HjemlighedHavearbejde

Plantning tulipaner. Hvad du behøver at vide som ny blomsterhandler?

Tulip - symbolet af foråret, i virkeligheden er denne plante blomstrer med en af de første, efter at sneen. I dag er der så mange farver af disse sorter, der adskiller sig i farve, form, knop, antal kronblade, og andre egenskaber. Selvfølgelig, med valget af sorter af tulipaner hver gartner kan beslutte på egen hånd. Men de grundlæggende regler for plantning og pleje af planter er stort set umulig at skelne og uerfarne gartnere skal stifte bekendtskab med dem på forhånd.

Til plantning tulipaner og yderligere pleje af planter produceret de ønskede resultater er det nødvendigt at vælge en værdig plantemateriale. Pærerne skal være fast, uden synlige skader, rynker og pletter. Selvfølgelig er det bedre at plante racerene materiale, og det er vigtigt, at pærerne ikke er blevet inficeret med en virus pestrolepestnosti. Faktum er, at den eneste måde at bekæmpe denne virus er den fuldstændig destruktion af alle planter, herunder pærer.

Plantning tulipaner bør være i et passende sted i haven. Det valgte område bør beskyttes mod nordenvinden. Det er lige så vigtigt hit på en seng af sollys i løbet af dagen. Hvis du planlægger at vokse sene sorter, så en svag skygge vil ikke være en hindring, tværtimod, disse betingelser favorisere en lang blomstring.

Hertil kommer, at på det sted, hvor det er planlagt plantning tulipaner bør ikke være dominans rodukrudt, især vigtigt at slippe af so-tidsel og kvaksalver græs.

Før landingen skal omhyggeligt forberede jorden. Tulipaner vokser godt på let jord med en neutral reaktion. Ikke egnet til dyrkning af disse blomster betragtes tørveholdige jorde med højtliggende grundvand. Hvis jorden er sur reaktion, kan plantning af tulipaner kun udføres efter forudgående påføring af kalk.

For et år eller to på det planlagte sted i en god mængde af organisk gødning. Hvis dette ikke var sket, så før plantning pærerne nødt til at gøre humus - gødning eller blad. Brugen af frisk gødning umiddelbart før plantning blomster muligt.

Hvis jorden på den planlagte sted af ler, hårdt, er det muligt at forbedre dens struktur ved at gøre hver kvadratmeter tørv spande, den samme mængde flodsand grov fraktion, samt kalk glas, samt to spiseskefulde nitrophosphate.

Og hvad tid på plantning tulipaner anses ideel? Blomsterløg er plantet i efteråret, når jorden temperaturen falder til en værdi på 10 grader. I dette tilfælde vil pæren har tid til at slå rod, og derfor godt tilbringe vinteren og foråret glæde deres blomstring. Som regel inden for ti dage efter plantning af pærer tid til at give rødderne.

Og hvad vil der ske, hvis de bryder plantning dato for tulipaner? I så fald, hvis producenten ikke passe, så foråret stængler snart rørt i vækst og kan skade de sene forårsfrost. I tilfælde af at sent med beplantning, behøver pærerne ikke tid til ordentligt at slå rod og kan fryse i vinter frost.

Hvis løg af tulipaner er store, er de plantet i hjørnerne af kvadrater af størrelse 15 x 15 cm. Den mindre plantemateriale plantet under ordningen ti på ti, og Babe kan plantes dobbelt så ofte.

Og hvor dybt du har brug for at plante løg? Den generelle regel er, at et lag af jord over løget skal være tre gange større end højden af løget. Det vil sige, at jo større plantemateriale, jo mere den har brug for at tilslutte. Dog tage hensyn til behovet for ikke alene til størrelsen af bulblets, men også kvaliteten af jorden. På tungere lerjord penetration værdi skal være mindre end sandsten.

Hvis jorden er tør, skal dagen før landing det være godt vandes, promachivaya til en tilstrækkelig dybde. Efter plantning materiale blomsterbed vandes igen.

For at sikre en god vinter højderyg beplantet med tulipaner brug barkflis med tørv eller tørre blade. Spring barkflis ren eventuelt muligt under sin lempelse simpelthen repareret i muldjord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.