HjemlighedHavearbejde

Nyttige tips til at give og have. Hække, dannelse af senge og topforbinding af planter

Der er en opfattelse af, at dacha kun er beregnet til de ældre, som i glæden ved at plukke i jorden. Det er længe siden. Den moderne tilgang gør det muligt at vende landet til et kedeligt og fascinerende sted, som passer både pensionister og unge.

Nyttige tips til at give og have

Så snart sommersæsonen kommer, forsøger mange mennesker at forlade den tunge by og komme ud til hvile på deres grund med et hus. Dacha, have, have - alt dette glæder øjet med sit design og velplejede og fremkalder en følelse af dyb tilfredshed.

Takket være internettet og medierne kan alle nu lære nyttige tips til at give og have, hvilket i høj grad forenkler arbejdet og gør webstedet usædvanligt.

Rådgivning til gartnere, samt ideer til haven hjælper korrekt at vælge det rigtige værktøj og vokse en usædvanlig afgrøde. Lad os se på nogle tricks og spor, der vil gøre et almindeligt stykke jord med et hus til et kunstværk.

Heavy Fence

Hver ejer ønsker at adskille sine ejendele fra dem omkring ham. Hertil anvendes et hegn. Efter at have studeret nogle nyttige tips til at give og have, forstår du, at ingen jern- eller stenhæk er sammenlignelig i sin skønhed med levende planter. De beskytter mod vind og støv, dekorerer og styrker den synlige barriere.

Absorberer kuldioxid og frigiver ilt, planter skaber en gunstig atmosfære i forstæderne. Hæklen kan være både naturlig og formet.

For at udseendet skal forblive ideelt, skal planterne beskæres. Af denne grund plantes planterne i det levende hegn, som nemt afskæres.

Råd for gartnere i dannelsen af hække

Ved plantning af buske skal du holde afstanden mellem dem. Dette gør det muligt for dem at udvikle sig let og ikke konkurrere med hinanden for næringsstoffer og fugt.

Jorden skal være godt beriget med gødning. Hvis hækningen består af blomstrende planter, så skal du passe på yderligere befrugtning.

Du kan ikke ignorere en så vigtig proces som et hårklipp. Første gang det produceres i andet år. For at styrke vækst og buskning skal hårklippet gøres stærk. Hvis planterne ikke er egnet til dannelse, er det nødvendigt at fjerne tørre grene, skud og brudte processer i dem. Blomstrende arter skal kun skæres efter blomstringsperioden.

Danner senge

Om sommeren vil du slappe af og nyde den ideelle tilstand på dit websted. Især når det vokser sine økologiske grøntsager. Overvej nyttige tips til at give og have, som hjælper med at gøre standard senge i storslåede blomsterbed.

Hvis du viser fantasi og lidt opfindsomhed, vil processen ikke blive vanskelig og dyr. Flowerbeds kan dannes i en bølgeform, i form af en diamant eller en cirkel. Planten vil se meget smuk ud, hvis planterne er arrangeret i rækker, og separate arter plantes på hver strimmel. For eksempel ser det fantastisk salat, støder op til den dekorative kål.

Ideer til haven kan afhentes, hvis der var unødvendige stykker skifer, plast eller gamle brædder. De vil bidrage til at skabe volumen og højde i sengene. Stierne mellem dem kan slibes med sand eller mursten. Dette vil give stedet et særligt udseende og hjælpe med at modstå væksten af ukrudt.

For at spare plads på et lille område vil det tillade lodrette senge i en multi-trins type. Denne mulighed er meget praktisk, sparer tid og gør det nemt at klare affødning. Plantning på dem kan f.eks. Klatrisspirer af agurker og buske salat.

Ved hjælp af plastik kan du lave en seng i form af en pyramide. Den er ideel til dyrkning af jordbær. Hvis den er dækket af en film, får du en slags drivhus. Dette vil gøre det muligt at plante kimplanter en eller to uger tidligere end de vigtigste planter.

Overvej små tricks, uden hvilke ikke en dacha vil klare. Tips erfarne mennesker vil bidrage til at øge afgrøden og forbedre dens kvalitet.

Jod er den bedste ven af planter

Når der dannes kål, er det nyttigt at fodre dem. Fortynd 40 dråber jod i en spand vand, hver plante til at befrugte 1 liter opløsning. Denne blanding er også egnet til jordbær.

Med den første nedbrydning af courgette, peberfrugter, tomater og ægplanter, vil en sådan blanding hjælpe med at redde dem: 12 ml jod pr. Spand vand. Dette vil også øge frugtens størrelse og fremskynde deres modning.

Hvis du sprayer træer 30 dage før høst, vil dette hjælpe med at beskytte dem mod frugtrød.

Vær ikke bange for at tilføje jod til jorden. Anlægget tager kun det beløb, der er nødvendigt for det.

sodavand

Mange nyttige tips til at give og have anbefales at bruge dette alkaliske stof. Takket være bagepulver kan du slippe af med mange problemer, samt udføre høj kvalitet forebyggelse.

På grund af klimaets opvarmning er sommerbeboerne meget glad for at dyrke druer. Men han er ofte syg. For at beskytte det mod rotens udseende, sprøjt vinstokken med en færdiglavet mørtel. Den består af 75 g sodavand og 10 liter vand. Denne blanding påvirker også stigningen i bærens sødme positivt.

Soda er ideel til bekæmpelse af pulveriseret meldug i agurk og larver. Tilsætning af sodavand og vand til aspirin, du kan dryske ribs og gåsbær. Løsningen hjælper med at bekæmpe bladernes tidlige forringelse, såvel som med larverne, som reproducerer på kålbladene.

Ved hjælp af disse tips og anbefalinger på din dacha, vil du øge udbyttet, smukt og effektivt dekorere stedet, og også redde frugterne fra sygdomme og skadedyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.