SundhedSund kost

Asparges, hvor nyttigt er det?

Asparges er en grøntsag, som igen er et traditionelt symbol på foråret Tyskland, sammen med sang af nattegaler, duftende liljer i dalen og yndefulde lilla. Det ser ud til, hvad er så specielt ved denne lidt underlige frugt? Faktisk spørges et sådant spørgsmål hovedsageligt af indbyggerne i Rusland, tk. Vi brugte for nylig asparagus som en mad. Mens denne frugt stadig fra de historiske tider pryder bordene med højtstående figurer i Europa, Egypten og Grækenland. Derudover begyndte fordelene ved asparges at blive værdsat, selv siden disse tidspunkter.

Men før du går videre til det givne emne i artiklen "Asparges, hvor nyttig er det?", Det er nødvendigt at give en beskrivelse af denne plante.

Hvad er asparges? Denne flerårige plante, der tilhører familien af lilje, er ikke tilfældig, fordi det er sådan som en spirende hyacint. I mad er det almindeligt at bruge grønne spirer af denne grøntsag. Men før du får sådanne skud, tager det lang tid. For det første bliver små spirer germineret fra frøene , hvorefter de transplanteres i jorden. Et år efter plantning er asparges transplanteret til et specielt udpeget sted. Og kun to år efter plantning er det muligt at høste den første afgrøde af denne plante, og aspargespirer samles hovedsageligt fra april til maj.

Asparges - dette er helt sikkert en kilde til sund ernæring, fordi den ikke kun omfatter fiber, men vitaminer og mineraler. Til orientering findes der i et hundrede gram af denne fantastiske grøntsag: 4,6 g protein, 0,2 g fedtstoffer, 6 g kulhydrater, vitaminer i gruppe A, B, C, E og K og vitaminer og mineraler nødvendige for fuld menneskelig eksistens (kalium, mangan , Kobber, selen).

Folk, der især følger deres figur, spørg et sådant spørgsmål: asparges, hvad er det nyttigt ud fra vægtskorrektion? Så 100 g af denne plante har kun 38 kcal, derudover absorberes asparges hurtigt og nemt, der mætter kroppen med en daglig mængde essentielle vitaminer og mineraler. Derfor kan fordelene ved asparges ud fra et diætmæssigt synspunkt argumenteres i lang tid, men alle tanker vil selvfølgelig blive reduceret til fordelene ved dette produkt.

Ud over kostbehovene ved asparges er det en uundgåelig delikatesse. Kulinariske retter med denne grøntsag serveres på festlige borde i flere århundreder.

Asparges kombinerer fremragende smag og fordele. Asparges, hvad er det nyttigt og attraktivt? Fordelene ved asparges slutter ikke kun med kulinarisk smag og kostfordele.

Inkluderet i sammensætningen af asparges har coumarin en gavnlig effekt på hjertersystemets normale funktion, styrker væggene i blodkarrene. På grund af dette stof forhindres også dårlig blodkoagulation. At reducere risikoen for hjertesygdomme betydeligt er i stand til vitamin E, som også findes i asparges.

Grønne skud af denne plante er en kilde til skønhed og ungdom. For det første, asparges er takket være dens rige sammensætning et symbol på lang levetid og skønhed. For det andet kan du ved hjælp af denne plante aktivt bekæmpe acne på huden. For at gøre dette bryg en afkogning af unge skud eller rødder af asparges og brug det som en lotion for problemområder af huden.

Undersøgelse af brugen af dette produkt, kan du snuble over en af de populære søgninger på søgemaskine sider: asparges, end nyttig eller skadelig for gravide kvinder? Denne plante er absolut harmløs for fremtidige mødre. Tværtimod bør grøn asparges spises dagligt af gravide, fordi de indeholder folinsyre. Til gengæld er folat (folsyre) ordineret til kvinder i en interessant position som et obligatorisk vitamin.

Ud over alt det ovenstående er asparges en stærk afrodisiakum; Et stof der øger seksuel lyst. Afkogning af unge skud af denne plante er et godt redskab til mænds styrke og maskulin sundhed. Daglig modtagelse af sådan afkog kæmper ikke kun med impotens, men løser en række problemer forbundet med en mands sundhed.

Så alle ovenstående skal opsummeres. At argumentere for emnet: asparges fordele og skade, giver ingen mening, fordi Asparges er en unik plante med et rigt indhold af nyttige komponenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.