SundhedSygdomme og betingelser

Fedme hos børn

Desværre, børn fedme har længe ophørt med at blive betragtet som sjælden. Hvert år er antallet af fulde, buttede og ærligt tykke børn i alle aldre er stigende. Sagen er, at en række grunde, hvoraf de vigtigste af dem er den stillesiddende livsstil og dårlig kost.

arten af barnet er programmeret til konstant bevægelse. Og nutidens børn har stort set ingen mulighed for aktivt at bruge tid i haven og skolen har brug for at være rolig og stille (bortset fra sjældne fizkultminutki), især i hjemmet, også løbe og hoppe vil ikke fungere. En stor mulighed for at strække benene og smide den akkumulerede energi går på gaden, men det yngre børn alene gåtur ikke give slip, og forældrene ikke altid har tid og lyst til at komme op med action spil og generelt forlade huset (f.eks, weekender, når du kan gøre huslige pligter og bare slappe af på sofaen). Og de ældre fyre, der går på egen hånd, ofte ikke køre og ikke spiller sport, men bare sidde og chat, spille på PSP eller mobiltelefoner, pumpes til hinanden musik og fotos. Mindre og mindre muligt at se drenge og piger jagter bolden eller spille badminton, hoppe hinke eller hoppe reb. Det viser sig, at barnet vænner sig til en stillesiddende livsstil, overvejer det en normal og behageligt for sig selv.

Som for mad, de populære fyre kiks, chips, nødder, kiks og hotdogs, der spiser på skæve tidspunkter og i ubegrænsede mængder, føre til, at fedme hos børn er ved at vinde stor fart. Hertil kommer, ofte kærlige forældre forsøger at fodre barnet bedre, lækrere og posytnee, tilføje mere olie, får ikke kun at spise suppe, men også brød, bolle snack. Og det viser sig, at maden ikke svarer til energiforbruget, og dette igen, udløser fedme hos børn.

Nogle forældre kan ikke se nogen særlige problem med overdreven fylde og udvikling af fedme i deres barn - de siger, vil vokse og vil blive trukket ud, tabe sig. Selvfølgelig bringer buttede børn et smil af følelser fra mødre og bedstemødre, men ved tre-fire års alderen et barn kan begynde at udvikle en kompleks om deres udseende. Det er ingen hemmelighed, at fede børn ofte har svært ved i børnenes grupper, bliver de genstand for latterliggørelse og fornærmende kælenavne. Men problemet med overvægt - er ikke kun et kosmetisk defekt. Sagen er, at fedtcellerne lægges i de tidlige år af livet, så fuld af et barn kan meget vel vokse ind i en fuld-teen og voksne, og selv om han tabe over tid, at tendensen få vægt vil blive hos ham for evigt, hvilket skaber en masse problemer i voksenalderen. Desuden fedme hos børn ofte fører til udvikling af forskellige komplikationer, blandt hvilke den hyppigste højt blodtryk, forskellige sygdomme i det kardiovaskulære system, problemer med led og ryg, type 2-diabetes. Så hvis dit barn har fedme blandt børn, bør forældrene ikke stikke hovedet i busken og ikke forklare det funktioner pyatiyurodnoy figur mormor, som også er et barn blev buttet, og derefter mistede vægt og levetid slid størrelse 44, men at handle.

Hvor skal man begynde behandling af overvægt? Med besøg hos lægen, som vil hjælpe med at bestemme fedme blandt børn er forårsaget af usund livsstil eller sundhedsmæssige problemer (hormonal svigt eller genetisk sygdom). Hvis du opdager, at et barn har problemer med sundheden, vil lægen give forældrene råd og fastsætte en passende behandlingsforløb (hvis muligt). Men hvis fedme skyldes forkerte livsformer, så er det fra mor og far (og bedsteforældre, med hvem det vil være nødvendigt at gennemføre en detaljeret forklarende arbejde) afhænger af, om barnet vil være i stand til at overvinde denne sygdom.

Det vigtigste - det er en afbalanceret kost og fysisk aktivitet. Det betyder ikke, at et barn, der lider af fedme, er det nødvendigt at optage i afsnittet sport eller at køre med ham hundrede potter på stadion, men den systematiske træning, skole fysisk uddannelse (med mulighed for opfyldelse af standarder i kraft ufuldstændig), sport, dans kan gøre underværker! Du kan finde barnet til at udfylde en særlig gruppe af sundhed, som undertiden skabt på forskellige sportsklubber og dansesteder. Kost til børn med fedme bør omfatte flere greens, grøntsager og frugter, proteinholdige fødevarer og korn fra fuldkorn og mindre bagning og røget. Men på de søde ruller, kager, kager og kiks, og en kulsyreholdige sukker vand, chips og andre spiselige fare brug tabu. Selvfølgelig, et stykke kage på en fødselsdagsfest, kan du løse, men der er jævnligt sådanne fødevarer bør ikke være. Men vigtigst af alt - at forklare barnet, hvorfor bør ikke spise visse fødevarer, fordi ellers vil han forsøge at spise dem hemmeligt fra sine forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.