SundhedSygdomme og betingelser

Fedme hos børn. Hvad skal man gøre?

Desværre, barnet fedme - et ret almindeligt problem i dag. Efter alt, ofte bekymrede forældre søge lægehjælp på grund af den overskydende vægt. Dette er en temmelig alvorlig tilstand, sådanne børn har brug for konstant pleje, opmærksomhed og god omsorg. Fordi fedme fører ofte til en masse komplikationer, herunder diabetes.

Fedme i børn og begrunder sin udvikling

Problemer med overvægt kan opstå af mange grunde. Nogle mennesker tror, at den eneste faktor, der provokerer fedme er forkert kost og en stillesiddende livsstil. Faktisk er den ensidig kost med en overvægt af simple kulhydrater kan og fedtstoffer føre til vægtøgning. Men desværre, årsagerne er ikke altid så enkel og indlysende.

  • Fedme er ofte et barn er et resultat af hormonelle forstyrrelser. Typisk dette problem opstår i puberteten. Dette kan være resultatet af utilstrækkelig aktivitet af hypofyse eller skjoldbruskkirtel sygdomme. I sådanne tilfælde, mængden og kvaliteten af fødevarer er kun af sekundær betydning - syge babyer tager på i vægt hurtigt, selv overholde ordentlig kost.
  • Fedme kan et barn også være forbundet med alvorlig stress, følelsesmæssige traumer, og så videre. D.
  • Vi bør ikke udelukke arvelighed, fordi ganske ofte en eller anden metabolisk lidelse er forbundet med en række ændringer på det genetiske niveau. Desuden visse genetiske sygdomme, såsom Downs syndrom, ledsaget af tilstedeværelsen af overskydende vægt.

Fedme blandt børn: et billede og de vigtigste symptomer

Om fedme er passende at tale i de tilfælde, hvis legemsvægten overstiger de gennemsnitlige tal for mindst 30%. Under alle omstændigheder er det meget vigtigt at være opmærksom på de tilknyttede symptomer. Normalt er barnet fedme ledsaget af apati, manglende interesse for aktive spil eller sport, samt øget appetit. Men der er andre tegn på, at du skal være opmærksom. For eksempel, symptomer såsom tør hud, svaghed og træthed, dårlig skolegang, nedsat appetit og forekomsten af poser under øjnene, sammen med at være overvægtig kan indikere hypothyroidisme. For en præcis diagnose lægen får brug for alle oplysninger om barnets sundhed, samt resultaterne af analyserne.

Fedme: Behandling

Terapi i sådanne tilfælde afhænger af årsagen til patologi. Hvis fedme hos barnet - er et resultat af forkert kost og dårlige vaner, bør behandlingen starte med den rigtige kost og fysisk aktivitet. Samtidig, eksperter anbefaler at opgive de let fordøjelige kulhydrater (slik, chokolade, sukker), der giver præference til proteinprodukter, samt frisk frugt og grøntsagsretter. Hvis overvægt er forbundet med sygdomme i det endokrine system, sammen med den rette kost bør anvendes hormonterapi. Prognosen ved påbegyndelse af behandling startede ganske gunstige - de fleste børn i sidste ende vende tilbage til normal vægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.