Intellektuelle udviklingReligion

Rostov ved Don: templer i byen. Beskrivelse, billeder

Rostov ved Don - en kosmopolitisk by i den sydlige del af vores land. I stedet i 1761 det begyndte opførelsen af en fæstning, der i 1797 fik byen status. Dets nuværende navn blev givet i 1806.

Dette er en af de smukkeste byer i den sydlige del af Rusland, som harmonisk kombinerer moderne bygninger med smukke arkitektoniske monumenter. Disse, ingen tvivl om, er mange kirker og templer i byen. I dag er der mere end halvfjerds. Med nogle af dem vil vi vise dig i denne artikel.

Rostov ved Don, templer Cathedral

Kendskab til de steder for tilbedelse af byen anbefale at starte med den storslåede katedral i Fødselskirken af den hellige Jomfru Maria. Det blev bygget af den berømte arkitekt, forfatter af projektet af templet i Kristus Frelseren i Moskva - KA Ton. Ved denne majestætiske bygning bringe alle turister, der besøger Rostov ved Don. byens templer har deres egne karakteristika, men den vigtigste katedral er imponerende for sin størrelse og storslåede interiør.

Russisk-byzantinsk silhuet af templet er en arkitektonisk symbol på byen. Templet har fem kupler, og dens generelle layout ligner et kors. Af særlig interesse i det indre er malet pyloner, buer og vægge, som blev lavet af kunstneren K. Volkov.

Gorgeous og den vigtigste ikonostase, lavet i form af et kapel, overvundet af en kuppel og et kors. Det samme storslåede alter partition kan ses i Transfiguration og Peter og Paul gangene. I løbet af sin historie, kirken måtte gå igennem en masse. For eksempel, i trediverne, i det område af den smukke katedral husede et menageri. I dag katedralen i Rostov undergår større ombygning, men ikke stoppe med at arbejde.

Staro-Pokrovskiy Temple

Hvis du besøger en Rostov ved Don, byen templer, uden tvivl, vil forbløffe dig med en bred vifte af arkitektur. I hjertet af Rostov, Bolshaya Sadovaya Street, er Basil Plads og smukke gamle-Pokrovsky tempel. Denne nye katedral blev bygget i 2005. Det er placeret på webstedet af det tabte i sovjettiden kirken.

Pokrovsky kirke er imponerende ikke kun en stor udseende, men også en raffineret boligindretning. Katedralen er tredive meter, dens skinnende forgyldte kuppel perfekt med de hvide vægge og syv søjler. Mosaic pryder indgangen til templet, og den håndskårne - hoveddøren. Indvendig tempel ikonostase lavet af hvid marmor.

Gamle Intercession Kirke på dette sted, besøgte kejser Alexander I, den store russiske kommandant Alexander Suvorov.

Temple of St. George Sejr (Rostov ved Don)

I 1994 en temmelig beskedne én-etagers kirke dukkede op i et boligkvarteret den sovjetiske distriktet i byen. I samme år i kirken holdt sit første gudstjeneste til minde om Georgiya Pobedonostsa. Rektor for sognet siden 1994, blev en præst Vladimir Ter-Arakelyants.

I løbet af de næste fem år sognet forhandlede med de kommunale myndigheder på den fuld besiddelse af bygningen og de omkringliggende arealer. Da sagen blev løst med succes, genopbygningen begyndte i kirkebygningen. I 2003 har kirken Georgiya Pobedonostsa (Rostov ved Don) fundet et nyt kapital udvidelse til den gamle bygning. Indtil 2007 blev det udført dekoration - maleri af buer og alter kanoniske billeder, buer og vægge med stuk finish installation af et metal hegn omkring kirken.

Så, over en del af templet blev bygget anden sal, hvor der i dag en reception og kontor abbed publikum søndagsskole, et bibliotek og en læsesal.

Bebudelsen græsk tempel

Som vi har sagt, en multikulturel by Rostov ved Don. Hans templer blev skabt til forskellige trosretninger.

På gågaden i Rostov (Pusjkin), nær den moderne bygning af Don Public Library, er bebudelsen græsk tempel, designet i neo-byzantinsk stil. I 1909 blev det bygget på det område af den græske godgørende Society. Dette er det sted, hvor den første var den græske kirke, men i tresserne det blev ødelagt, og i stedet dukkede Rostov State Puppet Theater. I dag, opførelsen af templet endnu ikke var afsluttet.

Temple of the Præsentation af Herrens

Med stor bæven blandt de ældste religiøse bygninger i byen beboere og gæster der besøger Rostov ved Don. Templer, der repræsenterer den arkitektoniske og historiske værdi, der ligger i næsten alle dele af byen.

På Don sige "Kosak uden tro -. Ikke en Kosak" I det tidligere landsby Alexander (nu byen Aleksandrovka distrikt) er en storslået tempel, den første omtale af, der vedrører 1778. Overraskende er kirkebygningen bevaret i sin oprindelige form. Kun klokketårnet blev ødelagt under krigen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.