TravelingHoteller

Aqua Fun Club Hotel 3 * (Egypten, Hurghada) Hotel beskrivelse, anmeldelser, pris

Hot solen begynder at bage, det vises på ansigterne af den første tan, hvilket betyder, at det er tid til at reflektere over det sted på ferie. Hvor vil du være i et legitimt stykke fritid? Bo i en stoppet by? Naviger til landsbyen? Eller flyve væk for en billet til en fjern og smukke hotel?

Hvis du foretrækker den sidste mulighed, bemærk Aqua Fun Club Hotel. Nok budget, ikke så langt væk, og utrolig smuk! Selv navnet er poetisk: vand, sjov! Disse foreninger forekomme og rejsende, og så ønsker at snarere bekræfte deres fantasier!

På ferie med en let hjerte

Når du forlader huset, er det altid en nem oplevelse angst. Har alle apparater er slukket? Ville det ikke være nogen uheldige fejltrin? Og hvad vil være den ubudne gæst? Spænding stærkt udmattende og jeg vil i det mindste et par uger til at tilbringe stille og roligt, at bekymre sig kun om, hvad badedragt til at bære på stranden. Det anbefales derfor at vælge hotellet på en "all inclusive", og at gøre det bedre på forhånd (2-3 måneder før frigivelse) for at være i stand til at vælge den bedste løsning.

Selvfølgelig, ideelt set, du ønsker hotellet 5 stjerner, men tænke alvorligt over, om det betyder noget for dig. Under alle omstændigheder får du en katten i sækken, fordi før ankomst kender ikke den nøjagtige tilstand af værelserne og beliggenhed af hotellet fra stranden. Sommetider resort hoteller 2-3 stjerner er meget bedre. Se information om hotellet, spørge rundt venner mening. Identificer de vigtigste øjeblikke for sig selv: ture, attraktioner, komfort strandområdet. Placering af en ordre på forhånd, redde dig.

Hvorfor til Hurghada?

Allerede veletableret tendens, ifølge hvilken som et sted for rekreation og russiske borgere i venligtsindede lande vælger Tyrkiet eller Egypten. Forklaring af faktum er. For det første, disse lande er relativt tæt og kræver ikke registrering af bunken af dokumenter for indrejse. For det andet er der en dokumenteret tjeneste, hjælpsomme personale, vel vidende det russiske sprog. Og for det tredje er der en forholdsvis overkommelig pris. Og desuden, turisten er altid et valg, og han kan lære alt om feriestederne Hurghada, hoteller og endda arbejde animatorer. Af den måde, næsten alle hoteller angivne kontaktoplysninger, telefon og fax. Så gør ikke nemt at finde alle de interessante øjeblikke. Den attraktive Aqua Fun Club Hotel? Det er værd at bemærke, at det er en klub-hotel, og helt unge. Geografisk er det kun 5 km fra Hurghada og har sin egen private strand. Han fokuserer på den unge sind og krop, så den kan møde repræsentanter for alle aldersgrupper. Det er meget bekvem transport til Hurghada: busser kører hvert 30. minut.

I detaljer

Så hvad fanger opmærksomheden ved ankomsten? Aqua Fun Club Hotel samtidig luksuriøse og elegante. Rummelig stue bliver til en solrig terrasse med udsigt over poolen, omkring hvilke klynger små barer. Åh, hvor dejligt varm aften drink her drikke med citronsaft! En fin restaurant med havet fødevarer vinker smag, men for dem, der ikke kan give op for vane at snacking evigt, har en øl og en snackbar. Vær sikker på at der er et diskotek og en billard parlor, så ingen leg ikke vil forlade dig. På stranden kan du bruge gratis liggestole og parasoller, men håndklæder og madrasser er tilgængelige for et gebyr.

Systemet "all inclusive" og kører en bar med sodavand. For måltid kan du forkæle dig selv med den egyptiske øl, vin eller cocktails. Af den måde, det måltid i form af en buffet.

til sundhed

Aqua Fun Club Hotel har et wellness-center i det område, som omfatter et fitnesscenter, tyrkisk bad og spa. Der er holdundervisning for voksne og børn. Dette er et godt udbud af energi i afslapning morgen og aften. Hvis det er for meget sol bager, kan du spille et spil kroket eller minigolf. Af den måde, at kundeservice og to swimmingpools. elsker at svømme? Så er der tilfælde mere interessant end bare ligge på stranden eller plaske rundt i bølgerne kærtegne stranden! Gå til bunden af fans af dykning og jagt, hvor du leverer det udstyr til surfing, lystbåde for dykkere og endda en båd med en gennemsigtig bund.

Forestil disse følelser, når du dykker under vandet, kan du se med dine egne øjne alle de fantastiske fauna og måske endda perle! Hvis det ønskes, kan du betale et besøg i byen, da der er biler til leje. Men særligt behov i dette, fordi i hotellet er der også en frisørsalon og renseri, og indkøbscenter.

