HjemlighedVærktøj og udstyr

Brændeovne til bad "Tunguska": kundeanmeldelser

Hvorfor se på dyre udenlandske modeller, hvis de i deres hjemland producerer tilstrækkeligt højkvalitetsovne til et bad, desuden har de en overkommelig pris. For nylig har firmaet, der producerer Tunguska-produkter, formået at vinde forbrugernes opmærksomhed, dets produkter har haft en solid position på hjemmemarkedet.

Hvis du foretrækker modifikationen "Vitra", får du udstyr med en bred stendør, der gør det muligt at stable stænger selv over ovnen. Nogle gange er det udstyret med en varmeveksler, dette sparer ved køb af ekstra elementer. Men den forbedrede "Tunguska 2011" er karakteriseret ved et attraktivt udseende, ovnens forandring, i det er de mest belastede steder massive, hvilket tillader at øge strukturens livsressource.

At bruge sådanne ovne kan skabe en sauna mode, som kaldes en finsk sauna. God opvarmet damp opnås på grund af stenens høje temperatur. Tilstedeværelsen af konvektorhuset effektivt afkøler ovnenes vægge og breder varmen gennem dampbadets rum. Nogle gange er ovne udstyret med støbejern eller stål varmebestandige døre. Moderne ovne design af dette selskab adskiller sig fra andre, de vigtigste fordele vil blive diskuteret nedenfor.

Generelle produktanmeldelser

Badovnen "Tunguska" er lavet af producenten "Termofor", den har i lang tid vundet opmærksomheden hos forbrugerne med sine produkter. Produkterne er kendetegnet ved store gennemsigtige skærme, samt en panoramisk brændstofkanal, den udvides fra ovnskærmen og giver dig mulighed for at se på flammen fra rummet, du kan sidde i forskellige vinkler. Men også forbrugerne noterer sig andre fordele ved disse ovne, som udtrykkes i den oprindelige labyrintgaskanal, det er i stand til at opvarme dampbadet hurtigt nok, hvis parametre når 30 m 3 .

Stål til vægge bruges højt legeret og varmebestandigt, hvorfor saunaovne er kemisk inerte og næsten ikke brænder ud ilt fra rummet. Forbrugerne bemærker, at brændeovnen til Tunguska badehuset blev udviklet tilbage i 2001, indtil i dag fører det salg på hjemmemarkedet. I løbet af denne tid er modellen blevet forbedret og ændret mange gange, i dag har den mange fordele i forhold til analoger. Blandt plusserne identificerer forbrugerne en forbedret passage af konvektionsstrømmen, som fremkommer langs strukturens øvre omkreds.

Foringsrøret er fast, der er ingen ventilationshuller i det, det beskytter den infrarøde strålingsbrønd. Men du skal også være opmærksom på nogle negative anmeldelser, du kan forstå, at ikke alle forbrugere som konvektion under driften af ovnen vil ødelægge betingelsen for det russiske bad, luften tørres, og temperaturen i dampbadet stiger ubarmhjertigt. Nogle hævder, at metalskærmen er i stand til at tørre rummet, så det anbefales at arrangere en mantelforing og en økonom til sådanne strukturer for at installere den på skorstenen. Dette krav er obligatorisk og henviser til de grundlæggende regler for brandsikkerhed. Ovnen til Tunguska badehus, som du kan købe i Jekaterinburg til en overkommelig pris, er beregnet til en forudsætning med et gennemsnitligt område fra 8 til 16 m 3 .

Tilbagemelding om det rigtige valg af ovn

Købere understreger, at ovnen i starten kan være god, men for mange minusser udtrykkes det i stereotyper. For eksempel tror de fleste badelskere, at den ideelle komfur er en struktur, der har en åben komfur og kan hæve temperaturen i dampbadet til 100 ° C. Det er disse ovne, der forsøger at finde forbrugerne i at bygge butikker, hvilket sker selv før de begynder at bygge fundamentet for badet. Sådanne designs sælges hurtigst, men sande kendetegnere af badet erhverver mere teknisk literate ovne, der ser mere effektive ud og varierer i funktionalitet.

