Kunst og underholdningBilledkunst

Hvordan man lærer at jonglere bolde

Jonglering - en meget prangende og spektakulære trick. Jonglør kaster samtidig fra den ene hånd til den anden et par bolde og præcist fanger dem. Ser man på disse finpudsede handling, ser det ud til, at denne kunst er næsten umuligt, eller i det mindste, meget svært at lære. Det er dog ikke. Bevæbnet med tålmodighed og godt humør, og opmærksomhed, kan du hurtigt lære det grundlæggende i jonglere tre eller fire bolde. De vigtigste ting - ikke give op og tune ind på succes.

For at forstå, hvordan man lærer at jonglere, du skal overveje et par regler. Først og fremmest, vi har brug for de rigtige bolde. Disse anses for at være vægtede plastikkugler (sælges i enhver butik) eller professionel, for tennis. Det kan også bruges til baseball, og golfbolde.

Det næste vigtige skridt er den korrekte kropsstilling. Hvordan man lærer at jonglere, hvis du daske og konstant læner sig frem? Bolde vil konstant falde bugs føre til depression, og uddannelse vil blive til intet. Husk at undgå dette, er du nødt til at stå oprejst, se fremad, bør fødder være skulder bredde fra hinanden. Hånd bøje i albuerne, skuldrene faldt. Albuerne skal være parallelt med gulvet og venstre fod - rage lidt frem.

Og endelig, hvordan man lærer at jonglere uden første forsøg? Prøv at kaste bolden fra den ene håndflade til den anden kun gennem børsten. Skuldrene skal ikke flytte, bevægelse albuer på et minimum. Prøv at holde bolden konstant fløj i en buet bane og i øjenhøjde. Se fremad og følge ham uden at bevæge hovedet.

Når denne fase er bestået, tage den anden bold, og forsøge at udføre den samme øvelse, kun to fag.

Gradvist vil du lære og jonglering 4 bolde, men stadig bringe til automatik øvelse to. Tag bolden i hver hånd og kaste den første.

Når det begynder at falde, passerer den øverste del af banen, den anden drop, så det var en smule under den første vej.

Hvis begge bolde landede i dine hænder, så, okay.

Efter afslutningen af denne fase kan begynde at mestre jonglering 3 bolde. I sin højre hånd, tage to bolde til at lægge i håndfladen af en efter en anden. I sin venstre hånd, sætte en.

Start kaste bolden fra toppen af den højre håndflade. Da han begynder at falde, det næste kast med sin venstre hånd og fange det det første mål.

Sidste, tredje, kaste, når den anden starten landing.

Således ved afslutningen af cyklussen bør være en jonglering bolden i sin højre hånd og venstre -

Prøv også én hånd kaste og fange to bolde. Så prøv den samme anden hånd. Når både højre og venstre hånd lige godt til at klare opgaven, kan du begynde at jonglere 4 bolde, der er, med begge hænder på en gang.

Prøv at smide dem synkront og asynkront. Mange gange opfyldt, og denne øvelse lærer du at jonglere med 4 genstande og bevise dig selv, at du har viljen magt og er i stand til at lære noget nyt.

For at visualisere, hvordan man lærer at jonglere, kan du se en video, hvor denne proces langsomt og gradvist portrætteret.

Og du vil opdage, at jonglering, selv om det ser ud ved første øjekast en kompliceret og uforståeligt videnskab, i virkeligheden, er en interessant, fascinerende tidsfordriv, fascineret af dem, kan du glemme alt om alle de andre ting! Og lære, hvordan han kan stort set alle!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.