SundhedMedicin

Det kan vise en urintest? Resultaterne af en urintest: udskrift

En mand i sit liv falder ikke engang bestå nogle tests. Således er den mest populære form for forskning er studiet af urin. Dette er, hvad der vil blive drøftet i denne artikel. Du vil lære, at det kan vise en urintest og hvordan man kan dechifrere resultaterne. Også værd at nævne om de patologier, der ofte afslører undersøgelsen.

urinanalyse

Først, lad os sige, at der er flere måder at udforske materialet. Den mest almindelige er den urinanalyse. Hvis resultatet ikke er tilfreds med den læge, kan yderligere undersøgelser tildeles: urin Nechiporenko, bakteriologisk undersøgelse, daglig gennemgang af Zimnitskiy og andre prøver.

Resultaterne af en urintest: udskrift

Hvordan kan genkende dataene efter undersøgelsen? Selvfølgelig bør tage hensyn til de laboratoriestandarder. Det er ligegyldigt, hvilken slags undersøgelse blev gennemført. Du bør altid angive normale værdier. Det er værd at bemærke, at forskellige laboratorier har forskellige normer. Hvis dine resultater falder inden for det foreslåede område, kroppens sundhed er normal. I så fald, når den modtagne dårlig urintest (resultat), er det nødvendigt at foretage yderligere undersøgelser af dette materiale.

Lad os overveje, hvad der bør være resultatet af en urintest (afkodning) i den normale tilstand.

urinvolumen

Indikatoren skal være i området fra 500 til 2000 milliliter. Det er værd at bemærke, at undersøgelsen af den daglige mængde er forholdsvis sjældne. For at gøre dette, er der direkte beviser (for det meste nyresygdom).

For standard analyse bør levere fra 100 til 200 milliliter. Dette betragtes som en normal mængde materiale.

farve materiale

Til at begynde med beslutsom klarhed. I det tilfælde, hvor materialet er uklar eller har en urenhed i form af flager, er du sandsynligvis være dårlig urin.

Som bestemt af farve. Normalt bør det være let gul eller orange.

lugt

Denne foranstaltning bør være ubemærket. Oftest, urin er aromatisk, sløret lugt. I dette tilfælde er ordet "normale" er angivet i formularen. Forskellige urenheder ubehagelige indikerer en patologi.

PH af urin

Urinanalyse tabellen viser, at denne parameter bør være i området fra 5 til 8. Reduktion eller forøgelse af surhed kan indikere urinvejene patologi.

detaljerede data

Også i løbet af undersøgelsen afslørede yderligere oplysninger. Resultater af analyser af urin (normal) i dette tilfælde er følgende:

  • leukocytter i området fra 1 til 4 enheder;
  • erythrocytter bestemmes ikke mere end to;
  • kan ikke påvises cylindre på alle eller være i en minimal mængde;
  • protein, bakterier og urenheder er fraværende.

Detaljeret analyse udføres under anvendelse af et mikroskop. Laboratorium tager en milliliter af urin og undersøger det.

Det kan vise urin (Patologi)?

Hvis resultatet kan være to muligheder. Indikatorerne kan være helt normalt. I dette tilfælde en person syntes at være sund. Kan også påvises abnormiteter, der angiver de forskellige patologier. Så, hvad kan vise en urintest? Oftest afvigelser fra de normale værdier indikerer nyresygdom og urinveje.

infektion

En infektion fremgår af det store antal hvide blodlegemer og røde blodlegemer. Også i dette tilfælde fundet nitrit og cylindre, som i den normale tilstand ikke bør være på alle.

Reduktionen af urin per dag kan tale om nogen form for infektion. I dette tilfælde oftest det kommer til dehydrering, som fandt sted på grund af en bestemt sygdom. Sådanne patologier indbefatter influenza, virussygdom, febril, alkoholmisbrug og andre sygdomme.

Det kan vise analysen af urin i det tilfælde, hvor der er en usædvanlig farve af materialet eller sløret? Oftest sådant fænomen viser blærebetændelse eller urinvejene. Også mudret skygge materiale kan købes, hvis det er lang tid opbevares i beholderen.

Den klare røde farve af materialet indikerer blødning fra urinvejene. I dette tilfælde er det mest almindeligt diagnosticeret blærebetændelse. Blåligt skær indikerer en bakteriel infektion. Dog kan påvises i tilfælde af anvendelse af visse lægemidler, en sådan indikator. Det er derfor nødvendigt at opgive narkotika to dage før levering af analysen.

Det kan vise analysen af urin i tilfælde af tiltrædelse lugt? Oftest dette fænomen taler af en urinvejsinfektion. Også fremmed lugt kan forekomme i tilfælde af længerevarende lagring af materiale.

nyresygdom

Om denne sygdom er påvist ved tilstedeværelsen af protein i urinen. Også, når forskellige renale patologier øget antal leukocytter, fundet mange cylindre og erythrocytter.

Mørk rød eller rødbrun nuance urin kan observeres i renal inflammation (pyelonephritis eller glomerulounifrite). Nogle gange skyggen giver visse fødevarer: roer eller gulerødder.

Om nyresygdom kan også fortælle bakteriel forskning, hvilket resulterede i en stor vækst i de fundne mikroorganismer.

diabetes mellitus

Ved detektering af ketonstoffer i materialet, samt nitrit og glucose er mistanke diabetes. Men det er umuligt at sætte denne diagnose kun på resultaterne af en urintest.

Mistanke om denne sygdom forekommer også i det tilfælde, hvor den detekterede overskud af daglig urin. I dette tilfælde, nyre vypolnyayayut stort stykke arbejde, kørsel enorme mængder af materiale dagligt.

Opsummering

Så nu ved du, hvad at dekryptere urin hos voksne. Det er værd at bemærke, at resultaterne af undersøgelsen materiale af barnet kan variere betydeligt. Hvad er normalt for din baby kan være en patologi for voksne.

Ved modtagelse af den dårlige resultat af analysen er ikke nødvendigt at gå i panik og straks begynder seriøs behandling. Måske skulle du generobre testen. Ofte er der tilfælde, hvor resultatet påvirker kost og livsstil på den person. Det er også forkert at indsamle materialet kan give falske oplysninger om sundhedstilstanden.

konklusion

Drej i en urinprøve, som anbefalet af lægen. Denne undersøgelse er en meget enkel og hurtig, men det kan siges om mange abnormiteter i kroppen. Hvis det er nødvendigt, vil du blive tildelt en ekstra, mere detaljerede undersøgelser. Hold dit helbred under kontrol og ikke bliver syge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.