Anmeldelser om modellen «Tunguska XXL 2013 Inox»

Ovnen til badet "Tunguska xxl 2013" har et opdateret design, der gør modellen mere attraktiv. Eksterne dele er blevet mere dekorative, blandt andet er de lavet ved hjælp af moderne teknologi. Købere som den øgede pålidelighed af designet, opnås det ved overholdelse af begrebet termisk styrke, i overensstemmelse hermed er de kropsbelastede elementer fremstillet af 3 mm varmebestandigt stål. Ovnenes sidevægge samt bunden af varmelegemet er forstærket med elementer af varmebestandigt stål, kaldet stringers. Sådanne ovne til badehuse "Tunguska", som du kan læse om i artiklen, ifølge køberne, er i stand til at maksimere opvarmning af dampbadet på kortest mulig tid, er dette tilvejebragt af et forbedret konvektionsstrømningsmønster. På frontpanelet er der ventilationshuller, og den hurtige opvarmning bidrager også til tilgængeligheden af et specielt maske, som ligger omkring omkredsen af ovnen. Producenten lykkedes at forbedre varmevekslerens effektivitet, dette er garanteret af, at dette element er placeret i ovnen og opvarmes af stråling fra flammen.

Anmeldelser om de tekniske egenskaber ved XXL 2013 Inox

Hvis du foretrækker denne mulighed for ovnen, kan du installere den i et rum, hvis volumen når 12 m 3 . Det maksimale volumen er 24 m 3 . Forbrugerne er som brændstof, disse ovne bruger træ, hvilket ikke kun er billigt, men også tilgængeligt. Som materialet til fremstilling anvendes der varmebestandigt stål, hvilket forlænger levetiden. Det er bemærkelsesværdigt, at producenten giver en garantiperiode på 3 år.

Købere understreger, at ovnenes volumen i 61 liter er tilstrækkelig. Ovnen arbejder sammen med sten, hvis masse er 92 kg. Ovnens vægt er 70 kg, knæets maksimale længde er 660 mm. Købere understreger, at før du køber dette udstyr, skal du gøre dig bekendt med de overordnede dimensioner for at tildele et sted til ovnen i dampbadet. Således er længden, bredden og højden af enheden 990x415x810 mm. Den medfølgende skorsten har en diameter på 115 mm, og dens minimale højde kan være 5 m. Enheden har en indbygget varmeveksler, men denne egenskab er ikke den eneste fordel, blandt plusene kan man også finde en overkommelig pris, der er 18.900 rubler.

Udtalelser om ovnenes mærker Inox

Ovnen til badet "Tunguska 2011" vil koste forbrugeren 14900 rubler. Som i den ovenfor beskrevne model har denne en dekorativ udvendig del, men tykkelsen af ovneelementerne, der vil blive udsat for de største termiske og mekaniske belastninger, øges med en og en halv gang. Kunder som sådan er ovnenes sidevægge forstærket med strengere. Forbrugerne vælger denne model, fordi den er kendetegnet ved brandsikkerhed, fordi udstyret er fuldt certificeret og opfylder kravene i den europæiske standard. Det er bemærkelsesværdigt, at dette russiske produkt er et af de få, der også leveres til de amerikanske markeder. Til fremstilling af ovnen anvendes moderne udstyr og automationssystemer. Hvis du stadig ikke har besluttet, om du har brug for en komfur til badet "Termofor Tunguska", kan du se resultaterne af den russiske afstemning, hvorfra du kan finde ud af, at firmaet "Termofor" er blevet et populært mærke i 2014.

Anmeldelser om ovnen af mærket "Tunguska 16 Terracott"

Denne model er endnu billigere, prisen er 13.600 rubler. Forbrugerne foretrækker denne mulighed, når der er brug for en sauna eller badehus med et volumen på 18 m 3 . Som forbrugsfunktioner kan tilstedeværelsen i ovnen af højlegeret stål, hvor krom er til stede i en mængde på 13% eller mere, tillade en længere levetid. Gennem støbejernsgitteret trækkes luft ind i ovnen, det giver mulighed for at opblæse ilden, hvilket garanterer en høj forbrændingstemperatur. Fans af det russiske bad noter, at de kan lide tilstedeværelsen af huset, det virker som en konvektor og giver mulighed for jævnt at varme op i rummet, den brændende effekt er reduceret. Varmeapparatet er dybt nok og uventileret, men til opvarmning af vandet kan du installere en hængsletank, hvilket øger komforten ved at bruge ovnen.

