HjemlighedVærktøj og udstyr

Håndsav. Funktioner, oversigt og anmeldelser

De, der er vant til at afgøre civile opgaver omkring huset og gården, har en tendens til at have i ryggen af alle de nødvendige værktøjer. En af dem - håndsav, især en cirkulær (Circular), som er hensigtsmæssigt monteret på et bord eller arbejdsbord. Det er bemærkelsesværdigt, men den første prototype af den aktuelle kniv blev opfundet tilbage i 20'erne i sidste århundrede, og i dag bænk værktøjer har undergået mange ændringer.

Design funktioner

Rundsav er et elektrisk værktøj, det arbejde, der udføres manuelt. Det kan bruges til langsgående og tværgående skæring af træ, plast, spånplader og selv et blødt ikke-jernholdige metaller. Hånd så anderledes operationelle arbejde, præcision, er det tilrådeligt at bruge, når du installerer et tag, møbler, æglæggende gulve. Takket være særlige drev kan skæres ud og metalprofiler, som er nødvendige for opførelsen af møbler.

Som for design, de moderne metalarbejde værktøjer forblev stort set uændret i forhold til de tidligere modeller. Selvfølgelig håndsave stål ergonomisk, kraftfuld, kompakt, og savklinger til dem i dag, du kan finde et bredt udvalg, så arbejdet kan udføres med næsten ethvert materiale.

Hovedelementerne

Hver håndsav består af:

 • en elektromotor;
 • gearhuset;
 • en beskyttende beklædning;
 • platform og vejledning.

Huset sædvanligvis fremstillet af plast eller metal høj temperatur resistens. En vigtig rolle spilles af ventilations- og køleanlæg, som mange værker er udført i støvede omgivelser. Alsidigheden af moderne save er, at de kan forbindes til en industriel støvsuger eller støv udsugningssystem særlige adaptere.

De vigtigste ting - funktionaliteten

Hvordan man vælger en håndsav til at bruge det var den mest bekvemme og enkel? Eksperter foreslår at være opmærksom på andre systemer, som er udstyret med mange modeller. Således MAKITA 5017 RKB - denne lille værktøj, som savklingen huset er en plastbeholder, som samles støv, og udstyret med et effektivt støvudsugningssystem. Model suppleret kraftig motor og er i stand til at udføre en lodret snit til en dybde på 66 mm. Brugervenlighed, ved hjælp af anmeldelser, giver en solid bundplade og ergonomisk håndtag.

Hånd oplevede Worx WT431KE - en anden nem at bruge modellen, som tiltrækker sig opmærksomhed fra en revolverende håndtag, der kan ændre hældningsvinklen på 60 grader. Det er meget funktionel, da operatøren kan lede arbejdet, som det er praktisk, det vil sige på grundlag af deres egen anatomi.

Batterier - til funktionalitet

Trådløse rundsave anses den nye løsning. Disse værktøjer kører på netværket, men derudover udstyret med batterier, hvilket i høj grad at udvide anvendelsesområdet for deres anvendelse. Blandt de populære modeller brugerne kan notere rundsav BOSCH GKS 36 V-LI Professional, som kører på et lithium-ion batteri.

Når du vælger en model, er det nødvendigt at være opmærksom på design af sin platform: til husholdningsbrug egnet sav med stemplet platform, og til professionel brug er bedre at vælge et instrument, hvor en støbt aluminium platform. Det er også vigtigt, om du vil ændre savklingen kan være.

Manuelle modeller den gammeldags

Elektriske save er gode, komfortable, funktionelle, men de kan kun anvendes, hvor der er mulighed for at oprette forbindelse til en stikkontakt. Mere alsidig Saw træ manual, som kan tages i skoven og naturen. De spiller en vigtig rolle, tænder, der har to opgaver - at skære fibre og skovle savsmuld genereret. Derfor, når du vælger en håndsav, være opmærksom på afstanden mellem tænderne - det bør være nok til at fjerne savsmuld.

vælge mærke

Overvej de mest populære modeller af håndsave til træ, som koster op til et maksimum på 1.500 rubler:

