SundhedSygdomme og betingelser

Dovne tarm: behandling med motion

Det menes, at et stort antal sygdomme har som deres symptomer på forstoppelse og smertefuld tarm tilstand. Folk siger: rense tarmene - nøglen til et godt helbred. Derfor bør enhver behandling begynde med dens rensning.

Dovne tarm behandling og årsager til

Synes dovne tarme, hvis behandling ikke kan strammes, af forskellige årsager:

  1. Dårlig cirkulation i bækken og underliv. Dette gælder især for dem, der arbejder der sidder og små bevægelser;
  2. Spise halvfabrikata;
  3. Den konstante forbrug af te eller kaffe efter et måltid. Denne vane er heller ikke befordrende for den korrekte funktion af tarmene og fordøjelseskanalen. Efter alt, først vi indlæse kroppen med mad, hvilket forårsager det til at producere enzymer og saft i de nødvendige mængder, og derefter fortynde dem drukket væske. Hvis du ønsker at drikke, så gør det i en halv time før måltider eller en time efter det. Så din fordøjelseskanalen vil arbejde langt mere effektivt.

Forstoppelse og tarm svækkelse af intern energi fører også en usund kost:

- anvendelse af kød i stedet for grøntsager, frugter og urter;

- raffinerede fødevarer.

Hvis du ønsker at etablere tarme, være opmærksom på hvad du spiser.

Undertiden ledsager forstoppelse dovne mave, som kan behandles godt med hjælp af særlige øvelser.

Hertil kommer, meget skadeligt for tarmen specifikke undertrykkelse af trangen til at defecate for sent stigning, det kapløb om morgenen, ændrer tilstanden af livet. Forskere har fundet, at det ofte er frigivet vores tarme fuldstændigt underordnet hjernen kontrol.

Oppustet mave er en stor byrde på mellemgulvet, og derfor alle organer i brystet, forhindrer den normale drift af hjerte og lunger. Så hvis du er bekymret dovne tarme, at behandlingen er det nødvendigt at begynde med restaurering af peristaltikken. Dette godt hjælpe særlige øvelser og procedurer.

Fjern problemer øvelser

Hvis patienten har en langsom tarm, kan behandlingen indledes med en moderat muskelspændinger. Det er bemærkelsesværdigt stimulerer alle de vigtigste funktioner i mave-tarmkanalen.

En anden sikker og temmelig hurtigt virkende middel - mave massage. Og for at gøre det til enhver tid. Men det er bedre eller lige efter at vågne op eller før de går på vågeblus. massage mulighed:

Begynd med at gnide underlivet i området ved endetarmen og tyktarmen. Start nederst til venstre, gradvist bevæger højre og op. Massage bevægelser gøres bedst på uret mindst 10-15 gange. Hvis der under massage vil du finde det område, der gør ondt mere end nogen anden, gnid det indtil smerten vil ikke helt forsvinde.

Det er muligt, at efter sådanne massage folk føler trang til at tømme sine tarme.

Du kan prøve følgende øvelser: Træk dine knæ til brystet, hægte deres hænder. Prøv at nå knæene til panden, ophold i denne position i et stykke tid. Nu slappe af, sænke dine ben, tage en dyb indånding, liggende i den position af stjernen.

Stå op på dine albuer og knæ. Nu igen hæve først det ene ben, så den anden så højt som du kan. Gentag 7 gange for hvert ben.

Wrap en fugtig, men meget godt opvredet klud højre hånd. Flyt din hånd på maven på højre side op fra bunden. Denne øvelse bør gentages mindst fem gange.

Det samme kan gøres på den venstre side af maven, venstre hånd sår klud. Sådanne procedurer er bedst gøres 3-4 gange hver gang. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at bruge et afføringsmiddel.

En anden stor øvelse er ikke komme ud af sengen, hæve og sænke din overkrop. Hænderne på samme tid, kan ikke bruges. Gentag i et langsomt tempo denne øvelse 25 gange, så også poprisedayte langsomt.

Fysisk træning - en perfekt assistent for en række forskellige sygdomme. For eksempel, hvis diagnosticeret med "dovent øje", hans behandling indebærer også særlige øvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.