HjemlighedKonstruktion

Tap ventiler (30ch6br)

For at rettidig vandstrøm kræves overlapper moderne pipe ventiler, som er fordelt mellem støbejern og stål ventiler, sluser og kontraventiler. Støbejern ventil navne 30ch6br perfekt afstemt med hydrauliske, elektriske og svinghjul, og rørledningen installeres med flangeforbindelse. En sådan ventil er uundværlig for rørledninger, der bevæger damp og vand, olie eller olie, men transporteres af et gasformigt eller flydende medium bør være neutrale med hensyn til alle detaljer, der er i kontakt med det.

Støbejern ventil 30ch6br kan anvendes som en pålidelig låse, der blokerer strømmen af vand. Dens hus er fremstillet af robust støbejern, messing og anvendes til at fremstille spindlen forsegling. Denne ventil kan modstå medium passerer derigennem hvis temperaturen af det transporterede damp eller vand er ikke mere end 225 grader. Samt tap ventiler 30s41nzh karakteren stål skydeventiler anvendes - støbes dele er forsynet med et udtrækkeligt spindel.

Sådanne ventiler og fittings anvendes i rørledninger, der bevæger flydende ikke-ætsende olieprodukter, olie og olie, damp og vand samt andre gasformige og flydende medier. De vigtigste fordele ved de stål blok ventiler er flangeforsynet forbindelseslinie og den højeste klasse af tæthed, og det transporterede fluidum temperatur kan nå 450 grader. Den spindeldrev og låse mærke 30s41nzh fremstillet af stål, er arbejdsfladen af huset forsynet med en rustfri svejsetråd, og styringen er manuel.

Ventilen eller klapventil "Butterfly" - en regulerende eller lukningen indretning til montering på rørledningen. Låseelementet er fremstillet skiveformet og er drejelig omkring en akse i en vinkel på strømmen transporteres eller vinkelret i forhold dertil. Drejeklapventilen anvendes til ikke-aggressive væsker, petrokemikalier og dampopvarmning og vand og afsluttet pneumatisk, elektrisk eller manuel kørsel. Betroede ventiltype "Butterfly" specielt designet til drøvling eller lukningen, som bevæger sig langs rørledningen.

De er monteret på røret mellem modflanger standard og yderligere tætninger ikke finder anvendelse, fordi slimhinden i ventilhuset tager rollen sådanne forseglinger. Til centrering flap type "Butterfly" anbragt mellem husets flanger ved sine særlige udførte tømninger med huller, og gennem dem ledes gennem bolte eller tappe. Foringsrørsventiler "Butterfly" bliver udført fra støbejern, håndtaget og stangen - af stål og drevet - af støbejern, forsynet med stål belægning rustfrit. Fordelene indbefatter lav installationslængder, enkelhed og pålidelighed brug og installation, og strømningshastigheden kan indstilles.

Wafer kontraventil er en form for ildslukker, automatiske sikkerhedsanordninger, som forhindrer forekomsten af et tilbageløb ledning. Sådanne ventiler kaldes reverse afspærringsventiler og deres fordele består i en lang levetid, lave trykfald, enkelhed installation, kompakthed. Deres krop er fremstillet af gråt støbejern, øjebolten og muffen - fremstillet af kulstofstål, stangen og fjederen - rustfrit stål.

Fangster 30ch6br leveret forsegling messing ringe, der vvaltsovyvayutsya i hjul og chassis. medium tilførselsretning og den operative position kan være enhver, og lukkeren åbnes eller lukkes helt. Rotation af gevindmuffen skyldes rotationen af svinghjulet, er den roterende bevægelse omdannes til en translationsbevægelse af spindlerne anvendte. Medfølgende spindeldrev først sænket og derefter flyttet fra hinanden hjul kile, og lukker selve ventilen. Mellem den faste og hætten er monteret paronitovye pakning, og mellem stærke og låget er placeret spindel pakning, der er fastgjort med ankerbolte.

I stedet for pakdåsen anvendes asbest ledning, som er imprægneret med grafit smøremiddel. Støbejern skydeventiler anses for at være en slags gate, med adskillige brugbare positioner, og de skal opfylde driftsmiljøet. Således skal det transporterede medium ikke overstige den tilladelige temperatur, og er forenelige med det materiale, hvoraf røret er fremstillet og dets komponentdele. gråt støbejern og messing anvendes til fremstilling af ventiler, er de kritiske dele af smeltet støbejern og messing anvendes til at skabe tætner huset og diske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.