Vi passere ind i rummet

Aqua Fun Club 3 stjerner i ingen måde ringere end konkurrenterne. Det er lille, men hyggeligt og komfortabelt hotel. Der er 100 dobbeltværelser med bad og bruser. Hvert værelse har en telefon, en musik installation og satellit-tv. Der er også et køleskab, minibar, terrasse, hvis tallet er på første sal, og en balkon i nogle tilfælde. Hvis det ønskes, kan kunden forvandle et værelse i et lille hus på ferieperioden. Her kan du lave mad, tage gæster til at nyde udsigten over naturen. Det område er ren og veludstyrede, og personalet på hotellet som valg - de unge og veluddannede. Her kommer en masse familier med børn, så værelserne er fuldt udstyrede. Aqua Fun Club 3 * giver mulighed for at blive placeret i sikre værdigenstande. For en lille merpris og tilgængelighed kan bevæge sig i lux. Af den måde, er dette ofte brugt af vores landsmænd.

Hvad siger erfarne rejsende

Fans af Aqua Fun Club Hotel anmeldelser forlod alsidig, men et samlet billede af det reelle.

Først næsten alle siger effektiviteten af personalet: i et rum eskorteret allerede ca. 15 minutter efter den første forekomst af hotellet. Der er fejl, der bebor i rummet, tydeligvis ikke det relevante program. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at tale med administrationen og fejlene rettet eller maksimal lysere. Kontroller tilstanden af sengelinned, reparere ledninger, sikre og pærer. For det andet, ak, men Club Hotel Aqua Fun 3 * helt nye møbler kan ikke prale. For det tredje, en række store og ren strand med hvidt sand.

ernæring

Enhver turist oprigtigt glad mulighed for at hvile fra madlavning mens du er på ferie. Især, hvis en turist - kvinde, ledende aften i nærheden af brændeovnen. Sultne turister ikke bo her, men maden er, som de siger, en amatør. Kritik ikke har undergået kun kager og slik, som er anerkendt af en utrolig luftig og lækker. Varme retter demonteret hurtigt, og salater har nogle frygt for forgiftning.

Mange turister køber kits til sandwich er brød, pølse og ost. De siger, at alkohol fortyndes, således at risikoen for beruset, vil du ikke være helt nøjagtig. Retter kan ikke gå glip af, så vær forberedt på at vente i kø og tage pladerne ud af hænderne på andre. Wi-Fi er til tider nægter at arbejde, men for folk i denne er velkendt. Generelt turister er tilfredse, men de ønsker at gå tilbage er ikke altid.

Fra en negativ-minded rejsende

Der er tydeligvis frustreret med brugerne. Mænd bemærkede fraværet af en mester hånd i det område, sagde, at det personale, unge og skødesløs. Når marmelade starter i kloak kaos og personale Club Hotel Aqua Fun 3 * hælde spildevand i senge. Måske engangs-begivenhed, men erfaring med denne gruppe af turister var forfærdelige. Kritikere adskille animation ejendom. Men igen, personalet mener, at det fungerer øjeblikke.

til en pris

I hvad beløbet ville koste hvile i Aqua Fun Club Hotel (Hurghada)? 10 nætter bliver opkrævet et beløb på 33 tusind rubler, med dette gebyr per person. Lidt dyrt, men acceptabelt, hvis tjenesten og hvile på det rette niveau. Desværre, i gennemsnit, nogle positivt på lokal service. Ikke så nødt til at være feriesteder priserne bide, og du er nødt til at tage med dem alle de basale fornødenheder.

Ligesom placeringen i byens centrum, ved siden af et væld af restauranter og underholdningsmuligheder. Selv til fods, kan du nemt gå til Boulevard, hvor en masse klubber og barer. Af mad vores folk værdsat kun sødme og nogle gange fisk. I havet svømmer frygtløse fisk, så dykning er sjovt og underholdende. Souvenirs anbefalede ikke at købe i indkøbscenter på hotellet, og i den gamle bydel, som ligger kun 10 minutters kørsel væk. Stueetagen værelser (dem med terrasser) blev valgt af de lokale katte, meget buttet og uacceptabelt fræk. Om natten, de er en højt meow og gøre deres vej til sengen i værelset. Bedre advare fluffy cads om hans holdning og lukkede døren om natten.

For at sikre en afslappende ferie er det bedre at komme i kontakt med personalet (som regel spidsen brugt). Tidligt om morgenen tjente duftende boller, der er bagt på samme sted på hotellet. Ud af problemer flere turister sige påtrængende tjeneste ved afgang og ankomst, når tingene tager en person, og klassificerer dem. For hans arbejde bygger give ham en dollar, selv om kun en pose bagage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.