Mad og drikkevarerHovedret

Kokos: den skade og gavn, kalorieindhold, næringsværdi

Coconut - et produkt af forarbejdning af papirmasse af kokos. I processen med sin skabelse, det bliver til små hvide granuler, som tørres ved høje temperaturer. I den afsluttende fase af forarbejdningen af granulatet sigtes gennem en sigte og forvandlet til chips, gentaget at smage frugtkødet møtrik palmer.

Kokos: nyttige egenskaber

Coconut kan kaldes virkelig nyttige nødder. En virkelig enestående egenskaber har ikke kun kødet, som bruges i produktionen af kokosolie og chips, men væsken inde i det, dvs. mælk.

Det vigtigste er, at på tørring chippen formår at bevare alle fordelene ved frugterne af valnøddetræer. Og de er som følger:

  • Som en del af kokosnød indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler nødvendige for stabil funktion af det menneskelige legeme.
  • Kokosnoedmarv i tørret form letter normalisering af intestinal udskillelse af toksiner.
  • Laurinsyre er en del af chippen udfører funktionen af en forebyggende foranstaltning i kampen mod cancer.
  • Tørret pulp af møtrikken har antioxidant og immunmodulerende egenskaber. Det anvendes som et antiviralt og antibakterielt middel.
  • Stoffer, der indeholder kokosolie (skade og gavn for deres respektive friske pulp), forbedre ydeevnen, øge koncentrationen, en positiv effekt på synet og hukommelse.
  • Ved regelmæssig brug sin normale metabolisme, reducerer kolesterol i blodet.
  • Kokos har sår-helende og antibakteriel virkning.

Kalorie- og næringsværdi af kokos

Kokos - en kilde til vitaminer, mineraler og fedtsyrer (omega-6 og mættede). Fedt tørret kokosnoedmarv indeholdt 65 gram per 100 gram af det færdige produkt. Vægt af protein og kulhydrat, hvor mængderne af 13 g og 14 g. Interessant, den kaloriefattige indhold af kokos flere gange højere end for selve papirmasse. Værdien af denne indikator er omkring 600 kcal per 100 gram.

Kokos indeholder vitamin A, E og gruppe B. Mange deri vigtige makronæringsstoffer (kalium, calcium-, magnesium-, natrium- og fosfor), sporstoffer (jern, mangan, kobber, zink og selen). Naturlig saccharose, fructose og glucose indeholder også i sin struktur kokosnød.

Fordele og skader produkt sammenlignet, er: klart gavne mere. Næringsværdi møtrik papirmasse bibeholdes fuldstændigt i tørret form, så kokos kan erstatte naturprodukt.

Kokos: den skade og gavn i kampen mod fedme

Nøglen til succes for enhver kost er helt at rense tarmene af toksiner, toksiner og andre skadelige stoffer. Som et resultat, ude af stand til at slippe af forstoppelse, organisere arbejdet i fordøjelsessystemet og normalisere stofskiftet. Og bedst af alt op til opgaven klare kostfibre, som er rig på kokos.

Fordele og skadelige virkninger af produktet i kampen mod fedme er allerede værdsat af tusindvis af kvinder verden over. Kokos når de indtages er fyldt med væske, kvælder og bliver porøs, og derefter begynder at opføre sig som en børste, rengøring indvolde og fjerne alle skadelige stoffer på sin vej.

Det er grunden til, selvom den højt fedtindhold, kalorier, tørret pulp af nøddetræer hjælper med at tabe sig, selvom langsomt, men effektivt.

Farlige egenskaber og kontraindikationer

Nyttig kvaliteten af dette produkt er vanskeligt at overvurdere. Især som kontraindikationer for dets brug praktisk talt ikke-eksisterende. Just in case du er overfølsom for at udelukke brugen af et produkt som kokos. Harm eller fordel vil være fra hendes krop, bestemmer køberen direkte.

Da kokos chips indeholder en masse fedtsyrer bør ikke indtaste det i kosten af børn under 1 år.

Brugen af kokos til mænd, kvinder og børn

Coconut lige så nyttig for både kvinder og mænd, børn og selv efter 1 år. De stoffer, der er indeholdt i det, bidrager til foryngelse af de indre hudceller, bremse aldring og forbedre tilstanden af hår. Vi kan sige med tillid til, at kokos hjælper kvinder ser yngre og mere attraktiv.

Ikke mindre nyttige tørret kokos kød for mænd. Forebyggelse af sygdomme i uorgenitalsystemet, øget styrke, en positiv effekt på den reproduktive funktion hos mænd - det giver kokos.

Harm og fordele ved tørret pulp til barnets krop, i modsætning til voksne, er tvetydig, da der er aldersbegrænsninger for dens brug. Men efter 1 års alderen vil det være nyttigt for barnet. Vitaminer i sin sammensætning vil sikre en sund vækst og udvikling af barnet.

Kokosolie (skade og gavn er især kendt for rå foodists) - det er det produkt, der kan tørre dit eget hjemme nemt. I denne form kan det opbevares i lang tid og samtidig bevare sin unikke gavnlige egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.