HjemlighedVærktøj og udstyr

Nye materialer i konstruktionen af: flydende gulv

I vores land i de seneste år er stigende popularitet en ny sport kaldet "reparation". Russerne ønsker at gøre dit hjem smukt og hyggeligt. Industri, der fremstiller byggematerialer, forsøger at være "i emnet" og opfordrede forbrugerne sort, nye teknologier og materialer. I vores hverdag er blevet en del af lofterne, tapet på forskellige baser, utrolige efterbehandling materialer. Teknologer og nåede til gulvet. Ud over de traditionelle gulvbelægninger, tilbyder vi at prøve nye og usædvanlige materialer. For eksempel flydende gulv. Men før du lægger dem i praksis, er du nødt til at forstå, hvad det er.

Flydende gulv (det kaldes også væske linoleum) - dette er en ny type gulvbelægning, et træk ved det er, at det skaber en glat overflade uden stødsamlinger. Det ligner en linoleum belægning, styrke ligner en keramiske fliser. Den kommer i to former: den ru (oprindelige smøre) og direkte gulvbelægning. Primær kobler - en cement-akrylbelægning (tør blanding blev fortyndet med vand). Flydende linoleum fremstillet af polymere materialer - epoxy eller methacrylharpiks som råmateriale kan anvendes, og polyurethan.

Flydende gulve har mange fordele frem for andre materialer. De har ikke sømme, resistente over for befugtning. De behøver ikke gå glip af vand i tilfælde af force majeure. En belægning af epoxyharpiks har høj styrke og holdbarhed. En selvnivellerende gulv har en polyurethan antistatiske kvaliteter, er det ikke støvet lægger sig, det ikke bliver snavset, nem at passe ham. Disse egenskaber kan vurdere den sande værtinde, der kender første hånd hvor meget arbejde bør sættes til gulvet behage sine uberørte synspunkter. Hertil kommer, at flydende linoleum skabe et sandt design mesterværk: de mest utrolige farver og billeder, er det muligt 3D-effekt.

Flydende gulv kan gøres i hånden. Teknologien er simpel, men kræver præcis overholdelse. Belægningen er placeret kun på en helt flad overflade. Særlig opmærksomhed skal rettes til samlingerne mellem væg og gulv, i hjørnerne. For at opnå dette, det gjorde beton støbt gulv overfladen grundigt kittede. Alle værkerne er kontrolleret af en bygning niveau. Det er muligt at hælde gulv udkast væske. Det sparer tid og materialer, vil gøre en perfekt flad overflade. Flydende linoleum er et stof, der findes i de to banker, som skal blandes med hinanden. Bland den bedste konstruktion mixer, da det er nødvendigt for at opnå en helt homogen masse.

I køkkenet, bør badeværelset eller i et rum med høj luftfugtighed tage sig af imprægnering. Flydende fugtisolering gulvet - et godt valg. Det er et polymert materiale , som påføres til overfladen ved sprøjtning. Det giver en stærkere vedhæftning til cementen. Coating er problemfri, ensartet over hele området og er meget holdbart.

Væske påføres til gulvet med pigrulle. Lagtykkelsen på fra 1,5 til 7 mm (justeret sin reglen). Det afhænger af formålet med lokaler og på den forberedte overflade. Værkerne kan udføres kun ved positive temperaturer - 5 til 25 grader. Det er nødvendigt at tage hensyn til følgende: jo lavere temperatur, jo længere gulvet vil være tør. Og alligevel må vi tage hensyn til luftfugtighed. Det bør ikke overstige 60%. Ellers vil materialet indgå reaktion med vand, kommer bobler. Denne defekt er meget vanskelig at fjerne. Efter at væsken linoleum tør (det tager en dag), er han ikke bange for fugt fuldstændigt. Den sidste fase af arbejdet - lakering gulvet. To uger senere, kan betjenes helt selvnivellerende gulv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.