HjemlighedVærktøj og udstyr

Olielampe røget: anordningen, drifts-princippet. Hvordan laver olie-lampe med dine hænder?

Hvis du elsker smagen af røget lejlighedsvis, kan du besøge butikken for at købe disse delikatesser der. Men vil du være i stand til at tilberede dem, og selv, med hjælp fra røgeriet. Før du begynder at bygge denne struktur, er det nødvendigt at forstå de sorter af rygning, som kan være to, nemlig varmt og koldt.

Den første type er en forholdsvis hurtig måde, der oftest bruges i hjemmet. rygning periode kan vare fra 12 til 48 timer, medens temperaturen af røgen er i området fra 35 til 50 grader. I dette tilfælde behøver produkterne ikke mister deres fugt og fedt er godt imprægneret. Hold disse produkter kan være ganske lang. Dimensioner smokehouse nogle gange ikke nødt til at vælge, som grundlag for disse strukturer, som regel, er tanke eller køleskabe, der er ude af drift. Men hvis du ønsker at gøre dette udstyr til kommercielle formål, er det muligt at bruge metalplader eller tønde, kan mængden af hvilke være ganske imponerende.

Kolde rygning er en længere behandling. Produkter således varme er ikke stærk, eftersom røgen har en temperatur på fra 18 til 25 grader. rygning periode kan vare fra 2 til 3 dage. Denne type behandling indebærer fjernelse af fugt fra produktet, som tørrer overfladen. Hold disse produkter kan være ganske lang, især når man sammenligner med varmrøget. I bekræftelse af ovenstående kan det hævdes, at den kolde proces er mere arbejdskrævende og tidskrævende sammenlignet med varmrøget. Lad os se på dem i flere detaljer.

Hvad er røgeriet for koldbearbejdning?

Under fremstillingsprocessen olielampen røget, skal du tilvejebringe en indretning, i hvilken en kold røg sendes på produktsiden. Røgen skal være kontinuerlig og glat i hele behandlingsperioden. Dens temperatur er over 25 grader. For at sikre sådanne betingelser, bør røgeri deles i to separate dele. En af dem er ovnen, mens den anden - kapacitet. Den første del skal fjernes fra hinanden med 2 meter, og skorstenen skal placeres derimellem.

Princip og røgeri behandlingsapparat til kold

Hvis du er interesseret i en enhed olielampen røget, bør du vide, at det består af flere elementer, blandt dem er der en skorsten, røg generator og rygning kammer. Konstruktionen virker på følgende princip. Træspåner er placeret i røgen generator, starter brændstof at ulme og formularer røg. In opstår denne proces stang, hvorigennem det kommer ind i skorstenen, afkøles i det, trænger ind i det rygning kammer, hvor produkterne befinder sig, som er designet til at håndtere. Den vigtigste funktion i den foreliggende tågegeneratoren udfører en behandling, der tilvejebringer en kontinuerlig indstrømning af røg ind i røgkammeret. Dette element er automatiseret, vil ejeren kun være forpligtet til at observere mængden af savsmuld.

brændstof

Olie lampe røget nødt til at arbejde på visse sorter af savsmuld. Under ingen omstændigheder bør ikke anvendes nåletræ chips, nemlig fyr, gran og lignende. D. Typisk skyldes dette den kendsgerning, at brændstoffet er sammensat af harpiks. Som en bedste praksis for at ryge handle savsmuld frugttræer. En bedre løsning ville være kirsebær, æbler og pærer. I mangel af denne race savsmuld kan erstatte dem spåner el, pil eller eg. At røget efter afslutningen af processen ser meget attraktivt, i det sidste trin i processen for at sætte i et røgeri gren af enebær. Til forarbejdning af produkter koldrøgede, kan du bruge tape og briketter, der sælges i butikkerne.

Produktionsteknologi af olielamper i hjemmet

Hvis du beslutter at fremstille olielampen røget, så du behøver ikke at have visse færdigheder og evner. Før du starter, skal du forberede et bestemt sæt af værktøjer og nogle materialer. I bunden af ovnen for at blive sat jernplader, hvorigennem Glødelaget ulme ensartet. Nu mester graver skorsten, dybden af som bør være lig med bajonet skovl, mens bredden - svarer til skovl bredde. Så har du brug for at bruge skifer eller jern ark for at lukke skorstenen og dækkede den med jorden. Dette gøres for at undgå røg exit.

Før arbejdet påbegyndes, skal du sætte dig ind i, hvad der er røgerier design. Denne viden kan hjælpe dig i processen med manipulation. Dernæst skal du forberede en konventionel tønde, i bunden af hvilket styrkede gitter. Dette er nødvendigt for at stable filter, som beskytter produktet mod sod og tjære. I jute kan fungere som et filter. Den øvre del af stålrøret er fastgjort, vil det blive fæstnet til rygeprodukter. Meget godt materiale til sådan et rør udføre rustfrit stål. Valg krog, bør være styret af den størrelse, der ikke kan være mindre end 10 millimeter. Top væge lampe skal være dækket med en jernplade.

