ComputereUdstyr

Router ZyXEL - Værdi for livet

Moderne router ZyXEL udført i tre udførelsesformer. entry-level model har et præfiks Keenetic Lite (oversættelse - "lite version"). I princippet til husholdningsbrug sådan Internet-center med hoved nok - intet mere at ønske giver ikke mening. De tekniske specifikationer havde følgende - 4 porte til kablede segment af det lokale netværk, et enkelt indgangssignal. Den maksimale hastighed , hvormed data kan overføres via en trådløs sektion, er fremragende 150 Mbit / s. For enhver fordringsløs bruger dette er nok.

En mere avanceret udførelsesform er en router ZyXEL Keenetic. Forskellen mellem disse to ændringer er, at den anden har to USB-porte Universal Serial Bus version 2.0 til at tilslutte yderligere netværk flashdrev og printere. Meget praktisk løsning, men det er mere efterspurgt i små kontorer. Det er i denne niche, og det er placeret. En anden vigtig forskel er etableret i den anden antenne hvorigennem en 2-fold forøgelse af datahastigheden via det trådløse netværk segment. Her er det en rekord på 300 Mbit / s.

Sidste, den tredje repræsentant for den moderne vifte af produkter, er navnet på routeren ZyXEL foranstillet Keenetic 4G. Som navnet antyder, er denne repræsentant for denne linje af arbejde fokuseret på de mobile netværk af enhver generation. Det er etableret minimal mængde RJ-45 porte - kun 2. Og datatransmission hastighed på det trådløse LAN delen er den samme som i yngre repræsentative -150 Mbit / s.

Baseret på specifikationerne ovenfor, er det let nok at vælge disse netværksenheder. For mindre krævende hjemmebrugere med små krav god pasform yngre model. Hvis du har brug for maksimal mobilitet og støtte til mobilnet, er det bedst at vælge en 4G-indeks. Denne løsning er bedst egnet til meget travle mennesker. Men en router ZyXEL dette interval passer perfekt ind i det lille kontor LAN, hvor det vil være i stor efterspørgsel. Dens tekniske specifikationer og funktioner vil være mere end nok til at sikre, at netværkstrafikken er. Denne router også vil hjælpe med at organisere sikkerhedskopier på en solid state-drev og en backup-forbindelse til World Wide Web. I nogle kontorer gå videre: med dens hjælp aktualisere printerserveren.

Nu vil vi forsøge at beskæftige sig med, hvordan man konfigurerer en router ZyXEL. Der er to måder - ved hjælp af standard software (browser) eller ved hjælp af en dedikeret værktøj (NetFriend). Bare nødt til at indsamle kredsløb. For at gøre dette, er input tilsluttet til det blå stik, og den gule - PC , parsnoet, som kommer med internet facilitet. På det sidste trin strømforsyningen er tilsluttet, og den tilsvarende tilholder. Når du har downloadet, kan du begynde at tilpasse. Du skal blot bruge en webbrowser. I denne udførelsesform vil vi stoppe. Vi starter browseren og indtast adressen 192.168.1.1. Der vises et vindue, hvor du skal indtaste dit login og password. Standardværdien henholdsvis "admin" og "1234". Dernæst vises menuen konfiguration, hvor vi skabe de nødvendige netværksindstillinger. Når processen skal genstarte apparat.

Router ZyXEL - perfekt netværksenhed, som har høj pålidelighed, nem vedligeholdelse og rig funktionalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.