HjemlighedVærktøj og udstyr

Byggeri hjelm - pålidelig beskyttelse mod urolighederne

Byggeri hjelm er ikke en ganske almindelig hat. Det bruges til at beskytte hovedet i løbet af de arbejder vedrørende øget risiko for forskellige skader. Uden det er utænkeligt arbejde bygherrer, minearbejdere, reddere og mange andre specialiteter.

For første gang begrebet "hårde hat" dukkede op i det XVI århundrede. Dette metal stykke beskytter kriger under kamp fleste hovedskader. At han betragtes som stamfader til alle moderne sikkerhed hovedbeklædning. Aktuelt byggeri hjelm bruges til personlig beskyttelse, når de farligste job på menneskers sundhed. Gør det til en beskyttende middel af de nyeste, avancerede materialer. Moderne hjelme mere komfortabel opbygge deres forgængere.

Det første materiale, som har erstattet metal, plast er blevet ustabil, hvilket kan beskytte dit hoved falder bortset fra at det små stykker af snavs. Meget ofte er disse bygning hjelm lige revnet under pres eller påvirkning. For et stykke tid deres skabere tog ikke hensyn til den rolle absorbere beskyttende middel, der ofte førte til ubehagelige konsekvenser for menneskers sundhed. Hvert år konstruktionen hjelmen stadig forbedret, hvilket giver større sikkerhed til deres ejere. Tilbage i 1984, har staten Standard af USSR blevet indført tekniske betingelser for fremstilling og drift af disse beskyttelsesforanstaltninger.

Krop kaldes den øverste del af hjelmen, hvilket er nødvendigt for at sparke. Det skal være stærkt, stift, og modstandsdygtig over for deformation og opsplitning, en afrundet og glat. De bedste materialer: plast ABC, glasfiberforstærket polycarbonat, polyethylen. Det vil forstås, at langvarig eksponering af forskellige miljøfaktorer og polyethylen plastskind spænder mister deres styrke.

Konstruktion hjelm visir - er den bøjede del af kroppen, der virker på øjnene. Det beskytter dem mod støv og sollys. Fields hjelme kaldes bøjede kanter hendes krop, som kan have særlig tagrende. Støddæmper kaldet en snap element, gentage formen af hovedet. Det kan være faste og justerbare design. Afskrivning tape fastgjort til støddæmper. De absorbere størstedelen af den kinetiske energi ved nedslaget. Hjelmen har en bærer (delvist eller fuldstændigt dækker hovedet), occipital (justerbar) og blødgørende (i panden) tape.

Beskyttende polstring konstruktion hjelm absorberer den kinetiske energi, hageremmen sikkert låser det på hovedet beskytter. I nogle modeller har lufthuller til luftcirkulation. Moderne fabrikanter fremstiller hjelme, glød i mørke eller med tilbehør (lys, samtaleanlæg, øretelefon, radio, den beskyttende skjold til ansigtet). Huset har en bred vifte af farver, og farven angiver sit formål. Hvide hjelme produceret til bestyrelsen; rød - for skibsførere, ingeniører, værkførere, ingeniører, el-ingeniører, tekniske medarbejdere; orange og gul - for arbejderne; brun - for de minearbejdere; blå - for redningsfolk.

For at sikre pålidelig beskyttelse, skal denne beskyttelse midler være egnet til størrelsen af hovedet medlem. Da skader på grund af sin bolig eller dens delvise ødelæggelse det absorberer anslagsenergien dertil højeste krav. Konstruktion hjelm som udsættes for et slag, skal udskiftes, selv om der ikke er nogen synlige skader den. Medlemmer af sikkerheden enhed ikke har ret til at ændre eller trække sine signatur tilbehør. OPBYGNING hjelm opbevares tørt, opvarmede rum ved en temperatur på 15 ° C på stativer placeret langt væk fra varmeapparater (afstand ikke mindre end 1 m). Under opbevaring bør de ikke ligge under solen, og også udsat for mekanisk belastning, påvirkning af dampe af forskellige organiske opløsningsmidler, atmosfæriske og grundvand.

Holdbarheden af hjelmen bør ikke overstige 1 år fra datoen for fremstillingen. Producenter tilbyder en garantiperiode på driften - 2 år fra datoen for begyndelsen af dets brug, ikke mere end 3 år fra tidspunktet for dets produktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.