Fremstilling af kassen

Hvis du vil blive fremstillet hjem røgeri røget, kan du bruge tønden eller kasse. Når elementet vil være i stand til at finde til det bør fastsættes generator af røg. På dette kan vi antage, at produktet er klar, vil det være ganske nem at bruge og kan flyttes til et andet sted, hvis det er nødvendigt. Ved brug af røg ryger skal handle ensartet, så du bør især tage sig af den korrekte fremstilling af skorstenen.

Metoden af arbejdet

Vær sikker på at vælge den bedst egnede sted til olielampen, bør ikke være i nærheden af brændbare genstande. Føreren bør tage hensyn til afstanden fra naboerne, der måske ikke kan lide røg. Under skorsten er nødvendig arrangement til at bruge de ledninger og pinde. I første omgang vil det være nødvendigt at udføre layout, hvor den udgravede rende. På væggene i den sidstnævnte behov for at installere murstenene, læg dem på kanten. Under arbejdet, skal du bruge en løsning, der er lavet af sand og ler.

master-tips

Når et hjem røgeri røget, kan det være nødvendigt at køle røgen. At løse dette problem ved at bruge en af flere måder, som en af dem virker som forlængelsen af slangen, hvorigennem røgen føres i designet. Længden af denne medlem bør være således, at røgen afkøles gradvist, passere gennem den. Nogle eksperter anbefaler at bruge vand fra hanen. For at gøre dette skal du samle den mest enkle vandkøleren på grundlag af som er lavet af kobber og messing rør. Hvis røgningen påførte spaltet, er det muligt at anvende en rørbøjning at køle røgen.

Tips til røget

Hvis du har købt eller lavet industrielt røgeri design din egen, bør du altid sikre, at temperaturen var inde inden for acceptable grænser. Det er bedst at starte denne proces i morgen. I dårligt vejr fra rygning er at give. Det er ikke nødvendigt ofte at kigge ind i kameraet, og den enhed, er det nødvendigt at indstille den bakke, der skal indsamle fedt.

Produktion af gascylinderen røgeri

Røgeri derhjemme kan udføres ved anvendelse af gasflasken. For arbejde skal bruge en slibemaskine, en boremaskine, svejsemaskine, to canopy dør, en metalstang, hvis diameter er 10 mm, og rør, der danner grundlag for benene. Bl.a. forberede metal hjørne, smedet håndtaget i en mængde på 1 stykke, elektroder til svejsning, carob spor boremaskine og naturligvis gamle gascylinder. Hvis du vil køre røgeri fra gasflasken, er det vigtigt at tænke over, om størrelsen af den fremtidige udformning tilgang. For at udføre disse værker kan være nødvendigt for at forberede produktets dimensioner, tage sig af det på forhånd.

Anbefalinger til arbejdet

I den første fase, skal føreren efterse tanken fra alle sider, hvis den er rustent, så brug det til arbejde kan ikke være. Hvis indersiden har en vis mængde af gas, betyder det, at produktet er i orden og egnede til fremstilling af røgeri. Røgeri hjemme fra en gasflaske kan kun foretages efter omhyggelig forberedelse af produktet.

For at gøre dette, skal du slippe af med den resterende gas, dreje produktet ved at skrue ventilen. Dette vil undgå mulig brand gas. Selv efter en sådan procedure propan rester tilbage i form af kondensat. Det er værd at bemærke det øjeblik, at de er farlige. Fra olie væske, der har lagt sig på væggene, vil det være svært at slippe af med. Til dette formål anvendes vand hyppigst.

Når resterne af gas vil være i stand til at slippe af med, bliver du nødt til at trække på kroppen kridtstreg, som vil blive skåret. Beholderen skal opdeles i to dele, som er forbundet med hængsler på. I det næste trin skal du installere håndtaget, svejsede ben og placere stativet indeni. På denne kan vi antage, at strukturen er klar. Ifølge dette princip kan opsamles fra gascylinderen røgeri, som er nem at flytte fra et sted til et andet, når det er nødvendigt.

Hvis du beslutter at foretage en fast installation, er det nødvendigt at begynde at arbejde med, fra den kant du har brug for at trække sig tilbage for en vis afstand. Når en linie er tegnet til tre centimeter under svejsningen. Dette vil få to cirkler. Lige linjer bør opdeles i midten af cylinderen. Efter denne kapacitet er fyldt med vand, som ikke behøver at fusionere med gennemførelsen af den første snit. Vand, der vil følge, vil være i stand til at slukke den gnist, for at forhindre forekomsten af brand. Når i stand til at lave huller, vil det være muligt at dræne vandet, fortsætter med at foretage nedskæringer. Efter en halv cirkel er modtaget, kan du udføre et sådant arbejde med den anden hånd. Halvcirkler skal oprette forbindelse til hinanden. Dette vil give den færdige låg i en lukket form, hvilket vil medvirke til at give dækning for flammen fra vinden.

