TravelingRetninger

Winged løve: Bank Bridge - Peter dekoration

Blandt de mange broer i St. Petersborg har tre funktioner. I sammenligning med andre giganter er sandsynligt mostochki - beskeden fodgænger. Men hvad originalt! Orlov til de fremtidige historier om hængende kæde broer Lion og posthuset. I dag er alle øjne henvende sig til banken Bridge, åbnede i St. Catherine (Griboedov) kanal i juli 1826. Dens udsmykning er blevet en mytisk bevinget løve, men ikke én, men fire!

I nærheden var en bank

Begivenheder følger hinanden, men hukommelsen tilbage. I dag, den imponerende bygning på Sadovaya baseret en af de ældste universiteter i Rusland - Sankt Petersborg State University for Økonomi og Finans. Og engang husede staten stævnemøde Bank. Derfor blev broen opkaldt Banking. Zolotokrylyh skulpturer af løver, symbolet på sikkerhed og stabilitet, støbt i form billedhugger P. P. Sokolova - hans visitkort.

Strolling turister og lokale kan lide at se på refleksion profil af landet om aftenen farvande. I sådanne øjeblikke, nogle drømmere tror, at kanalen starter fra Vaske, ikke fører til Fontanka, og yderligere ukendt territorium, hvor legender blev født omkring griffe.

Faktisk er den bevingede løve ofte nævnt som en grif. Nogle mener, at det ikke er så (de siger, ukendte dyr ingen fuglenes hoveder). Andre hævder, at disse fantastiske skabninger var forskellige, herunder en løve, "tårn". Uanset hvad det var, forfatteren af skulpturerne vidste tydeligvis griffins blev berømt i mytologien som vogtere af skatten - og besluttede, at hans afkom ville have lignende egenskaber, fordi de er nødt til at sidde på piedestaler nær større kredit agenturer.

Lions - separate vinger - hver for sig

Så du allerede ved, at broen i St. Petersborg med bevingede løver kan se og gå på det, gå til den centrale del af byen, på Griboyedov Canal. "Grifonovoe mirakel" forbinder øen Spassky og Kazan (placeret i nærheden af "Nevskij Prospekt-2" metro station). Bridge betragtes som en af de fineste smykker af byen på Neva.

For historiske oplysninger, fuglelignende jern dyr højde 2,85 meter, der er fremstillet i værksteder Alexander jernværk. Nævnte tal omfatter længden af vingerne. Men produktionen af attraktioner i århundrede fandt sted i tre faser: den første er en støbt komponentdele af hule tal (på ryggen af dyrene synlige forbinder søm), den anden - prægning af kobber vinger.

stolte vogtere

Den tredje (samling) var sandsynligvis den mest imponerende. Især når den "konstruere" den allerførste løve - bevinget, kraftfuld. De siger i det XIX århundrede guldbelagte fabelagtige fjerdragt var rent guld (af hjerter). I 1967 (og igen i 1988) sputtering opdatering lametta blev gjort, men i det nye årtusinde (dvs. i 2009), en kostbar lag generelt fjernet.

Men selv uden de dyre ornamenter klar til at flyve i himlen St. Pete personer med ørn øjne og et grin løve stolt fortsætte med at se til den modsatte kyst af kanalen på hinanden og krydser broen folk. I tavs stolt Guard har mindre romantisk, men vigtig opgave. Deres hoveder er holdt buede understøtninger for lys med sfæriske nuancer. "Gussaki" malet i bronze, forgyldt. Ved solopgang og solnedgang glinsende ufortalt.

Bygget til at holde

Forfattere af projektet, ingeniører V. K. Tretter og VA Hristianovich, udtænkt opførelsen længde på 28 m, en bredde på 2,5 m er udformet i ideen om livet gennem bedre casting-mekanisk virksomhed -. Bird Factory (grundlagt af Charles Byrd i 1792) . Der er blevet fremstillet og derefter samles, jern og metaldele. Hollow skulptur ( "vingede løve") skjule "engineering køkkenet" - et sted for fastgørelse reb mekanismer.

På trods af at det kun var odnoprolotnaya hængende design, arbejdet var ikke let. Kvaliteten af snekæder, vedhæng, træ malerier, pyloner og andre komponenter afhængige af styrken af konstruktionen, som ikke blev bygget på én dag. I årene efter forkyndelsen af broen blev repareret, men en god grundlæggende arbejde, og i dag er det i forhold til det omfang, materielle tilgang forfædre (i bredeste forstand) af alt det, de gjorde.

bringe lykke

Bro med bevingede løver i St. Petersburg er dekoreret med skulpturer skildrer de myter fra fortiden. Hvad er de legender af i dag? Selv hvis du tror på mirakler, kan du overveje det en reel garanti for held og lykke. Overbevisninger er baseret på de magiske egenskaber griffe. Så skal du forsigtigt nærme de fantastiske skabninger, der sidder på bagbenene, og gnid dem til venstre for at "feed". Lav et ønske gå i opfyldelse! For dette, kan du også prøve at nå ud direkte til de to løver.

Det anbefales at sætte en mønt på poten - at få rigdom, selvfølgelig. Af den måde sådanne mønter under restaurering i hulrum fundet en enorm mængde. Tilsyneladende kan den person håbe at vare, og at tro på "salg af drømme." Konservatorer og fandt en masse noter. Folk spurgte dem anderledes: kærlighed, lykke, sundhed, vende tilbage til St. Petersborg, hjælp i levering sessioner og hundreder af vigtige ting. Vi er overbeviste om, at alle vingede løve er sympatisk indstillet over for forhåbningerne hos folket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.