InternetInternet Marketing

Rigtige penge på internettet

Mange mennesker forsøger at finde den rigtige penge på internettet. Folk lover som regel maksimal profit med minimale omkostninger. Oftest er disse tilbud er falske og mennesket i bedste unødigt mister deres tid, og ofte penge. Der er forskellige måder at tjene penge på internettet. Denne metode er for dem, der ofte sidder i sociale netværk. Nu kan det gøre! Det handler om at tjene VKontakte. Bare jeg ønsker at bemærke, at nogle over store summer af penge er usandsynligt, men den korrekte fremgangsmåde for en række rigtige penge du tjener i hvert fald.
Til at begynde med princippet om arbejde. Formålet med denne service er at opnå fremragende og gensidigt gavnlige relationer mellem annoncører og ordrer de udøvende, og derved øge effektiviteten af reklame og markedsføring i sociale netværk. Det er simpelt: du får et job, udføre det og du får tildelt penge.
Så i rækkefølge:
1. Gå til din side VKontakte. Åbn et browservindue, og gå blank på http://smmka.ru/?p=150541570 link. Der passerer vi den elementære registrering. Den angiver kun postkassen. Nikakkih adgangskoder med at du ikke tager, så for sikkerhed ikke kan bekymre sig. Så er der tilladelse. Klik på "enter gennem VKontakte". Alt du på din side. Du vil straks finde dig selv i afsnittet "reklamekampagner", her er en liste over tilgængelige opgaver (for eksempel "deltage i en gruppe"). Færdiggøre quests og tjene belønninger. Perioditecheski job vil blive opdateret.
2. Nu er det vigtigste - hvordan får vi de penge tjent. Det er meget simpelt: gå til "kontrol betyder" og vælge en metode til at producere. Det giver 3 metoder: WebMoney, Yandex Penge og en mobiltelefon. Den minimale mængde bør være 10 rubler. Hvis din indkomst er lille, jeg råde dig til at bringe til tele, det er nemmere. Penge kommer ind i tre dage (den første gang jeg kom på andendagen). Ingen kommission nej.
3. Også den tjeneste giver dig mulighed for at modtage penge med dig inviterede folk. I linket "affiliate program" placeret på din konto, kan du bruge det til at invitere folk til dit websted. Med hver inviterede person vil du modtage 10% af sit overskud. Således i din bedste interesse at invitere så mange mennesker. I samme afsnit i bunden er en liste over registreret via dit link og den indkomst, du får fra dem.
Som jeg sagde før, her vil du ikke tjene flere penge, men det er vigtigt for os, at denne tjeneste betaler rigtige penge, så den succes vil afhænge kun på dig selv. Dette er rigtige penge på internettet. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.