Afsluttende arbejde

Hvis du vil være kold rygning i hjemmet, kan du gøre design til dette på nogen af de ovenstående teknologier. Efter afslutning af ovenstående manipulation er nødvendig for at kontrollere stabiliteten af produktet. Hvis den har lange ben, vil det være vanskeligt at opnå pålidelighed. Derfor er det nødvendigt at installere yderligere hjørner, som vil blive placeret i den nederste del af benene. Efter færdiggørelse af produktionen af fødderne kan bores i væggen et par huller. Gennem dem vil vågne op briketterne, at trænge op i luften, hvilket vil bidrage til en bedre forbrænding. Når stand til at fuldføre de grundlæggende trin, kan du begynde at male designet. Men ganske ofte handyman eliminere denne fase.

Især til fremstilling af olie lampe fra en gammel køleskab

Derhjemme, kan du være fremstillet af køleskabet røgeri. For dette er det nødvendigt at fjerne alle de elementer, som er placeret inde i husholdningsapparater, så kun stålkasse med en dør. Efter det indvendige kammer med varmeisolering vil blive slettet, har brug for at slippe af med en speciel fugemasse, som kan tage temmelig lang tid gamle svejsninger. På bagsiden, hvor varmeveksleren er placeret, vil det være dannet tilstrækkeligt stort hul. Lukke den kan være en metalplade, som skal skæres ud af dele fjernet tidligere. Hvis du har en tilgængelig ovn-komfur, der er normalt lavet af vand-pipe segmenter, kan det bruges ved at sætte indersiden. Det er vigtigt at sikre, at røret udløb, med hvilket føreren kan være nogle vanskeligheder.

Når en røg kasse af et køleskab, vil det være nødvendigt at skildre et kompas cirkel, hvis diameter er noget mindre end diameteren af røret. Efter bør nasverlit åbninger på omkredsen ved hjælp af boret fem. Bring til en ønsket størrelse dette objekt kan være en halvcirkelformet fil. Stepping tilbage fra toppen af kassen 20 centimeter, installere to beslag, der skal fungere som holdere til nettet. På denne hylde vil bare være mad til rygning. Stepping tilbage 10 centimeter lavere, er det nødvendigt at fastsætte yderligere to hjørner, som er nødvendige for installationen af pallen. Det vil ophobe fedt. Hylde kan bruges fra den samme køleskab og pan - at låne fra pladen.

Køber yderligere elementer smokehouse

Hvis din industrielle røgeri vil blive erhvervet, vil ikke have at bekymre sig om dens strukturelle træk, som denne enhed er alt der er. Hvorimod hvis du beslutter dig for at udføre deres egen sådant udstyr, kan du udstyre den med yderligere elementer. Som en af dem virker som et termometer, som er forsynet med en bimetallisk plade i en spiral. Det skal udvindes fra den samme gamle plade. Du er velkommen til at afgøre, hvornår at indstille termometeret dog eksperter rådgive at placere den i umiddelbar nærhed af det produkt, der formodes at ryge. Sådan en røgeri, anmeldelser, hvoraf kun ofte nok positiv på sidevæggen skal have små huller til fastgørelse af termometeret. Indikatoren skal placeres uden for. På køleskabsdøren efter opløsningen kun vil håndtere og etiket med navnet. Du kan skille dig af manipulation på dørlåsen i lukket position, kan det være på grund af en almindelig krog.

En sådan røgeri hjem røget efter afslutningen af arbejdet bør testes for dette kamera skal brændt for at eliminere fremmede lugte. Ovnen kan være for varme i et par timer, fra tid til anden podkidyvaya spaltet. Hvor eventuelt dør lukker fuldstændigt. Udseendet af køleskabet kroppen efter en sådan anvendelse kan ændres en smule: afgår maling eller gul. Hvis du ikke er bange for metamorfose af dataene, røgeriet er ingen grund til at dekorere.

Selvfølgelig, røgeri røget, hvis pris er lig med omkring 20 000 rubler., Det kan købes i en specialiseret afdeling. Men mange indenlandske mestre foretrækker at gøre sådanne design selv. Under operationen vil du modtage ved at bruge dette produkt en masse sjov, og fremstillingen vil bruge et minimum af penge. Nogle eksperter dispensere helt uden shopping.

konklusion

Olielampe, det skal være optaget, er en forholdsvis enkel struktur. Det kan endda producere en uerfaren herre hjælp skrot materialer og værktøjer. Hvis der er behov for svejsearbejdet, kan du altid gå til en specialist, mængden af arbejde, der ikke er for stor. Så du behøver ikke at betale, der angiver muligheden for at spare. Men kød og fisk kan fremstilles så meget som dit hjerte begærer. Nogle kunstnere selv bruger lignende designs ikke kun for deres egne behov, men også til tilberedning af kød, som vil gå på salg. Du kan være sikker på, at designet havde en størrelse, der passer til dine behov. Dette er nødvendigt for at tænke mere på det tidspunkt, enhedens design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.