Hjem og familieKæledyr

"Prednisolon" til hunde: Hvad er ordineret, brugsanvisning, dosering

Hvis en hund pludselig begyndte et angreb af allergisk reaktion, ejeren er stadig et spørgsmål om minutter at træffe den rigtige beslutning og hjælpe dit kæledyr. I løbet af denne korte periode af tid til at ringe til dyrlægen og få detaljerede råd er det ikke altid muligt. I en så vanskelig situation kan blive livreddende "Prednisolon" (tabletter) til hunde. Men at købe medicin for mit hjem apotek, skal du sørge for at gennemgå alle de faldgruber, især bivirkninger og kontraindikationer.

beskrivelse

Syntetisk derivat af kortison hormoner, der produceres i binyrerne, er "Prednisolon". Til hunde den skriver en dyrlæge, hvis dit kæledyr oplever problemer med den normale produktion af dette stof i kroppen. Det er i øvrigt er afgørende, fordi regulerer stofskiftet og undertrykker inflammation. Selv 80 år siden blev en opdagelse gjort: den kortison hjælper med at mirakuløst slippe af hudsygdomme og gigt. Det blev dog bemærket, at den ordinerende læge skal beregne den nøjagtige dosering. Ellers binyrebarken, producerer hormoner simpelthen atrofier.

I mange år har forskere forsøgt at skabe forskellige derivater af kortison. De forsøgte at udvikle et sådant lægemiddel, det vigtigste stof, der vil have terapeutiske egenskaber, der ikke adskiller sig fra den naturlige modstykke. Så der var et lægemiddel "prednisolon" og dets ækvivalenter, "Dexamethason", "Medrol," "metipred", og andre. Medicinen tilhører en gruppe af lægemidler glukokortikosteroid kort sigt.

frigivelse Form

medicinen er tilgængelig i fem former. Dette fremgår af præsentationen for lægemidlet "Prednisolon" betjeningsvejledning. I hætteglas til injektion, i form af tabletter, stikpiller, oftalmologiske salver og suspensioner, kan du købe medicinen. Hvordan vælger jeg? Lav et kæledyr eller give en indsprøjtning kapsel skjult i delikatesse? Det er bedst at svare på den slags spørgsmål, en erfaren dyrlæge. "Prednisolon" for hunde i tabletform, vil det anbefale den mest sandsynlige, hvis kæledyret lider af en kronisk sygdom. Men der vil være behov injektioner i tilfælde af en nødsituation, når sygdommen forværres, truende ikke blot vedrører sundhed, men også livet i din elskede ven.

Fra hvad hjælper stoffet?

For hvad er ordineret injektioner til hundene? "Prednisolon" - en yderst effektiv antiallergisk lægemiddel. Forskellige former for frigivelse stof gør det muligt at tage det i forskellige typer af allergi, graden af dens manifestationer. Hertil kommer, at stoffet hæmmer det store udvalg af inflammatoriske processer, så dyrlæger ofte ordinere det i løbet af rehabiliteringen periode efter tidligere operationer eller skader.

Men mulighederne er ikke begrænset til narkotika. Efter alt, er det kendt for sine mere protivotoksichnymi, anti-shock og protivoekssudativnoe egenskaber. Derfor er "prednisolon" får brug for dit dyr, hvis det lider af følgende sygdomme: astma, leukæmi, blefaritis, mononukleose, pancreatitis, konjunktivitis, gigt, gigt, lupus, sygdom Addisons sygdom, neurodermatitis, eksem, dermatitis, etc. Af den måde, behandlingen af .. sidstnævnte, hudsygdomme kræver en tilstrækkelig lang modtagelse, for at opnå fuld helbredelse.

Anmeldelser og pris

Hvis det er muligt, før behandlingen bør besøge en dyrlæge. Han fortæller i detaljer, hvordan at tage "Prednisolon". til brug i ampuller Guide rådgiver til at bruge det, hvis hunden er der en alvorlig allergisk reaktion. Men lægerne ikke altid anbefaler injektioner. I betragtning af dyrets alder, helbredstilstand, vægt, race og historie, kan han ordinere piller eller stikpiller.

Før du køber en "Prednisolon" til hunde anmeldelser fra andre mennesker og ikke overflødigt at læse. Mange ejere af hunde tyder på, at medicinen er meget effektiv i nødsituationer. De peger på dens effektivitet og praktisk form for frigørelse. Mange ros overkommelige priser. Således er området af udgifterne til emballage, som omfatter 100 tabletter på 5 mg, spænder fra 60 til 120 rubler. Ampullerne er 40-50 rubler. (3 indeholdt i en pakke kapacitet 1 ml).

Metoder for anvendelse

Kun en erfaren dyrlæge kan fortælle dig, hvordan du tager "Prednisolon". Til hunde, kan doseringen variere betydeligt afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen, PET sten, hans helbredstilstand. Typisk er hastigheden beregnes på basis af vægtindikatorer: per kilogram antaget en milligram lægemiddel to gange dagligt. Behandlingsforløbet varer i gennemsnit to uger. Men der er tilfælde, hvor behandlingen er blevet forsinket i flere måneder.

Men efter 14 dage er det bydende nødvendigt at se en læge og blive testet. Kun en specialist vil beslutte: fortsætte behandlingen eller stoppe medicin. lægen er ofte anbefales til gradvist at reducere dosis: for en fjerdedel hver anden uge. Under alle lidelser, allergiske reaktioner, undtagen "prednisolon" tildelt hund først efter inspektion foretaget på klinikken, og etableringen af en præcis diagnose. Normalt, hvis dyret lider øjensygdomme, det falder afladet fra hudsygdomme - salve.

bivirkninger

Som forberedelse til et minimum opveje eventuelle uønskede egenskaber, som det oprindelige stof - cortison. På trods af dette, den hormonale middel er et bredspektret medicin "Prednisolon": for sine hunde, selvfølgelig, dyrlæger anbefaler at købe, men viser, at dyret er behandlet af værktøjet til at være forsigtig, at være opmærksom på visningen af mulige bivirkninger. Blandt de mulige negative reaktioner er følgende:

  • Disorder hos kvinder menstruationscyklus.
  • Acceleration af blodstørkning, unormal stigning i hendes glucoseniveauer.
  • Fremkomsten af hypokaliæmi.
  • Udvikling af pancreatitis, osteoporose, forskellige psykiske sygdomme.
  • Hudproblemer.
  • Svækket immunitet.
  • Fremkomsten af overvægt.

For at forhindre bivirkninger lægen skal konstant overvåge tilstanden af dyret. Når langtidsbehandling, "prednison" ordinere en anden medicin - "methandrostenolone". De gør det for at forhindre udviklingen af blod kaliummangel. Med et lignende formål som hunden tilvejebringe præparater, der indeholder dette element samt justere dens strømtilstand. At dømme efter de anmeldelser af ejere, hvalpe efter skuddet og undertiden opkastninger. Børn efter indgrebet ofte opfører sig uroligt, til at koordinere deres bevægelser kunne blive kompromitteret.

Kontraindikationer

"Prednisolon" til hunde er ikke altid muligt at købe. Lægemidlet er kontraindiceret hvis kæledyret lider af kroniske sygdomme: diabetes, osteoporose, nephritis, endocarditis, hypertension, mavesår, psykose, sygdomme forbundet med en stigning i syntesen af binyrebarkhormoner. Du må heller ikke ordinere medicin til gravide og diegivende tæver. Men infektionssygdomme og tuberkulose udelukker ikke behandling "prednison".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.