen med sin mand Michael Emerson (stjerne af "Lost" TV-serie).

Anna Paquin: børn

I september 2012, 30-årige skuespillerinde fødte hendes 42-årige mand Stephen Moyer tvillinger. En datter ved navn Valmue og søn - Charlie. På trods af at aktørerne skjule, hvad de forventede tilføjelse til familien, at Anna Paquin er gravid, men det blev kendt længe før fødslen af tvillinger. Dette blabbed deres kollega i tv-serien "True Blood" Sam Tremell. Det faktum, at han for nylig havde blev den stolte far til tvillinger, og i et interview bare ikke kunne holde sine følelser tilbage om det.

Af den måde, minde om, at Stephen Moyer er allerede far til to børn fra et tidligere ægteskab: 12-årige søn Billy og 10-årige datter Lilac. For Anna Paquin tvillinger er de første børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.