SundhedPræparater

Medicin 'Ursosan'.Otzyvy beskrivelse, ansøgning

Det stof "Ursosan" (manuel, virkelige patienter og fagfolk på dette tidspunkt) er meget effektiv hepatobeskyttende middel. Medicinen anbefales ikke kun for voksne, men også for børn, herunder brystet.

Betyder "Ursosan" har kolesterolsænkende, lipidsænkende, holelitolicheskim ejendom. Det stof har også choleretic og nogle immunmodulerende effekter. Aktiv bestanddel - ursodeoxycholsyre.

Medicin "Ursosan" (reaktioner til behandling af mange patienter bekræfte det) reducerer koncentrationen af cholesterol i galden, på grund af hæmning af dets absorption i tarmen. Aktive middelformulering formularer med kolesterol flydende krystaller, hvorved en anticalculus og forhindre deres dannelse.

Medikament "Ursosan" (kommentarer fra eksperterne bekræfte oplysningerne) forsinker udviklingen af fibrose i udviklingen af primær biliær cirrhose, alkoholisk steatohepatitis og cystisk fibrose samt at forhindre åreknuder i spiserøret.

Medicin "Ursosan" anbefales til ukompliceret galdestenssygdom, biliær slam, at opløse biliær kolesterol sten, når det er umuligt at fjerne dem ved endoskopisk eller driftsmæssige metoder. Medicin bruges til at hindre en gentagelse af stendannelse efter kolecystektomi.

Lægemidlet "Ursosan" (kommentarer fra eksperterne peger på det) er effektiv i alkoholisk leversygdom, toksisk (herunder lægemiddel) af leverlæsioner, akut og kronisk aktiv hepatitis. Medikamentet også nomineret i dyskinesi galdevejene, udvikling af primær scleroserende cholangitis eller biliær tsiroz, tilbagesvaler gastritis og reflux esophagitis, samt dyspeptiske syndromer. For indikationer for brug af narkotika "Ursosan" omfatter også intrahepatisk galdeatresi tarmkanalen, ikke-alkoholiske steatohepatitis. anbefales lægemidlet til forebyggelse af læsioner i leveren, når der modtages cytostatika og hormonale præventionsmidler.

Medicin "Ursosan" (bedømmelserne af læger tvetydige i det) skal indgives i en dosis på ti til femten milligram per kilogram legemsvægt (to eller fem kapsler).

Når galdesten sygdom medicin tages én gang om natten. Behandlingsvarighed - indtil fuldstændig opløsning af sten, efterfulgt af en yderligere frist på tre måneder gennemførte forebyggelse af tilbagefald.

I diffuse forandringer i leveren daglige dosis af lægemidlet "Ursosan" (kommentarer fra eksperterne på dette punkt) bør opdeles i to eller tre doser pr. Den medicin er taget med mad.

Ved tilbagesvaling gastritis og refluksøsofagitis (biliær) anbefalede dosering - for to hundrede og halvtreds milligram (for kapsel) en gang før sengetid. Varighed - fra ti til fjorten dage for at seks måneder. Hvis det er nødvendigt, kan lægen forlænge den terapeutiske løbet af to år.

Til forebyggelse af tilbagefald af cholelithiasis efter kolecystektomi administreret 2 gange om dagen på 250 mg. Anbefales at tage stoffet i flere måneder.

Præparat "Ursosan" foreskrevet i doser dagligt 10-15 mg / kg med alkoholisme, narkotika og toksisk leverskader, og i galdevejene atresi. Det er tilrådeligt at opdele mængde af lægemidlet to eller tre gange. Varighed af behandlingen - seks til tolv måneder eller længere (anbefalet af lægen).

Når biliær cirrose (primære), skleroserende cholangitis, samt alkoholiske steatohepatitis dosering bestemmes af en læge individuelt.

Inden du tager denne medicin "Ursosan" er det nødvendigt ikke blot at rådføre sig med lægen, men også for at studere nøje resuméet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.