 1. Bahco ProfCut PC-19-Fil-U7 - er en universel model, der kan bruges til længde- eller tværgående skæring af træ. De samlede udgifter til værktøjet 770 rubler, og dens funktion - i podkalennyh tænder, som i sig selv kan underminere tømrer evt.
 2. Bahco ProfCut PC-9-9 / 17-PS - det er nemt at bruge manuel Saw træ, som har en såkaldt japanske tænder. Takket være dette værktøj vil nøjagtigt og præcist udføre snit og klip spikes i Snedkerhåndværk. Anvend dette værktøj er nyttigt, når savning dyvel og savning tapper.
 3. Bahco Superior EX-19-XT9-C - er en håndsav på træ, som har en udskiftelig klinge. Det er tilrådeligt at bruge det til den langsgående og tværgående. Denne model anses for at være unikke for virksomheden. Unødvendige savklinge og en sort maling belægning er modstandsdygtig over for slid. Tykkere stof, som påvirker den lethed zapilivanija værktøj. Bemærk, at dette er den mest effektive og pålidelige at bruge hånd-sav, den pris, som starter fra 2000 rubler.
 4. Brigadier Extrema 63.223 - en anden alsidig drik, der kan udføre langsgående eller tværgående savning træ. Strategisk placeret lige over håndtaget på tænderne gør værktøjet mere bekvemt at bruge.
 5. Kraftool Katran har japanske tand og klingeskift, så dette er tilrådeligt at bruge en nedstryger til at opnå præcise og præcise snit. Gennemgangen bemærkede, at saven skærer meget pænt, så er ideel til at udføre tømrerarbejde samlinger eller dele af dele.

til vandreture

vigtige rolle, som den kompakte, men funktionelt udstyr spillet i marken. Hånd oplevede Turist nødvendigvis hensigtsmæssigt, for eksempel indsamling af materialer som er nødvendig for en brand. Sådanne modeller er lette vægt, og hovedbestanddelen deri - monofilament eller kæde. Kvalitative værktøjer er egnede til fældning af træer af enhver diameter, men på grund af den praktisk design saven kan bringes direkte under boringen. Kredsløb i sådanne save skabes baseret på kulstofstål af høj styrke og korrosionsbestandig belægning gør det muligt at fastholde værktøjet i enhver klimatiske forhold.

Mini-sav hånd eller lomme, som det kaldes, er meget praktisk at bruge i første omgang på grund af det faktum, at det har en sammenfoldelig design. Arbejde med det kan være som én, og sammen. Disse værktøjer er suppleret med et reb håndtere forskellige længder. Dens mission - at øge længden af saven, hvis du ønsker at skære ikke-standard træer. Lignende designs, der efterspørges af entusiaster af udendørs aktiviteter, samt fiskere og fangere.

Funktioner skarphed

Enhver drink før eller senere begynder at forringes. Tværtimod, det bærer klud, der er blevet kedelige tænder. Og de er den primære skærende element i enhver manuel model. Slibning saven - en meget vigtig proces, fordi savning kan udføre en række forskellige måder, og det må nødvendigvis tages i betragtning. Genoprette skære evne af tænderne kan skærpes ved hjælp af deres fil eller nål filer, der er behov for at holde styr ikke kun af deres skarphed, men også af parametre som størrelsen af vinklerne og højden af trinene. Og til dette formål bør følge nogle regler:

 1. Savklingen skal fastgøres solidt i en særlig armatur.
 2. Slibning nødvendig fil med overfladisk snit eller nål fil.
 3. Ved slibning højre skal du holde håndtaget på en fil ned, til venstre - for at holde sin ende, lede sig til tænderne af filen.
 4. Klik på tænderne, du har brug for glat og jævnt.
 5. Metal med tand ansigter skal gå i en ensartet tykkelse.
 6. Grater fra kanten af tænderne bør fjernes, da de blevet sløve med tiden, og mindske produktiviteten værktøj.
 7. Den bevægelsesretning en fil, afhænger af, i hvilken retning den savning værktøj - længde- eller tværgående.

Når henrettet skarphed save, er det nødvendigt at evaluere dem på kanten. Uanset hvilken model du vælger, er det vigtigt, at de er universelle, der er velegnet til en bred vifte af byggematerialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.