ComputereComputerspil

"Teenage Mutant Ninja Turtles": walkthrough

Alle husker den todimensionale arkadespil, som tvang mange mennesker tilbringer timevis af tv, gravet den gode gamle patron. Der kan du vælge en af de fire skildpadder, og gå gennem flere udfordrende niveauer, der er fyldt med stærke modstandere og endda truende chefer. Naturligvis har serien været så populær, at der ikke ledes kun sådanne projekter. Indtil nu, i lyset output og flere nye muligheder, der ikke altid nå høje nok niveauer. Dog skal du sørge for at være opmærksom på spillet, "Teenage Mutant Ninja Turtles' 2003 produktion, som faktisk pustet nyt liv i serien. Dette udkast vil blive diskuteret nærmere nedenfor. Dens navn - "Teenage Mutant Ninja Turtles." Passage af dette spil er usandsynligt, at give dig problemer, da det er ret simpelt, men utroligt spændende.

alt ændrer

Så hvor skal jeg begynde spillet "Teenage Mutant Ninja Turtles"? Passagen begynder med det tidspunkt, hvor killer robotter angribe husly skildpadder og ødelægge det. Så du er nødt til at slå væk fra angrebet og gå på jagt efter et nyt sted at gemme sig. Så er du nødt til at komme op til overfladen og gå gennem gaderne, kæmper med forskellige modstandere. Så gå til mall, hvor du vil finde en anden stor kamp. Efter dette, vil spillet kaste dig til taget, hvor du er nødt til at kæmpe med soldaterne Foot Clan. Når du besejre dem, kan du besøge spørgsmålet: "Hvorfor gik du så højt?" Svaret er meget enkelt: fordi du har brug for at komme til laboratoriet, der producerer robotter, der ødelagde din fristed. Du bliver igen nødt til at kæmpe med dem, og derefter besejre deres vigtigste chef. Her er, hvad der er et hoved spil "Teenage Mutant Ninja Turtles" - passagen består af flere missioner, hvor sidstnævnte du møder den vigtigste boss. Nå, så være en lille opgave, hvor du lærer en ny teknik.

nano

Den anden episode af spillet "Teenage Mutant Ninja Turtles", vil passagen af hvilke beskrives i det følgende, kaldet "Nano". Hvis du ikke har set den oprindelige serie, så skal du gøre det klart, at Nano - er en af de stærkeste modstandere af skurke, og skildpadder. Faktisk er det ikke én, men et stort antal fjender - en koloni af nanorobotter, som kan samles i ét stort monster, og skabe næsten blottet for hans assistenter. Så bare vil dig på nogen måde ikke være, især i betragtning af, at denne episode vil du starte med det samme fra kampen med Nano. Når du vil være i stand til at slå ham, han formår at flygte, så denne episode, du vil bruge i forbindelse med forfølgelse og søg Nano. Først gå til metrostationen, hvor du bliver nødt til at vente på et tog - selvfølgelig, på dette tidspunkt vil du afværge fjender, der vil angribe dig. Hvornår vil den tildelte tid periode, vil træne, hvor du skal tage. I bilen, vil du være en mere kamp. Efter at komme ud på broen, hvor du vil kæmpe gennem forskellige grupper af modstandere, men i sidste ende vil du finde en dump - der vil din endelige kamp med Nano. Passage af spillet "Teenage Mutant Ninja Turtles", selvfølgelig, slutter ikke der.

fælde

Den næste episode vil fortælle om at Schroeder oprettet en særlig robot, der ligner en skildpadde. Og nu, at robotten skaber udskejelser, begår en forbrydelse og en skændsel for gode navn af Ninja Turtles. Passage af spillet "Teenage Mutant Ninja Turtles" vil presse dig til en ny form for modstandere - soldater, som ikke er synlig på radaren. Så har du to bliver nødt til at besejre robotten til helt ødelægge og befri byen denne trussel. Dette niveau vil du ikke finde på noget andet spil, selv i "Lego: The Teenage Mutant Ninja Turtles." Passage er unik, fordi andre niveauer blev skabt for visse serier af den animerede serie, men denne episode er original og har ingen færdige base.

Tengu

Den næste episode finder sted i bygningen af museet, men det betyder ikke, at der vil være nogle modstandere. Bare en ændring af natur, og du er nødt til stadig at arbejde hårdt til gavn for byen. Passage af spillet "Lego: The Teenage Mutant Ninja Turtles" i denne henseende er meget lettere, fordi der er ikke så mange nødt til at kæmpe med en masse fjender. Så her har du to vanskelig kamp. En af dem vil finde sted i en labyrint, hvor strejfe fem stærke ninja, og den anden - udstilling af japansk kunst. Der vil du stå over for en lang række modstandere, herunder Ninja, der ejer forskellige typer af skydevåben. Med ham er du nødt til at være yderst forsigtig.

Noter fra Underverdenen

Som det fremgår af navnet, i denne episode bug sendt til underverdenen, hvor portalen åbnes ved en speciel krystal. Her vil du stå ikke velkendte fjender, og kraftfulde monstre. Hertil kommer, at ved den første mission vil du møde en temmelig stærk og vanskelig chef, der konstant teleportere og ikke indrømme for sig selv. Hertil kommer, du nødt til at kæmpe med to store monstre, chefer, samt et stort antal små, men også meget stærk.

retfærdighed

Fra de første minutter vil du indse, at denne episode i enhver sammenligning ikke går på kompleksiteten af de foregående. For det første vil der være flere fjender, og for det andet, her syv etaper, godt og for det tredje, er du nødt til at kæmpe med fem chefer - det er en utrolig mængde i forhold til tidligere episoder. Det mest interessante blandt dem, selvfølgelig, den højre hånd Schröder videnskabsmand Baxter Stockman, og, selvfølgelig, direkte Schroeder selv. Som du kan se, i modsætning til projekter som "The New Teenage Mutant Ninja Turtles", tidens dette spil er på samme tid, og det sværeste, og meget spændende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.