ModeShopping

Badminton sko - ikke kun sport sko

Troen på, at alle sko er de samme - er forkert. For en vis form for sport kræver specifikt udstyr. Sneakers badminton undtagelse er ikke. Disse modeller er kraftigt forbedret. Leg de passer meget bedre. Dette gør det muligt at føle sig bedre platform. Reduceret vægt er næsten ikke mærkes i benet. En særlig tegning lavet på sålen, øger vedhæftningen til retten.

Sneakers badminton - en særskilt kategori af sportssko

Så mere. Badminton er en af de mest aktive og mobile sport. Her, i en enorm mængde udføre forskellige hop, lunges og pludselige bevægelser. Alle af dem, selvfølgelig, ledsaget af en betydelig belastning på foden.

Løb badminton bør tillade god fornemmelse af bevægelse af step impulser, og bremsning stadie (landing).

Vigtige egenskaber

badminton sko har nogle karakteristiske forskelle. Og derfor forveksles med andet fodtøj de simpelthen ikke kan. Så hvad er de?

For det første at vedhæftningen til puden overflade være begrænsende. Benet bør forblive nøjagtig på det sted, hvor det skal være en atlet, men ikke hvor man kan bo, når proskolznot.

Dels inde i skoen for at være en klar laterale og langsgående stabilisering fødder. I dette tilfælde vil alle spillerens indsats være i fuld og så hurtigt som muligt for at blive til en bevægelse. Derudover giver det dig at undgå skader i at glide fødder i sneakers.

For det tredje, denne sidebeskyttelse. Det er i stand til at give mulighed for at oprette meget høje laterale belastninger på benet.

Men for at opnå sådanne egenskaber opnås kun ved fremstillingen af et relativt tyndt og stiv sål. Derfor sko viser sig ikke så glat og behagelig, som måtte ønske.

kendte mærker

Selvfølgelig er det bedst at købe høj kvalitet, professionel løbesko badminton. Yonex, for eksempel, producerer høj kvalitet fodtøj, er den spiller i lang tid. Selvfølgelig, ligesom andre mærker, producerer varemærke sneakers temmelig hårdt. Men med ordentlig uddannelse atleter ben det øjeblik vil blive opvejet af en høj koordinering af bevægelser og stærke elastiske snore.

Men sko Asics Badminton, eller snarere deres producenter forsøge at opnå en perfekt balance mellem styrke, dæmpning og kontrol. Derfor begyndte virksomheden at hælde betydelige investeringer i materialer og teknologier. Men dette afspejles i den endelige pris på den fremstillede fodtøj.

Mange kendte sportsmærker tilbyde forbrugerne i dag af høj kvalitet sko til badminton. Derfor vælge præcis, hvad du skal gøre er enkel. De vigtigste ting - at træffe beslutning om, hvad der er en stor fordel for dig, hvor længe du træner og hvor hårdt. Fra dette vil også afhænge af dit valg.

mangfoldighed

badminton sko kan være professionelle, og sekundær og primær niveau. Nyt er komfortable, i modsætning til den første. Dette reducerer belastningen på benet novice atlet. Fordi han kunne få mere sjov ud af spillet vil være mindre træt. Som et resultat, og toget bliver længere og længere. I de indledende faser af uddannelse er bydende nødvendigt.

Kort sagt, det vigtigste design funktion for nye sko er deres bløde ydersål. Hertil kommer, at særlige sideforstærkningerne sådan fodtøj har ikke. Derfor bør man være forsigtig, når man spiller. Til gengæld er andelen af disse sko på modellen, forskellige i kvalitet og pris.

Sko til entry-level spillere er anderledes og mere speciel blød pude under hælen. På samme professionelle trænere dens tilstedeværelse er ikke nødvendig. Beregningen er oftest udført på styrken af spillerens fødder.

vælge den rigtige

Når du vælger sko til badminton, du har brug for at forstå, at dette spørgsmål er individuel. Først og fremmest bør dine fødder være meget komfortabel (størrelse, løftehøjde og bredde). Sidder ved foden af sko skal passe ikke hænge ud, uanset færdighedsniveau af afspilleren. Det bør også gøre opmærksom på modellen, hvis top er lavet af mesh. Dette gør det muligt at forbedre ventilationen.

Når du køber et ur også på indersålen. En god badminton sko tilbyder særlige muligheder designede ben for større stabilitet. For dem, der lider af flade fødder har brug for ortopædiske indlægssåler med forstærket supination. Dette reducerer belastningen, hvilket gør øvelsen mere komfortabel. Over tid, svangen af foden begynder selv at gradvist rettet.

Og endelig,

Værd at bemærke er også en kendsgerning, at badminton sko - kvinder eller mænd - det er ikke alt. En væsentlig rolle i en behagelig bevægelse omkring banen og spille en mere sokker. De adskiller sig fra konventionelle materialer og produktionsteknologi. Særlige sokker modstå slip og slid takket være en tæt pude under foden, hæl og tå beskyttelse, ekstra beskyttelse af fingrene fra toppen. Desuden har de besidder en fugtighedsabsorption og fuld fod ventilation. Og dette igen, reducerer risikoen for hævelse betydeligt.

Kort sagt, hvis du spiller badminton, du har brug for en særlig høj kvalitet sko og strømper. Intervallet for i dag er ganske bredt. Du vil forblive bare bruge lidt tid, og du vil være i stand til at gøre det perfekte køb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.