HjemlighedHavearbejde

Når grave gladiolus: Tips fagfolk

Enhver nybegynder gartner, der afsættes til opdræt af gladiolus, står over for problemet med deres overvintringsområde. Det faktum, at deres pærer skal udvindes fra jorden på den kolde årstid. For at gøre dette, skal du ikke kun kender tid til at grave gladiolus, men også hvordan man opbevarer og behandle dem. Til tiden og korrekt udført rengøring gladiolus afhænger i høj grad af deres kvalitet og den vellykkede opbevaring om vinteren.

Sådan vælger du det rigtige tidspunkt til at grave gladiolus

Efter blomstring knolde eller beskæring blomkål skal have omkring to måneder for den endelige modning. Hvis de fjerner stænglerne, indtil de kan ikke selv komme op til næste år. Det er grunden til blomsterne har brug for at gå videre til at forberede høst. Denne uddannelse er helt fjernet fra planten alle sine blomsterstande, uanset om de har indtastet blomstringen eller ej.

Enhver erfaren gartner til spørgsmålet om, hvorvidt gladiolus grave efter vinteren, vil svare bekræftende. Den omstændighed, at stængelknolde at fjerne disse farver op af jorden er nødvendig, før det kolde vejr. Hvis den allerførste frost Gladiolus ikke forårsage meget skade, temperaturen er under -2 grader Celsius er allerede begyndt at forårsage skader på bladene af planter.

Knolde er ikke påvirket, men hvis forventes frost under -5 grader, og gartneren ikke har tid til at fjerne dem, anbefales det kraftigt at skjule dem med et lag barkflis.

Alle, der er interesseret i, hvornår man skal grave gladiolus, skal vide, at du først skal fjerne de midterste og tidlige sorter, og efter dem - senere. De seneste grave blomster vokset fra pærer datterselskaber. Først skal du forsøge at udvinde fra jorden og mørke lavendelblå sorter, fordi de alle var blevet modtagelige for forskellige svampeinfektioner.

Når grave i vinteren gladiolus

Denne procedure skal udføres i et varmt tørt vejr på grund af det faktum, at i den fugtige jord er altid tabt et stort antal børn pærer. Nogle af dem kan derefter bryde æggeskallen af jorden i tre år, krænke integriteten af haven og tilstopning landing netto sorter af gladiolus.

Når grave plante ekstraheret forsigtigt med jord klump, som ryster forsigtigt over et stykke af polyethylenfolie. Således saks skære stilken så knoldene er forblevet en lille, op til en centimeter i længde, stub. Rødder og moderen pære af voksne stængelknolde fjernes straks. Hos børn simpelthen forkortet rødder. De syge og de inficerede planter er brændt.

Alle, der er interesseret i, hvornår man skal grave gladiolus, skal vide, at efter denne procedure, knolde brug for at vaske og proces i en stærk opløsning af kaliumpermanganat. De blev derefter anbragt i et par uger på et tørt, varmt sted at tørre. I denne periode af deres to gange dagligt skal vendes. Ved tørring i høj grad afhænger af plantesundhed og spiring det følgende år.

Enhver professionel, vidende om, hvor at grave gladiolus, ved også, at efter tørring pærerne nødt til omhyggeligt sortere ud. Beskadigede eller syge, simpelthen brænde. Hvis den kvalitet af særligt værdifulde, kan den beskadigede del forsøger at skære, skive og behandles med en opløsning af grøntfoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.