HjemlighedReparationer

Laminat Aberhof: funktioner og anmeldelser

Laminat Aberhof - moderne nye generation belægning, der producerer den nyeste teknologi, der er udviklet og patenteret af producenten. Det gør det muligt for virksomheden at producere disse produkter, sikre kvaliteten af deres produkter på grund af deres styrke egenskaber, tilbyder en bred vifte af farver og teksturer, øge levetiden af laminatet.

Laminat Aberhof Storm ( "eg harbor") overgår analoger i styrkeegenskaber og holdbarhed er anderledes.

Detaljer Gulvbelægning Aberhof

Aberhof har en masse på ubestridelige fordele. Det er et billede af en gulvbelægning neutrale reagerer for fugt. De fleste laminat fabrikanter, spare på fremstilling, forarbejdning fugtbestandig formulering kun dele af plader, mens producenten Aberhof behandles HDF plade fuldstændigt. At en sådan behandling under fremstillingsprocessen gør det muligt at opnå en stabilisering af de lineære dimensioner af pladen.

Laminat Aberhof forskellig slidstyrke. Dette er gjort muligt takket være en speciel ekstra belægning "Diamond Spar" med sputtering korund, har beskyttende egenskaber. Aluminiumoxid - aluminiumoxid, til højre er det andet sted i verden for styrke. Takket være det garanterer stabilitet og mekanisk skade modstandsdygtighed af belægningen.

Laminat Aberhof har et højt niveau af adhæsion. På den lange side af laminatet til at modstå tusinder af 1 kg belastning for korte - op til 150 kg.

Formularer og foto Aberhof laminat

Laminat repræsenterede et bredt område. Hver af de forskellige typer af personlighed og høj kvalitet. Overvej de mest populære modeller på det russiske marked, er i efterspørgslen.

"Aberhof Storm" og variationer over et tema

33th Aberhof Storm laminat klasse er repræsenteret i form af en gulvbelægning med ultrahøj styrke niveau. Denne variant bruges i efterbehandling gulvet i lokalerne og industrielle produktionsformål. Det er ofte brugt på steder, hvor der er en stor koncentration af mennesker.

Laminat Aberhof "Oak Harbor" på grund af sin enkelhed og direkte linjer af pastelfarver, giver rummet en visuel lethed. Det vil se godt som en gulvbelægning ikke kun derhjemme, men også i kontorer. Af den måde, laminatet line "eg harbor" præsenteret i forskellige farvevariationer.

Aberhof Storm "Oak Harbor" 2949 forskellige generiske specifikationer og er velegnet til udlægning i lejligheden, og på kontoret. Den særkende - påvirkes ikke af ugunstige UV-stråler.

Aberhof Storm "Oak Harbor" 2905 mørk farve ser mere elegant og udtryksfuld vil se ud i ethvert rum, klart fremhæve gulvet.

Aberhof Storm "eg Arctic", repræsenteret type gulvbelægning har økologiske og naturlige, derved simulerer naturlige træoverflade. Sådanne funktioner fungerer som et visitkort af denne type belægning.

Aberhof Viktory og underarter

Dækker Aberhof Victory "Eg Alaska" made in gratis lyse farver, kan det visuelt slå selv de mindste værelser, hvilket gør dem mere. Velegnet til soveværelser, gange og værelser.

Aberhof Victory "eg Essen" tilgang under det indre af et hus på landet. Af tekniske data egner sig ikke til mekanisk skade. Det passer perfekt ind i udformningen af køkkenet i stil med Provence, eller land.

Aberhof Victory "smukke egetræ" kun ved meget dets navn er relevante foreninger, som i processen ville være berettiget. Det har ikke kun påvirkelige eksterne data, men også de tekniske karakteristika. Med sådan et laminat enhver stue vil se uimodståelig.

Aberhof Victory "eg wenge" slående klarhed former og naturligt materiale, som gør det attraktivt for køberen og den vindende design af rummet. På grund af den iboende styrke og modstandsdygtighed over for fugt er velegnet til installation i et badeværelse eller køkken.

Laminat Aberhof Victory "hvid eg" nemt forstærke elegance og personlighed af enhver form for hjems indretning. Han fordelagtigt at kigge i alle rum, herunder den rummelige lounge.

Aberhof Silver and Company

Aberhof Silver "Bright mandler" henviser til 32-th klasse holdbarhed, egnet til anvendelse i lokaler med en gennemsnitlig grad af permeabilitet, såsom i soveværelserne.

Aberhof Sølv "mørk kanel" vil give ethvert rum et spændende look. Udadtil denne type laminat er enkel og nezateyliv teknisk robust og modstandsdygtig, hvilket bidrager til tykkelsen af pladerne selv - 7 mm.

Andre laminat model

Og det er ikke alle modeller af laminatet. Liste over produkter i selskabet indeholder en masse flere ting, vi også tilbyde dig at stifte bekendtskab med de mest almindelige og progressive modeller Aberhof laminat. Brugerkommentarer bekræftet i overensstemmelse med producentens specifikationer og bemærkede det høje niveau. Det siges, at nogle af modellerne af laminatet, for eksempel "Aberhof" 33th kvalitet, ud over de grundlæggende egenskaber, er modstandsdygtige over for kemiske stoffer og forbindelser, og kan derfor ikke overleve, hvis der spildes noget på gulvet. Hver af de modeller før de går på markedet er grundigt inspiceret og opfylder europæiske kvalitet.

anmeldelser

Hvis vi analyserer svarene fra kunder, der foretrækker at købe denne særlige laminat, dannede en klar opfattelse, at prisen matcher kvaliteten. Medlemmerne godkender de specifikationer, hævdet af producenten for at bekræfte rentabiliteten af produktet, hvilket gør det populært for en potentiel køber. Faktisk, med fokus på anmeldelser af virkelige mennesker, alt ofte gøre deres endelige valg.

Nuancerne i arbejdet med laminat "Aberhof"

Installationen Proceduren laminat "Aberhof" ikke anderledes kompleksitet. Særligt udstyr eller tilbehør, der er ikke påkrævet. Monter beklædningen kan være deres egne hænder, alt hvad der kræves - at følge anbefalingerne fra eksperterne:

  1. Observere tærsklen anbefalede temperatur til 180 C og en relativ fugtighed inden 40-70%.
  2. Gulvet overflade skal være parat til at lægge laminat og opfylder de tekniske krav. Der lægges særlig vægt på følgende punkter: opmærksomme på bæreevne overfladen, dens renlighed, tørhed og jævnhed.
  3. Mount Aberhof laminat kan ikke kun på den monolitiske beton pudslag, men også om PVC, træ og gummi gulve.
  4. Når du vælger den type laminat til arrangement af gulvvarme med vand eller el-varme, være opmærksom på de tekniske egenskaber ved produktet, betyder det ikke dækker alle modeller er egnede til sådanne formål. For at undgå fejl, læse de særlige instrukser til varerne.
  5. Forsøg ikke at lægge laminat stofbeklædning. En sådan base er ikke egnet til stabling laminat. Over tid, det egner sig til at bære, hvilket fører til fremkomsten af mug og skimmel under laminat, gradvist at gøre deres vej ud.

I dag Aberhof - er en innovativ virksomhed i udviklingen af innovative gulve projekter. Omkring hundrede designere og ingeniører beskæftiger sig med udvikling af nye projekter inden for teknologi og design. Og en bred vifte af funktioner, som har laminat Aberhof, gør det så populært på det internationale marked af høj kvalitet konstruktion og efterbehandling materialer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.