Selv-dyrkningPsykologi

Hvorfor introverte - utroligt attraktive mennesker: 10 grunde

Shy. Lukket. forårsager lidt. Akavet kommunikation. Hvis du spørger nogen til at beskrive flere introverte ord, er du sikker på at høre netop det. Men i virkeligheden, disse mennesker er forkerte. Og det var ikke deres skyld, bare i film og tv-shows skildrer netop sådanne introverte: genert, akavet, lidt mærkeligt. Nogle unge komedier såsom upopulære og lukkede teenagere til tider forsøger at turn tvisten til en omgængelig udadvendte. Tja en ting er som regel intet kommer ud af det, men hovedpersonen altid forbliver tro mod sig selv. Og det er fint, fordi introverte er interessante. Disse personlighed behagelige og kan fortælle dig om mange ting. De er - særdeles attraktive mennesker. De kan bare ikke lide at eksponere deres appel for alle at se. Lad os analysere årsagerne, som har en ven-en introvert - uvurderlig.

De er dybe tænkere

Som det er kendt, introverte det meste af tiden "i sit eget hoved." For dem er dette den mest "sikre" sted. Introverte reflektere over mange ting, så være sikker på, at hvis sådanne folk om noget, de siger, at hvert ord omhyggeligt og er ubegrundet.

De sætter pris på den intime forbindelse

Hvis du er til stede i deres liv, betyder det en masse. Introverte lad ikke nogen ind i min verden bare sådan, så du fortjener noget dette privilegium.

Disse mennesker ved, hvordan man lytte

Alle drømmer om denne samtalepartner med hvem du bare kan tale om alt under solen i timevis. Og indadvendt i denne plan er perfekt, fordi han virkelig forstår at lytte. Han vil være opmærksomme og interesserede, og helt ærligt, ikke fordi det er nødvendigt for en person. Hertil kommer, sådanne personer er ikke kun i stand til at lytte, de også give en rigtig god rådgivning.

introverte mystiske

Tænk Gatsby. Den støjende crowd det hele, men i sig selv. Han er opmærksom og ved en masse om andre, men om ham ingen rigtig ved noget. Derfor Gatsby omgivet af rygter og gæt. Han lejlighedsvis med nogen taler, flirter han. Han forsøger ikke at virke en anden, at være bedre end han egentlig er. Alle introverte er de samme. De er mystisk, og dette fører til dem.

altid udfordring

Introverte typisk smart. I samtale, de normalt give oplysninger lidt efter lidt, end bære væk folk, at motivere dem. Og at de udfordrer. Men mens introverte opfører ikke alle, men kun med dem, der har dem virkelig interessant. Sagen er, at de virkelig sætter pris på de intime og venskabelige forbindelser mellem mennesker. Men vi har allerede talt om det.

De tager sig af sig selv

Normalt sådanne personer ikke ønsker at tiltrække for meget opmærksomhed. Det er derfor, de forsøger at fusionere med mængden. Men indadvendte bruge mere tid alene, og så de er meget godt at tage vare på sig selv. De kan ses på gaden (selvom de kun kørte i fem minutter i butikken) er altid pænt klædt og omhyggeligt kæmmet. De ligner professionelle modeller i de dage, hvor de ikke skyde. Men den model, ved, at ved at mødes med paparazzi, ingen af dem er immun.

Tenderly brød sig om andre

Introverte tage sig af deres kære. De er en af de mennesker, der hver morgen ville brygge te for dig, lige som du kan lide. De vil bringe dig en kop kylling bouillon, hvis du bliver syg. De vil holde øje med dit hjem, når du er væk. De bare generøs sjæl, og de - de virkelige altruists.

Introverte er overbeviste

Simply, de er godt klar over, hvad de kan lide og hvad der ikke gør. Disse mennesker ved udmærket godt, hvad de ønsker af livet. Og sådan en ædel selvtillid gør folk mere troværdige i andres øjne, har det tiltrukket.

Med dem en fornøjelse at besøge med

Introverte undgå opmærksomhed, ligesom vampyrer frygter sollys. Men lukkede og rolige mennesker stadig deltage offentlige arrangementer og støjende parter. Og være et sted med en introvert, som mener du en nær ven, virkelig rart. Og selv om en masse mennesker foran sådan en mand til at forårsage en scene, er han sandsynligvis til at løbe væk og gemme sig. Men hvis du befinder dig på scenen, gæt hvem vil råber højest?

Loyal og art

Enhver kommunikation er ekstremt dyrt for indadvendt, følelsesmæssigt. Derfor er disse personer værdsætte folk i at opbygge et forhold med hvem de har investeret så meget følelsesmæssig energi. De vil sætte pris på din venner og familie, virkelig beskytte dem og tage sig.

Som konklusion

Introverte - det er fantastiske mennesker med en rig indre verden. Hvis dit miljø er sådan en mand, tage sig af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.