Ovnens brændstofkanal kan installeres i en væg med et tilstødende rum, så du kan opvarme ovnen fra den. Forbrugerne noterer sig især driftens enkelhed. Badovnen til badet "Thermophore Tunguska" har en ret kompakt størrelse, højden, bredden og dybden er 795x415x830 mm. Varmeapparatet har et volumen på 28 liter, enheden vejer 60 kg, og skorstenens diameter er 115 mm. Brug som brændstof kan ikke kun tørre træ, men også briketter samt træaffald.

Anmeldelser om ovnen af mærket "Tunguska XXL Terracotta"

Sådanne ovne til bad "Tunguska", anmeldelser om hvilke ofte kun de mest positive, har ikke en farvet glasskærm. Dette gælder for den indbyggede tank, som skal købes yderligere hvis det er nødvendigt. Forvent ikke den indbyggede varmeveksler. Imidlertid har denne model mange andre positive egenskaber, blandt dem er et temmelig imponerende volumen af ovnen, som er 37 liter, hvad angår ovnenes volumen svarer den til 80 liter.

Forbrugerne bemærker, at det er meget bekvemt at betjene denne model med lange logs, deres dimensioner kan nå 650 mm. De overordnede dimensioner er begrænset til 1000x415x795 mm. Egnet til sådanne ovne til bad "Tunguska", anmeldelser, som du kan læse i artiklen, for rum, hvis rum ikke overstiger 12 m 3 . Massen af brugte sten kan være 90 kg, mens skorstenens diameter er 115 mm. Forbrugerne noterer sig, at vægten af enheden er ret lille og er 60 kg, men til losning og lastning samt transport er det bedst at indhente hjælp fra en anden person.

Anmeldelser om ovnen "Tunguska vitra"

Ovnen til badet "Tunguska vitra" har en gennemsigtig skærm, hvis diagonale er 43 cm. Ifølge køberne kan du se ilden selv uden at være i nærheden af ovnen. Volumenet af det opvarmede rum kan nå 16 m 3 , men dybden, bredden og højden er 850x500x790 mm. Disse parametre, som vægten, svarende til 57 kg, giver dig mulighed for at beregne pladsen til installation af en sådan ovn korrekt. Vægten af de lagt sten er 55 kg, men varmen er 22 dm 3 .

Ovninstallation

Montering af Tunguska komfuret i badet med egne hænder skal udføres i overensstemmelse med brandsikkerhedsreglerne. På fabrikken skal den indbyggede varmeveksler placeres til venstre eller til højre for ovnen. Steder til installation af varmeveksleren er tilgængelige på begge sider, så det kan omarrangeres, hvis det er nødvendigt, du kan selv gøre det. For at gøre dette er skruerne, der fastgør konvektørdækslet, slukket, det skal fjernes og løftes opad. Fjern varmeveksleren i næste trin, den løftes opad langs styrene og installeres på den anden side af ovnen. I sluttrin er hood-konvektoren tændt, efter at alle skruerne er pakket ind til stopet. Udveksling af varmeveksleren skal udføres inden ovnen installeres.

Ovne til badet "Tunguska", de anmeldelser, som blev nævnt ovenfor, skal installeres på gulvet i hårde brændbare eller ubrændbare materialer. Beskyt overfladen af gulvet kan være et metalark, som er placeret langsiden langs strukturen. Dimensionerne af dette stof skal være 700x500 mm. Fra ovndøren til den modsatte væg er det nødvendigt at give en afstand på 1250 mm eller mere. Når du installerer sådanne ovne til Tunguska badehuset, vurderinger om hvilke der tillader dig at træffe det rigtige valg, skal gulvet foran ovnen og under det være beskyttet mod ild ved brug af stålplader på asbestbræt. Afstanden fra bunden af ovnen til gulvet skal være 100 mm. Som en alternativ løsning under komfuret lægges en platform, hvis tykkelse skal være 1/4 af murstenen.

konklusion

Ovnen til badehus "Tunguska XXL" eller en anden model skal installeres med skorsten, der har et minimum antal knæ for sikkerhed. Hvis røret er lige, så er denne løsning at foretrække. Rørets højde skal tælles fra risten til munden. Over det flade tag skal røret stige med 500 mm, men hvis det er en taghøj eller en parapet, skal røret fjernes fra disse elementer inden for en afstand af 1,5 m. Hvis der er nær bygninger i badehuset, er der højere bygninger, skorstenen Vises over deres tag. Ved installation af denne komponent i bygninger med tag fra brændbare materialer er det nødvendigt at installere et rør med en gnistdetektor af stålnet, hvis huller skal være 5x5 mm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.