HobbyVideo Games

Videospil: 10 fordel, at du ikke kender

Hvad synes du om, når du hører ordet "videospil?" Sandsynligvis, repræsenterer usunde, overvægtige mænd-drenge, der er glade for livet i en imaginær verden, hvor de spore og dræbe dine modstandere? Tro mig, i virkeligheden, et videospil - det er noget mere. Vi giver dig de 10 fordele ved videospil, som du højst sandsynligt ikke engang klar over.

Videospil kan lære at arbejde i et team

Der er mange varianter af videospil skabt til spillet med et team af mennesker, der arbejder sammen om at nå et fælles mål. I dette tilfælde kan de være i din stue, eller i en anden stat.

Videospil kan forbedre vision

Din mor nogensinde fortalt dig, at du ikke har set en computerskærm for længe? Selvfølgelig var hun ret i, at dine øjne har brug for en pause. Imidlertid blev den undersøgelse, som resulterede i den opnåede beviser for, at detaljerede videospil, herunder sigte og skyde på mål, forbedre vision.

Kirurgen kan klare sig bedre, når man spiller videospil på en regelmæssig basis

Har du nogensinde set en amerikansk komedieserie Scrubs ( «Clinic")? Hovedpersonen og hans bedste ven, en kirurg, deltager ofte i de tilsyneladende teenage aktiviteter, hvoraf den ene er et videospil. Sandsynligvis, lægen var mere erfarne i laparoskopisk kirurgi på grund af en bedre hånd-øje koordination, der er forbundet med disse elektroniske spil.

Videospil lære dig at multi-opgave

I spillet Sims, for eksempel, kan du håndtere mange forskellige figurer på samme tid. Du er nødt til at finde ud af at koordinere deres indsats for at opnå de bedste resultater. Denne evne kan hjælpe med at løse sådanne opgaver som kørsel og overvinde distraktioner inde i det, samt overvågning af maskinerne omkring dig.

Videospil kan være nyttige i at håndtere stress eller depression

Video spil giver dig en chance for at fare vild i en verden, hvor det er muligt at klare sig uden de sande problemer og konsekvenser. I en artikel i New York Times fortalte om en kvinde, der har kæmpet med depression ved hjælp af spillet Bejeweled. For at gøre dette, selvfølgelig, er ikke egnet til alle videospil, men nogle af dem kan give dig en følelse som Zen, hvor du kan spille uden nogen reel indsats eller kedsomhed.

Videospil kan hjælpe dem, der står over for svære smerter

Undersøgelser har vist, at patienter, der fik lov til at spille videospil mindre end bad om smertestillende medicin. Ideen er, at patienterne blev så opslugt af spillet, at deres smerte syntes fjernt. Som en konsekvens, i denne situation er der en lavere sandsynlighed for en stærk afhængighed af smertestillende medicin.

Ikke alle voldelige videospil og (eller) forårsager voldelige tendenser

Det kan overraske dig, men der er mange spil, der ikke involverer overvågning, jagt fjenden og "skytter." For eksempel i den allerede nævnte tidligere spillet Sims spiser andet end vold. Hele ideen er at leve. Du kan få et job, bygge et hus, at føde mange børn og uddanne en hel familie af hunde, hvis du ønsker. Du kan finde din sande kærlighed, gå på college og dimitterede med udmærkelse. Tja, det lyder lidt trist, fordi alt sker i et videospil, men ikke desto mindre kan du få kun positive følelser.

Ikke alle videospil kræver at sidde stille og stirre på skærmen i timevis

Mange videospil har en fysiske aspekter. Der er endda nogle, der er designet specielt til at forbedre kondition.

Mange videospil er blevet skabt til børn

Til dato er det virkelig ses som en tre-årig barn at spille et spil på iPad hans mor. I betragtning af, at små børn elsker at lære at spille med elektroniske indretninger, blev skabt forskellige pædagogiske videospil til at berige unge hjerner. Du kan endda foreslå at videospil - en fremtidig udskiftning af interaktive lærebøger, men det lyder vanvittigt.

Der er videospil udviklet til katte

Dette, selvfølgelig, kan det synes utroligt, men der er virkelig sådan et spil. De er designet til fra Android og iPad-tablet er baseret på kærlighed til kæledyr til spil med objekter, der bevæger sig. Sådanne spil kan du tilføje sort til hverdag katte og lad det udvikle deres fysiske og intellektuelle evner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.