Selv-dyrkningPsykologi

Grådighed - en skruestik? Hvad er grådighed og hvordan man kan bekæmpe den

Hvad er grådighed? Er det værd en person med en generøs hånd til at distribuere den akkumulerede værdi? Det menes, at grådighed - det er dårligt, grådighed - det er en skruestik. Og hvis du kalder grådighed evne til at beskytte deres opsparing, ikke at spilde de materielle og åndelige værdier?

Det er én ting, når en mand i hans grådighed har tendens til at samles omkring ham mere materielle besiddelser, aldrig hjælper familier til at tænke over deres opsparing. En anden ting, når føreren armen ganger sin formue, rationelt relateret til udgifter, forebygge unødvendige ting.

Hvad er grådighed?

Grådighed - ønsket om at få så meget som muligt, hvilket giver så lidt som muligt. En grådig person, er ikke interesseret i andet end deres opsparing. Han brød sig ikke om sundheden for deres kære, deres problemer. Han var ikke tilfreds med turen og fritid. Sådanne mennesker er døve på de lidelser og problemer med andre. Fordi det tager kun sig selv, deres opsparing.

Der er en anden form for grådighed - en rationel økonomi, når en person klart definerer grænsen af nødvendige og unødvendige ting, ved med sikkerhed, hvor meget han kan bruge på dig selv, din familie, hvor meget udskydes til en ferie eller behandling. Sådan en person er i stand til at tjene og bruge, ikke at lade sig overskud. Som regel er det lydhøre over for de presserende problemer for slægtninge og venner.

manifestationer af grådighed

Problemet med grådighed Det opstod i oldtiden, hvor primitive menneske ikke havde nok mad, værktøj. Tilgængeligheden af disse ressourcer i andres misundelse, ønsket have dem. Meget senere, da der var penge og ædelmetaller, har menneskelig grådighed fokuseret på dem.

Grådighed og griskhed gradvist fylde sindet. Patologisk sparer grådige mand hele på bekostning af sundhed, komfort. Hamstring gamle, unødvendige ting hersker i huset.

Roden af grådighed ligger i den manglende noget. Man begynder at søge efter harmoni og lykke gennem erhvervelsen af materielle aktiver. Det kan være perler eller kunstværker, penge eller mad. Man fylder følelsen af afsavn, mangel på hvad der har været hamstring.

Arten af grådighed

Frygt og usikkerhed. Manglen på magt og penge i voksenlivet, samt en mangel på kærlighed og opmærksomhed som et barn kan efterhånden føre til et ønske om at udfylde manglen på en ressource. så Det begynder at udvikle et problem med grådighed, drevet af misundelse.

Udskiftning opmærksomhed. Små børn er født med et behov for at elske. Død af en forælder eller en manglende opmærksomhed fra deres side kan føre til grådighed. Først kærlighed er erstattet med legetøj og slik, så opvejes af materielle goder.

Misforståelser om livet. Manglende varme og opmærksomhed fører til den erkendelse, at der er visse begrænsninger. Det har ikke nok legetøj eller kærlighed eller venskab måltid. Derfor er det nødvendigt at have tid til at tage det første, at andre ikke kan nå. Så der er et ønske om at købe en stor mængde af noget på bekostning af kvaliteten.

Børns grådighed

Uddannelse - en meget fin ting. De fleste af de problemer, har deres rødder i barndommen. For voksne grådighed kan forårsage en mangel på varme, kærlighed som barn. Ironisk nok, overdreven generøsitet har samme slutresultat.

Børns grådighed - det manglende evne og vilje til at dele. Barnet ser legetøjet som en del af sig selv, så han beskytter sin ejendom, personlige ejendele. Denne psykologiske ejendommelighed begynder at vise fra 2 år. Efter nogen tid (fra seks måneder til et år), at barnet ophører med at identificere sig med sit legetøj. Problemet er løst grådighed overvinde barn udfører enkle regler:

  • lære dit barn til at dele sit legetøj eller at ændre dem med andre børn;
  • ikke tage hans nipsgenstande kraft, ikke tvinge, ikke at bruge fysisk afstraffelse;
  • ros barnet for den mindste lyst til at dele;
  • forklarer, at hans legetøj og så være sikker på at vende tilbage;
  • bebrejder ikke barnet, hvis han nægter at dele. Så kan forekomme aggressiv til andre børn.

Mænds grådighed

Mænds grådighed er ønsket om at holde alt under kontrol. budgettildelingen, økonomisk - er at tage sig af familien. Det er vigtigt at føle den linje, når nøjsomhed bliver sand grådighed.

Mænds grådighed - en uvilje mod at bruge penge på uddannelse, fritid, sundhed, fødevarekvalitet og produkter til personlig hygiejne. Denne smålige optælling af hver gemte pengeseddel.

Nærig mand beskæftiger sig med den sædvanlige hamstring, egoistisk - vil bruge de sparede penge på sig selv, deres glæde. Årsagen kan ligge grådighed og en kvinde. Hvis en mand er ikke sikker på det, i deres forhold, kan han vælge ikke at bruge deres penge på det.

Kvinders grådighed

kvinder grådighed i de fleste tilfælde er et resultat af komplekser. Denne mangel på tillid til sin appel på grund af mangel på penge på tøj, kosmetik, smykker, mangel på kærlighed og opmærksomhed, når materielle værdier, der er menneskelige relationer erstattet af komfort.

Men en kvinde tendens til familiens trivsel. Det vigtigste er at stoppe i tide og forstå, at den kraft - kærlighed. Materielle goder er beregnet til at gøre livet afslappet og behagelig. De - ikke et mål i sig selv, men et middel.

Hvordan man kan overvinde grådighed

For det første, du skal forstå dit problem, slippe af gamle, uønskede ting.

For det andet, tillad dig selv en lille fornøjelse, for eksempel, at bruge på chokolade eller teater, blomster eller en bog.

For det tredje, lære at hjælpe andre - at give almisse, for at gøre en uplanlagt gave til en ven, købe produkter til ældre forældre.

For det fjerde, konstant at overvåge sig selv og ikke lade grådighed at dominere manifestationer af menneskelig venlighed og forståelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.