SundhedPræparater

"Oksimetazolin": analoger, brugsanvisninger og beskrivelse

Rennende næse og næsetilslutning ledsager næsten enhver forkølelse. Disse symptomer udvikler sig hos mennesker i alle aldersgrupper. Denne reaktion fremkommer på grund af patogenens indtrængning i kroppen. Slimhinden forsøger naturligt at rense sig selv og udskille slim. For at hjælpe de syge kommer producenterne af moderne lægemidler. Et af de almindeligt anvendte aktive ingredienser hedder oxymetazolin. I dag lærer du om de forberedelser der er baseret på det, såvel som deres egenartethed.

Hvad er oxymetazolin?

"Oksimetazolin" - falder i næsen. Analoger af denne medicin vil blive givet til din anmeldelse senere. Foreløbigt er det nødvendigt at karakterisere denne agent. Lægemidlet "Oxymetazolin" indeholder i sin sammensætning samme aktive ingrediens: oxymetazolinhydrochlorid. Narkotika adskiller sig i forskellige koncentrationer. Så for eksempel kan du købe lægemiddelkoncentrationen på 0,01%, 0,05% eller 0,025%. Forskellige stoffer og udseende: Denne spray og dråber. Nogle substitutter er tilgængelige i form af en gel.

Det aktive stof oxymetazolin har følgende karakteristika: præparater baseret på det har en proto-atherotisk, antihistamin, vasokonstriktiv effekt. Efter indførelsen af narkotika i næsen begynder at arbejde med det samme. De virker på slimhinderne, der letter vejrtrækningen og eliminerer ubehagelig kløe. Varigheden af sådanne midler kan variere fra 6 til 12 timer.

Instruktioner til brug

Lægemidlet "Oxymetazolin" (især analoger) administreres intranasalt. En medicin er ordineret til smitsomme sygdomme i nasopharynx ledsaget af ødem og åndedrætssvigt. Vasokonstrictoren bruges også til at lindre sæsonbetændelse og forberede sig på diagnostiske (kirurgiske) procedurer.

Doseringen af lægemidlet afhænger af patientens alder og varierer fra 1 til 2 dråber i hver næsebor. Mangfoldighed af stofbrug bør ikke overstige tre gange om dagen. Ansøgningens varighed - 3-5 dage. Låg dosering af lægemidlet kan anvendes op til 7 dage.

"Oxymetazolin": analoger af lægemidlet på basis af andre aktive stoffer

Medicin kender mange alternativer til det påståede stof. Antikongestanter er designet til at fjerne hævelse fra slimhinderne. Ofte er de vant til at behandle forkølelsen, men deres anvendelse på andre områder er ikke udelukket. Kendte aktive ingredienser af præparater: phenylephrin, naphazolin, xylometazolin, efedrin, tetrahydrozolin og mange andre. Blandt de listede komponenter kan du identificere nogle af de mest almindelige. Lægemidlet "Oxymetazolin" -analoger har følgende:

  • "Otrivin", "Galazolin", "Xylen", "Tizin" og så videre. Grundlaget for disse lægemidler var komponenten xylometazolin. Disse lægemidlers egenart er, at de ikke er ordineret til børn under to år og i visse doser - op til 6 år.
  • "Naphthyzin", "Sanorin" har i deres sammensætning nafaolin. Sådanne lægemidler er ikke ordineret til børn, hvis alder ikke har nået 12 måneder. Ifølge undersøgelserne har disse lægemidler en kortere virkningstid end lægemidlet "Oksimetazolin", analoger og substitutter.

Forberedelser til børn

Hvordan vælges en erstatning for stoffet "Oxymetazolin"? Analoger til børn bør vælges meget omhyggeligt. Husk at tage højde for det faktum, at næsten alle vasokonstriktivstoffer har forskellige koncentrationer. Hvis et barn har brug for behandling, er det tilrådeligt at vise det til lægen. Din manglende handling og selvmedicinering kan resultere i de mest uventede konsekvenser.

Præparater baseret på stoffet af oxymetazolinhydrochlorid (analoger) indgives til børn i følgende doser:

  • Op til et år - 1 dråbe i hver nasal passage ikke oftere end en gang dagligt, medicin kan anvendes i en koncentration på 0,01%;
  • Fra år til seks år ordineres præparater med en dosis på 0,025% til 1-2 dråber højst tre gange om dagen;
  • Fra en alder af seks anvendes en voksen lægemiddeldosis på 0,05% 2 dråber tre gange om dagen.

Behandlingsvarigheden hos børn bør ikke overstige 5 dage. De mest populære børns medicin baseret på oxymetazolin: Nazivin, Nazivin Sensetiv, Nesopin, Nazol.

Forberedelser til voksne: oxymetazolin

Handelsnavnet på analogerne er som følger: "Nazivin for voksne", "Knoxprey", "Afrin", "Vix Active", "Fervex", "Fazin". Grundlaget for alle disse lægemidler er det samme oxymetazolin. Til voksne patienter gives 2 doser per næsebor tre gange om dagen. Denne gruppe af patienter vælger ofte et lægemiddel i form af en spray, hvilket er uacceptabelt for børn under 3-6 år. Behandlingens varighed bør ikke overstige 7 dage. I sjældne tilfælde ordinerer lægerne disse lægemidler i op til 10 dage.

Lægemidler baseret på oxymetazolin til voksne og børn efter 6 år kan administreres konjunktivalt. Dosering er 1-2 dråber ikke mere end 4 gange om dagen.

I slutningen af artiklen

Du ved allerede, hvad "Oxymetazolin" analogerne har. Prisen på de præsenterede lægemidler er stor. Dråber af "Galazolin" koster for eksempel omkring 50 rubler, og stoffet "Nazivin" koster dig mindst 150 rubler. Meget afhænger af producenten. Den samme komponent i forskellige firmaer er forskellig i værdi. Ikke mindst spiller rollen med udgivelsen af medicinen, dens emballage. Så stoffer i form af en doseret spray er noget dyrere end de samme stoffer i dråber. Børns medicin i en lavere dosering er billigere end mere koncentreret opløsning.

Det er kontraindikative at anvende analoger baseret på oxymetazolin til personer med højt blodtryk, diabetes mellitus, intolerance over for de aktive stoffer i stoffer. Afstå fra sådan terapi er med atrophic og drug rhinitis. Hvis du har haft kirurgi på meninges, kan sådan terapi være farlig. Husk at alle de lægemidler, der er anført i artiklen, ikke har en terapeutisk virkning, men kun lindre sygdommens ubehagelige symptomatologi. Kontakt en læge for kvalificeret assistance.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.